Küsimused, tootearutelud Maison de toilette Savic Hop In

96% kliendid

soovitan seda toodet

12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Morgane
1 sõnumid
morgane fr
Tere, sooviksin teada, kas avatud kujul ei levi pesakastist liiga palju lõhnu? Aitäh
ouardia
1 sõnumid
ouardia fr
Mitte rohkem kui kinnise pesakonnaga.
Charlène
1 sõnumid
charlène fr
Ma ei tundnud nende kahe vahel vahet
véronique
3 sõnumid
véronique fr
Tere, ma ostsin selle liivakasti, sest võtsin hiljuti ühe väikese kassi varjupaigast. See väike kass oli harjunud õues elama ja kalduvus ülespoole urineerida... Ma leidsin alati uriini kogu kinnise kasti ümbrusest.... Varjupaiga president ütles, et peaksin talle avatud liivakasti ostma, sest kinnine teeb talle natuke hirmu, kuna ta ei näe oma ümbrust... Seega ei saa põgeneda... Olen selle liivakastiga väga rahul... Tegelikult käivad kõik seal... Mul on kodus kolm kassi ja veel kaks liivakasti, kuid see on nende lemmik
véronique
3 sõnumid
véronique fr
minu sõnumi järg.... Ja mis puudutab lõhna, siis hea pesakastiga pole probleemi
véronique
3 sõnumid
véronique fr
Ups, ma just nägin, et panin valesse liivakasti. Seda liivakasti ma pole kunagi kätte saanud tarneprobleemi tõttu.... Ostsin lahtise kasti, aga see ei ole see, vabandust..
MARYSE
1 sõnumid
maryse fr
Tere, ostsin selle tualeti vanale kassile, kes urineeris ukse ees, nii et uriin jõudis välja. Vaatamata tema vanusele, 18 aastat, harjus ta sellega kergesti ära, kuid kahjuks suri nüüdseks. Olen võtnud kaks kassi ühelt ühingult ja nemad on samuti kergesti sellise kastiga harjunud. Lõhna osas, tõepoolest väljaheited täidavad teie ruumi, kuid piisab, kui need kohe eemaldada, kui te kohal olete, muidu lõhn hajub hiljem. Uriini osas, kui määrdunud liiv ja väljaheited eemaldatakse iga päev, ei jää püsivat lõhna. Loodan, et suudate selle ostu kohta positiivse otsuse teha. Lugupidamisega.
françois
1 sõnumid
françois fr
Tere, sooviksin tellida seda beeži bacenit. Kas saate öelda, millal see saadaval on?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle toote on meie tarnijale tellitud. Hetkel ei saa me teile tagasiside tähtaega anda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Cécile
1 sõnumid
cécile fr
Kas selle suurusega prügikotte on olemas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellele mudelile ei ole prügikotte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pascaline
1 sõnumid
pascaline fr
Tere Millised on mõõtmed?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, välismõõtmed on L 58 x l 38,5 x K 39,5cm. Sissepääsu mõõdud on 24 x 22cm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest