Küsimused, tootearutelud
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
brigitte
Tere, kas te saaksite öelda, kas see sobib kahele meriseale?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see varjualune on mõeldud merisigadele. Siiski võib see olla kahe merisea jaoks natuke kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
justine
Kas me saame seda siseruumidesse paigutada
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei soovita seda, niiskuse tõttu kahjustuks varjualune. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
alisson
Tere Kui ma panen selle aseme oma küüliku puuri, kas ta hakkab seda närima? Kas see oleks ohtlik, kui ta hakkab seda närima? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me ennustada teie küüliku käitumist. See toode on spetsiaalselt näriliste jaoks loodud, seega ei kujuta see teie lemmikloomale ohtu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sébastien
Tere, kas sellel varjualusel on ainult sinakas-oranž värv? Ilusat päeva
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See varjualune on nüüd saadaval ainult halli/rohelise värvina. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
sylvie
Tere, kas see hubane varjupaik sobib tšintšiljale? Aitäh! Ilusat päeva!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see varjualune võib teie tšintšiljale sobida. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
1 sõnumid
delphine
Tere, kas suurus sobib kääbus-jänku (välikinnis) jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See varjupaik peaks sobima. Kontrollige oma küüliku mõõtmetega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
soraya
Tere, kas see toode sobiks kääbus angooraküülikule väikeseks voodiks või soovitaksite pigem toodet, mis sobib paremini tema väikesele suurusele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode sobib talle väga hästi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
brigitte
MIKS TE EI TEE SEDA KAHE VÄRVILISENA? NAISETELE OLEKS HEA PAKKUDA ROOSAT JA MEESTELE SINIST MA ARVAN, ET SEE MEELDIKS TEIE KLIENDUURINGULE, MIS ON MINU ARVATES PEAMISELT NAISED. aga ma võin eksida. LUGUPIDAMISEGA B.P
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, meil ei ole valikut, see sõltub tarnija pakutavatest toodetest, kuid edastame teie ettepanekud meie tarnijale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond