Küsimused, tootearutelud Jänese puur - H117 cm - Ferplast Rabbit 120 Double koos toega
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
carine
Tere, kui suur on iga taseme kõrgus palun? Minu jänes istub vahel püsti, esikäpad õhus...aitäh ette.
1 sõnumid
clara
Tere, iga tasandi kõrgus on täpselt 50 cm. See sobib suurepäraselt kääbus- või keskmise suurusega küülikule. Flandria hiiglase puhul aga üldsegi mitte :) Samuti sõltub see sellest, kas teie küülik istudes hoiab kõrvu püsti või lapiti :p
12 sõnumid
4601219
Tere, mul on kaks küülikut: 5-aastane mänguküülik ja äsja 1-aastaseks saanud Belgia jänese ristand. Mõlemad on koos elanud juba mõne aja väikse 1 meetrise puuriga (muidugi igapäevaste väljaskäikudega). Nüüd, kui saan endale lubada uue puuri ostmist, mõtlesin sellele. Kas arvate, et nad kohanevad kahe tasandiga? Sest kumbki neist ei tunne seda. Kas arvate ka, et mu jänes mahub läbi? Ta kaalub 2 kilo ja 500 grammi viimase kaalumise järgi ning ma ei taha, et ta jääks nende kahe korruse vahele kinni, eriti kui mind ei ole. Tänan teid ette. Lugupidamisega
1 sõnumid
valentine
Mul on kääbusküülik, kellele ma just selle puuri ostsin. Ta ei olnud harjunud üles-alla ronimisega, kuid kohanes väga hästi ja armastab seda nüüd. Alguses oli natuke kartlik, aga lõpuks sai hakkama.
1 sõnumid
alexandra
Tere, võib-olla on avaus koos trepiga just paras 2,5 kg kaaluvatele jänkudele, sest nad saavad kiiresti aru, et võivad üles-alla liikuda, ja sellest saab mäng. Lisaks on topelt jooginõud ja toidunõud, nii et neil ei puudu kunagi midagi ja puuri on väga hästi läbi mõeldud.
4 sõnumid
justine
Tere, tahaksin teada, kui palju on see puur ruutmeetreid? Aitäh; ja kas oleks võimalik panna puurist pilt koos inimesega kõrvuti, et näha selle suurust? PARIMATE SOOVIDEGA Justine.C