Haukumisvastane jaam
Tere, olen elanud kaks päeva paarismajadega rajoonis, mul on kaks labradori (ja kutsikad kuni veebruarini... Nad on sees, mitte aias). Minu koerad haukusid väga vähe enne kui ma siia kolisin.
Minu naabril on vana saksa lambakoer, kes haugub lakkamatult. Ja lõpetuseks, olen rase. Kõigi minu täpsustuste järel on siin minu küsimused.........Kas minu rasedusele pole mingit ohtu ?Kas seade toimib lambakoera puhul tema vanuse tõttu ?Kas kutsikatele pole ohtu ?1 koer hakkab haukuma ja ultraheli käivitub, kas teised 2 koera saavad aru, et nad on "karistatud", kuigi nad pole midagi teinud ?Vabandust küsitluse pärast ja aitäh ette!
Jennyfer
Tere Jennyfer,
Seega, sinu raseduse pärast ei ole põhjust muretsemiseks. Põhimõtteliselt töötavad seadmed üsna hästi, kuid kas see toimib sinu naabrite aiani, et rahustada see vana saksa lambakoer.... Ma ei oska päris kindlalt öelda.... Lisaks, tõesti ei ole see tõhus, kui sul on mitu koera, sest nagu sa ütlesid, vallandub ultraheli ka siis, kui mõned sinu koerad ei ole midagi teinud.
Parim oleks võib-olla rääkida oma naabritega (kuigi see on alati keeruline), et naaber võtaks oma koerale haukumisvastase kaelarihma.
Näeme varsti!