jänesepabul

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
dylan
18 sõnumid
dylan fr

Tere,

Ma ostsin paar päeva tagasi uue emase küüliku ja tal on tekkinud pehmed väljaheited (mis haisevad). Kas see võib olla tingitud stressist? Või millestki muust?

Ja veel üks küsimus, kuidas panna mu kaks emast küülikut koos elama?

Tänud ette, Dylan.

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tere,

Kui teie jänesel on vedel väljaheide, andke talle 2-3 päeva jooksul piiramatult heina ja vett. Kui probleem püsib, soovitame teil pöörduda veterinaararsti poole.

Jäneste kooselu võib olla tõeline armastus esimesest silmapilgust või vastupidi väga pikk protsess, mis võib kestma mõnikord mitu kuud! Igal juhul on see sageli nädalate küsimus. See nõuab aega ja energiat ning võib teile stressi tekitada, kuid ärge heitke meelt!

Tuleb lihtsalt järgida etappe:

1. etapp: 2 nädalat karantiini2. etapp: kohtumine kauguses3. etapp: näost näkku kohtumine

Ärge jätke neid alguses pikaks ajaks kokku, eriti kui üks neist näitab agressiivsust.

4. etapp: teise jänese integreerimine esimese territooriumile

Head päeva.

Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest