hamstripuuri

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
justine
2 sõnumid
justine fr
Tere, ma sooviksin saada natuke teavet Rodylounge Trio sinise puuri kohta. Mul on juba üks Vene hamster ning sooviksin teiseks hamstriks võtta teise tõu (võib-olla kääbushamstri). Ma mõtlesin, kas saaksin need kaks hamstrit panna samasse puuri, luues loomulikult puuri sisse eraldused ja teatud torud korgiga sulgeda, kuna ma ei soovi segada kahte tõugu või kas oleks mõistlikum osta kaks eraldi väikest puuri?
stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
Tere. Esiteks on puuri suurus sinu hamstri jaoks üksi juba liiga väike, selle pikkus peab olema vähemalt 80 cm ja laius 50 cm, seega ei saa sa neid koos hoida.
stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
Pealegi on kahte erinevat liiki samas puuris koos pidamine rangelt võimatu, eriti kui sinu puur on liiga väike.
stéphanie
63 sõnumid
stéphanie fr
Soovitan sulle Moving Home puuri suurust S, seda müüakse foorumis.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest