Küsimused, tootearutelud

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, kas te saaksite öelda, kas see sobib kahele meriseale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see varjualune on mõeldud merisigadele. Siiski võib see olla kahe merisea jaoks natuke kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
justine
18 sõnumid
justine fr
Kas me saame seda siseruumidesse paigutada
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei soovita seda, niiskuse tõttu kahjustuks varjualune. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alisson
2 sõnumid
alisson fr
Tere Kui ma panen selle aseme oma küüliku puuri, kas ta hakkab seda närima? Kas see oleks ohtlik, kui ta hakkab seda närima? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei saa me ennustada teie küüliku käitumist. See toode on spetsiaalselt näriliste jaoks loodud, seega ei kujuta see teie lemmikloomale ohtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sébastien
1 sõnumid
sébastien fr
Tere, kas sellel varjualusel on ainult sinakas-oranž värv? Ilusat päeva
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See varjualune on nüüd saadaval ainult halli/rohelise värvina. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas see hubane varjupaik sobib tšintšiljale? Aitäh! Ilusat päeva!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see varjualune võib teie tšintšiljale sobida. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
DELPHINE
1 sõnumid
delphine fr
Tere, kas suurus sobib kääbus-jänku (välikinnis) jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See varjupaik peaks sobima. Kontrollige oma küüliku mõõtmetega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
soraya
10 sõnumid
soraya fr
Tere, kas see toode sobiks kääbus angooraküülikule väikeseks voodiks või soovitaksite pigem toodet, mis sobib paremini tema väikesele suurusele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode sobib talle väga hästi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
brigitte
4 sõnumid
brigitte fr
MIKS TE EI TEE SEDA KAHE VÄRVILISENA? NAISETELE OLEKS HEA PAKKUDA ROOSAT JA MEESTELE SINIST MA ARVAN, ET SEE MEELDIKS TEIE KLIENDUURINGULE, MIS ON MINU ARVATES PEAMISELT NAISED. aga ma võin eksida. LUGUPIDAMISEGA B.P
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, meil ei ole valikut, see sõltub tarnija pakutavatest toodetest, kuid edastame teie ettepanekud meie tarnijale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest