Küsimused, tootearutelud Infrapunane soojenduslamp Trixie Reptiland
19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
7 sõnumid
emi
Tere Miks soovitada punast IR-lampi roomajatele, kui enamik hooldajaid, professionaale, kasvatajaid ja loomaaiad ei soovita muuta päevase loomade valgusspektri värvi? (sööda värv muutub sellega) Kui see kindlasti loob hea soojusgradiendi, siis see moonutab keskkonna värve ja võib vangistuses tekitada probleeme – eriti toitumise osas. Päevase eluviisiga loomadele sobivad oma liigi jaoks kohandatud Kelvin-värvusega päevituslambid, keraamilised lambid ilma valgustuseta sobivad nii päeval kui öösel, kuid IR-lambid ei ole enam sobivad, välja arvatud inkubeerimiseks või tibudele.
5 sõnumid
jean-michel
Tere, mul on hetkel see 50 W pirn, mis valgustab väga hästi minu 80 cm terrariumi, et mu geko terra sooja osa oleks piisavalt valgustatud. Sooviksin teada, milline on selle pirni energiakulu. Tänan teid vastuse eest, lugupidamisega Jérémy
7 sõnumid
emi
50 W lampi tarbib... 50 W. Kuid IR-lampe ei soovitata roomajatele, välja arvatud öise kasutamise puhul
1 sõnumid
florence
Tere, sooviksin teada, mida te mõtlete "6.0" all. Kas see on see, mida te soovitate küsimuste foorumis infrapuna soojuslambi jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puudutab lambi poolt eralduva UVB kiirguse taset. Sõltuvalt oma looduslikust kliimast vajab roomaja rohkem või vähem UVB-d: kõrgeimad tasemed vastavad kõrbele ilmale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
martial
Tere! Millise võimsusega infrapuna lampi te soovitate 80cmx40cm terrariumi komplekti jaoks? Ja milline lambihoidik (mudel ja viide)? Üheaastasele Hermann muretskilpkonnale. Tänan ette teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Soovitame teile mudelit: Infrapuna Spot lamp, ø 63 × 100 mm, 50 W
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Soovitame teile mudelit: Infrapuna Spot lamp, ø 63 × 100 mm, 50 W
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
1 sõnumid
catherine
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik kasutada 35-vatiseid infrapunalampe minu Ferplast Atlas Car 80 puuris (selle mõõtmed on 61 cm kõrgus ja 82x51 cm laius) kutsikate pesakonna jaoks. Sooviksin saada maksimaalselt 30 kraadi pesa jaoks ja seejärel järk-järgult temperatuuri langetada... Millise lambi peaksin valima? 35-vatine või 50-vatine? Ma ei taha, et minu emaskoeral oleks liiga palav... Tänan teid juba ette nõuannete eest... Mõtlen võtta ka lambikaitse koos keraamilise pesa jaoks, et mu emaskoer end ei põletaks...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Turvalisuse huvides soovitame mitte kasutada soojuslampi plastkastis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
damien
Tere, Kas see on õige tüüpi lamp, et soojendada vee kilpkonna päevitamisala? Ette tänades, Damien
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võime teid suunata sellele tootele: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-anti-eclaboussure-swampglo-p-556.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
fabrice
Tere, mul on terrarium mõõtmetega 45 x 45 x 45, mida kavatsen kasutada hiljuti sündinud kilpkonnade jaoks. Sellel on 2 x 2,0 UVB valgustus. Kuna põrandaküte pole soovitatav, siis kas te saaksite palun öelda, kas see toode "infrapuna spot 50w" sobiks umbes 30° kuuma punkti jaoks? Kui jah, siis millist keraamilist alust te soovitate? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui kasutate terve päeva jooksul ainult infrapunalampi, ei suuda te teha vahet päeva ja öö vahel. 50 W lambiga peaksite saavutama vajaliku 30 kraadi. Beebi kilpkonnadel on suur kaltsiumivajadus kilbi tootmiseks. Soovitame pigem 6.0. Lugupidamisega Madeline Zoomaliast
2 sõnumid
océane
Kas lamp sobib E27 sokliga pesa jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel lambipirnil on E27 sokkel. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
1 sõnumid
clément
Tere, olen tegemas ettevalmistusi oma anolise terrariumi jaoks (Terrarium 70*50*100). Mul on päeval kuumutuslamp, mis tagab kuuma punkti temperatuuriga 35°, kuid mul jääb puudu 5° ümbritsevast temperatuurist (kuigi olen paigaldanud küttekööblit). - Kas see infrapunane kuumutuslamp võiks selle probleemi lahendada? - Milline võimsus oleks sobiv? - Kas see hoidik: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-reflecteur-a-pince-avec-grillage-p-10857.html on hästi sobiv? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see lambipirn tundub sobiv, 35W. See tugi näib samuti sobivat. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
aurélie
Tere, Otsin kilpkonna veekonna jaoks soojenduslampi. Minu akvaterratooriumi mõõtmed on 80*30*40. Kui võimas lamp peaksin ma hankima ja kui palju kilpkonni saan sinna panna?
1 sõnumid
frederic
Tere, millist võimsust oleks mul vaja oma terrariumi jaoks mõõtmetega 118x45x60? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kõik sõltub sellest, milliseid loomi te sinna panete. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.