jänes aedikus ööpäevaringselt

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Léa
40 sõnumid
léa fr

Tere, tahaksin teada, kas kääbusküülik võib elada 24 tundi ööpäevas piisavalt suures aedikus?

Sisse olen plaaninud paigaldada kassidele mõeldud liivakasti, selle kohale kausi ja joogipudeli ning kõrvale heinaküna, pehme tüüpi tipi, väikese kassidele/furetidele mõeldud kraapimispuu, närilistele/lõbutsemiseks mõeldud mängupehmendi ja 3/4 mänguasja.

Kas mu küülik saab olema õnnelik?

Kas ta saab päeval ja öösel pimedas mu elutoas automaatselt minna liivakasti?

Aitäh 

sabrina
80 sõnumid
sabrina fr

Tere,

Mis puutub öist liikumist, siis ära muretse, nad näevad ja pääsevad kõikidele oma aksessuaaridele ligi. See idee tundub mõnus, kui sa saad ta jätta suurde aedikusse, on parem, kuna tal on rohkem ruumi. Aga ta vajab ikkagi sinu kontakti, seega päeva jooksul pead ta enda juurde võtma, et teda näiteks kaisutada jne....

Léa
40 sõnumid
léa fr

Jah, kui ma olen kohal, lasen tal majas ringi rännata ja kallistan teda, ära muretse selle pärast, ja eriti tänan sind väga vastuste eest, mida sa mulle annad, aitähhhhh

sabrina
80 sõnumid
sabrina fr

Ah, no tore, sa viid talle tõelise pesa, mida suurem elupaik, seda parem see on.

Aga pole viga, see on rõõmuga tehtud ;)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest