Küsimused, tootearutelud Clôture anti-fugue sans fil Wireless PetSafe

100% kliendid

soovitan seda toodet

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Virginie
1 sõnumid
virginie fr
Kas vastuvõtjale saab lisada suvalise kaelarihma?
Othilie
1 sõnumid
othilie fr
Tere, kas seda juhtmevaba seadet saab kasutada kassi jaoks?
chantal
1 sõnumid
chantal fr
kaelarihm on veekindel, sest mu koer põgeneb jõe kaudu
Clémence
1 sõnumid
clémence fr
Tere, kui kaua kestab garantii karku vastasele kaelarihmale?
Amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere Kas ala suurendamiseks on olemas täiendav saatja või lisapunkt? Parimate soovidega
Azélie
4 sõnumid
azélie fr
Tere, sama siin, otsin lisasaatjat...
Damien
1 sõnumid
damien fr
Tere, kas seda juhtmeta põgenemisvastast seadet saab kasutada ka kassile
Amelie
1 sõnumid
amelie fr
Tere, miks ma ei saa maksta kolmes osas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellele küsimusele vastamiseks soovitame võtta otse ühendust meie klienditeenindusega. Nõustaja annab teile kiire vastuse otse kas telefoni või teie kliendikonto kaudu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
kas selle tootega saab veel teise kaelakee
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui teil on mitu koera, saate kasutada täiendavat vastuvõtjakaelarihma. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest