Küsimused, tootearutelud Heinaretik rongejate jaoks

80% kliendid

soovitan seda toodet

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Brigitte
1 sõnumid
brigitte fr
Tere, millise suuruse peaks kääbusküülikule valima? Aitäh.
Cynthia
1 sõnumid
cynthia fr
tere võta suur
Solene
1 sõnumid
solene fr
Tere, mõlemad suurused sobivad, see sõltub ruumist, mis teil on, ja sellest, kui sageli soovite seda täita… mul on väike suurus ja panen iga päev heina juurde ;)
Mathis
1 sõnumid
mathis fr
Tere, Mis on kinnitussüsteem?
jocelyne
13 sõnumid
jocelyne fr
Kas see heinavõre sobib tšintšiljale?
Cathy
2 sõnumid
cathy fr
2 konksu
jocelyne
13 sõnumid
jocelyne fr
Kas see riiul sobib tšintšiljadele, aitäh
Cathy
2 sõnumid
cathy fr
Minu kääbusjänese jaoks leidsin, et trellide vahed olid veidi liiga suured, sest ta kaapis oma käppadega ja viskas välja palju heina. Chinchillade alal ma asjatundja ei ole, nii et ma ei oska teile rohkem vastata, vabandan.
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Kinnitussüsteemiks on konksud. Minu kääbusküülik on hakanud puitu närima.
Andrea
1 sõnumid
andrea fr
Kas teil on juhuslikult foto tagantpoolt, kinnitushaakidest, et näha, kuidas need on paigutatud. Kuidas need töötavad.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest