Kääbushamstri Roborovski puur

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Fanny
4 sõnumid
fanny fr

Tere, mul on roborovski hamster, kuid mul on XXL hamiformi puur, mis on natuke katki ja tahaksin talle rohkem ruumi pakkuda. Maksimaalselt 70 cm x 45 cm puur, kõrgus ei ole oluline ! Tahaksin puuri, mille hind on maksimum 60 eurot ja leida see puur sellel saidil ;) Sest see on koht, kus mu ema saab tšekiga maksta ! Ja tahaksin, et seal oleks torusid, aga mitte palju .. Sest puhastamine pole just lihtne :/ Igatahes aidake mind, tänan, see oleks minu jõulukink! :D

Fanny
4 sõnumid
fanny fr

Ma oleksin tahtnud lõbusat duna, kuid seda ei ole sellel saidil saadaval. Kas oskaksite soovitada mõnda saiti, kus saab tšekiga maksta ja kus see puur on saadaval?

gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

tere, ma müün Roborovski hamstri puuri hinnaga 25 eurot, kaasas kõik vajalik, sealhulgas toit, mida on vaid korra avatud. Ka sellega on kaasas pall, millega ta saab majas ringi liikuda.

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Fanny,

Sa võid sellel saidil maksta tšekiga, seal on palju mudeleid alla 60 euro näriliste kategoorias, näriliste puur, hamstrite puur.

Sa peaksid leidma oma rõõmu;

Nägemiseni!

Fanny
4 sõnumid
fanny fr

Aitäh, Sandra, et vastasid. Gloriane, kas sul on pilt?

gloriane
83 sõnumid
gloriane fr
[vasakul]jah, ma hakkan seda panema[/vasakul]
gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

mõõtmed

laius: 30cm

pikkus: 42cm

kõrgus: 25cm

laius tunneliga 36cm

Fanny
4 sõnumid
fanny fr

Tegelikult leidsin oma õnne leboncoin'ist, Aitäh :) (duna fun)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest