Isase merise kastreerimine
1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
elsa
Tere, ma võtsin hiljuti kahekuuse merisea, kes kinnitati mulle emaseks, mis sobis mulle suurepäraselt, kuna mul on juba kaks üheaastast emast. Lõpuks sain kiiresti aru, et see oli isane... Alguses oleksid nad pidanud koos kolmekesi elama, kuid hetkel ei ole see võimalik. Kuid mul ei ole ruumi, et pikas perspektiivis veel üksmeetrine puur minu kahe tüdruku puurist eraldi mahutada ja ma ei taha, et ta üksinda elaks. Ma sooviksin teada teie arvamust kastreerimise kohta (tõsiselt ja argumenteeritult, pole mõtet lihtsalt "ei" öelda, kui te ei seleta, miks!) Kui te tunnete seda operatsiooni, ärge kartke anda nõu, milline meetod on parim, millist anesteesiat soovitatakse nendele habrastele loomadele? Millised on reaalsed riskid, millised on operatsiooni järgse hoolduse vajalikkus (ravimid, hooldus)? Ma tunnen merisead hästi ja olen neid varemgi pidanud, kuid ma pole kunagi soove seganud, seega on see minu jaoks esmakordne ja ma olen sellele kahjuks sunnitud! Ootan heatahtlikku tagasisidet ja palju nõu! Kui olete seda operatsiooni oma meriseale teinud, jagage oma kogemusi
2 sõnumid
elsa
Aitäh palju Jane, teie vastuse eest Jah, ma olen juba veterinaaridele helistanud, kuid tõsi on see, et tahtsin kellegi arvamust, kes pole selle elukutse esindaja ja kes on juba selle operatsiooniga kokku puutunud või kes sellest teab. Kuna mõned veterinaarid ei esita sama seisukohta, siis on tõesti raske otsustada, mida teha! Aga tänan teid veelkord vastuse eest Elsa