Küsimused, tootearutelud Zolia Jolly modulaarne aedik - Täiskomplekt küülikutele ja närilistele

28 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alicia
2 sõnumid
alicia fr
Tere, kas vaheruum vardade vahel sobiks emastele rottidele? Ma leian erinevaid arvamusi vardade vahelise vaheruumi kohta, nii et ma kahtlen. Tänan ette!
SANDRA
1 sõnumid
sandra fr
Tere, Mõned arvustused kurdavad ukse puudumise üle, kuid esitluse videos ja mõnel postitatud fotol on uks olemas. Kas see uks on siis selle aedikuga kaasas? Ette tänades vastuse eest.
Laurie
1 sõnumid
laurie fr
Ei, ust ei ole
Odile
2 sõnumid
odile fr
Tere, seal on tõesti olemas uks tarale. Olen juba mitu korda tellinud ja ühes pakis oli üks uks puudu ning zoomalia kompenseeris mulle selle, kuid tavaliselt on seal 1 uks olemas.
stephane
1 sõnumid
stephane fr
Tere, ei ukseavasid, kuid korraks müüdi neid jaekauplustes
stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Mitte ukse, vaid hõlpsasti loodav paindliku kasvuhoonega, hiljem tuleb alati eemaldada ja uuesti panna plastkinnitusi.
Ingrid
1 sõnumid
ingrid fr
Ukse ei ole.
marie therese
1 sõnumid
marie therese fr
ukse puudumine, mida ma kahetsen
Deborah
2 sõnumid
deborah fr
Tere, sooviksin teada, millisest materjalist on aedik tehtud. Mul on kaks küülikut ja ma ei tahaks, et nad saaksid lattidest närida
FREDDY
1 sõnumid
freddy fr
Tere, kas olete saanud vastuse pargi materjali kohta?
Manon
2 sõnumid
manon fr
Tere, mulle ei meeldi eriti kaldtee süsteem, et korrusele üles ja alla minna, näen, et mõned inimesed on pannud libisemisvastase süsteemi. Aitäh abi eest ☺️
Ludovic
6 sõnumid
ludovic fr
Tere, ma tegin kaldtee, et minu merisiga pääseks teisele korrusele, ja panin sellele peale kanepivaiba, et ta saaks üles-alla liikuda ilma viga saamata ega libisemata.
CATHY
2 sõnumid
cathy fr
Tere, need, kes on leidnud viisi, kuidas ust sulgeda = kas saaksite mulle seda selgitada või saata foto? Aitäh.
Ludovic
6 sõnumid
ludovic fr
Tere, ukse või luugi tegemine on enam-vähem lihtne, sõltuvalt teie aediku tüübist, sest ukse või luugi valmistamiseks võite kasutada kaableid ja kinnitada need oma aediku kindla osa külge.
Ludivine
2 sõnumid
ludivine fr
Tere, sooviksin teada, kas see aedik sobib liivahiirtele? Kas varbadevaheline kaugus on piisavalt väike? Aitäh
Léa
1 sõnumid
léa fr
Ütleksin, et pulkade vahe võib-olla natuke suur, ma ütleks, et see on kindlasti 2 cm. Kõik sõltub teie liivahiire suurusest, kuid mina ei võtaks riski :)
jessica
1 sõnumid
jessica fr
Võrede vahe on 1,5 cm. Ma ei tea, kas see vahe on liivahiirte jaoks liiga suur, aga merisigadele see sobib hästi.
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere õhtust, ma ei võtaks riski. Lattide vahe peaks olema 1,5 cm kuni 2 cm.
Ludovic
6 sõnumid
ludovic fr
Peab teadma, et liivahiired armastavad olla maa all ja lisaks mahuvad teie liivahiired läbi võrede vahelt. Liivahiirtele on soovitatav pigem terrarium kui puutorn
ALEXANDRA
2 sõnumid
alexandra fr
Tere, mind huvitab see paindlik aedik väga. Tahaksin seda siseruumidesse paigutada (kui olen puhkusel ära, muidu on loomadel vabadus) ja ka õue. Kas seda saab õues kasutada? Aitäh.
Catherine
3 sõnumid
catherine fr
Tere, kui ilm on ilus, viin ma aia välja, kuid vihma korral ma ei jäta seda õue.
Catherine
2 sõnumid
catherine fr
Tere, ma ei saa aru, kas see aedik sobib rottidega? Kas trellid on piisavalt lähestikku, et vältida põgenemisi? Tänan teid ette teie tagasiside eest.
Catherine
3 sõnumid
catherine fr
Ligikaudu 1 cm on iga pulga vahel.
elisabeth
1 sõnumid
elisabeth fr
Tere, ma tahaksin teada, kas sellisele aedikule on olemas uks. Kui ei, siis kuidas toita neid loomi või nendega ühendust saada, kui me moduleerime seda aedikut nii, nagu fotol näidatud. Aitäh.
YELIZ
1 sõnumid
yeliz fr
Tere, mul on täpselt sama küsimus. Küülik ei saa omal soovil sisse ja välja pääseda.
Fabien
1 sõnumid
fabien fr
Tere, ust on võimalik luua. Piisab vaid tõkke eemaldamisest ja ongi tehtud.
Aurelie
1 sõnumid
aurelie fr
Tere, ei, seal ei ole ust, kuid kui soovite tarandiku sulgeda, piisab lihtsalt tõkkest ja klõpsamisest! Mis puutub loomadele ligipääsemisse, siis mina ei ole enda oma ülevalt sulgenud (ainult osaliselt), mis annab mulle ligipääsu koristamiseks või söötmiseks!
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, seal pole ust, kuid võimalus on teha see kokkuvolditavate tõmblukkudega, seda saab probleemideta teha. Ma tellisin aia ja tegin seda just nii.
Catherine
3 sõnumid
catherine fr
Puuri ülemine osa ei ole täielikult suletud, seega võite neid võtta ja paitada. Ust ei ole, kinnitan lihtsalt alumisele osale ühe restidest, mida saan kergesti eemaldada, et oma jänest välja lasta

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest