Hoian teie närilisi!

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marine
3 sõnumid
marine fr

Tere kõigile! Minu nimi on Marine ja ma olen 15 aastat vana. Olen õpilane ja minu unistus on saada südame- ja rindkerekirurgiks .. x) Aga mulle meeldivad ka väga närilised! Sellepärast võin ma kogu aasta jooksul hoida teie väikesi lemmikloomi, hoolitsedes nende heaolu eest. Mul endal on 3 merisiga, kes on terved ja õnnelikud. Te võite arvata, et olen liiga noor, aga mul on juba kogemus loomade hoidmisega ja olen väga vastutustundlik, võite mind usaldada, kui see pole teile liiga palju palutud .. :$ Tervitused kõigile, loodan saada vastuseid.

Marine
3 sõnumid
marine fr

okei, aitäh!

LAURENCE
7 sõnumid
laurence fr

TERE

KUI PALJU SA KÜSID

Marine
3 sõnumid
marine fr
[vasakul]hind on läbiräägitav. Vaja mind?[/vasakul]
Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

Kas oled suvel vaba?

Nhat-to
18 sõnumid
nhat-to fr

Tere,

kus sa elad?

Kas oled 26/07 kuni 02/08 saadaval, sest mul on vaja hoolitseda 2 isase merisea ja 2 liivahiire eest.

Frederic
1 sõnumid
frederic fr

tere

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest