Küsimused, tootearutelud
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
solenn
Tere, otsin oma 2,6 kg kassile ussirohtu. Kas on mingeid võimalikke kõrvalmõjusid? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on looduslik ussirohi. Kui kasutussoovitusi ja annuseid õigesti järgida, ei tohiks kõrvaltoimeid tekkida. Siiski, kuna iga loom on erinev ja oleneb nende soolestiku seisundist, võivad seedimisprobleemid olla võimalikud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sophie
Tere, Minu koer kaalub alla 5 kg, kas ma saan talle ikkagi seda anda? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle ussirohtu võite oma koerale anda, tuleb võtta kõige väiksem annus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
laurence
Tere, milline on annustamine vastavalt kassi kaalule? Mul on 6-kuune kassipoeg ja veidi kõhn täiskasvanud kass. Kas see on võimalik 25-26 kg koera jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame anda nõutud koguse peidetuna maitsvasse pallikesse, eelistatavalt hommikul tühja kõhuga 3 päeva jooksul (3 kuni 4 korda aastas). - Kass (alates 6 kuud): veerand tabletti - Koer 5 kilo: veerand tabletti - Koer 10 kilo: pool tabletti - Koer 15 kilo: 3/4 tabletti - Koer 20 kilo: 1 tablett Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
sandrine
Tere, olen saanud suure kassiga, kes kaalub 6 kg ja ei ole kunagi ussirohtu saanud. Sooviksin teada, kuidas talle seda tabletti anda, et toode õigesti toimiks. Ette tänades vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tegu on 500 mg tablettidega, mida saab poolitada ja mille ravikuur kestab 3 päeva. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Tere, mul on 3 kassi ja tahaksin teada annustamist, et teada saada, mitu karpi peaksin tellima. Ja kui sageli tuleks neid anda ennetava kasutamise jaoks? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Karbis on kolm tabletti. See sobib kassile või väikesele koerale, annus on 1 tablett päevas 3 päeva jooksul. Seega on iga kassi ravi jaoks vaja ühte karpi. Ravi sagedus varieerub sõltuvalt hinnatud nakatumisriskist. Usiravimid, olenemata sellest, millised need on, toimivad ainult koheselt. Neid on vaja regulaarselt kasutada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
benjamin
millisest vanusest on hea kassipojale seda anda
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, neid tooteid soovitatakse alates 6. elukuust. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
coralie
Tere, sooviksin teada annust grammides kilogrammi kohta. Mul on 3 väikest koera ja tahaksin teada, mitu karpi ma peaksin ostma. Sama kehtib ka suurte koerte kohta. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Annustamine:5 kg koerale: 1/4 tabletti10 kg koerale: 1/2 tabletti15 kg koerale: 3/4 tabletti20 kg koerale: 1 tablett3 päeva jooksul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond