Hamster või Gerbiil?

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Augustin
9 sõnumid
augustin fr

Tere, olen 13-aastane laps ja kaotasin just oma väikese vene hamstri Ratatouille, ta oli 6 kuud vana (see on noor) ja leidsin ta ühel hommikul täiesti loiduna ning ta suri hommikupoolikul. Ma nutsin terve päeva.

Seega soovin ma osta uue närilise ja kaalun kas hamstrit või kahte liivahiirt. Mul on juba Rody Lounge Uno puurisüsteem olemas. Kaldun liivahiire poole, sest ta pole öise eluviisiga ja elab 3 kuni 4 aastat! Hamster aga ainult 1 kuni 2 aastat. Mu vanemad on nõus, kuid mu ema eelistab hamstrit, sest talle ei meeldi liivahiire saba, öeldes, et see meenutab talle hiirt! Kuigi ma ütlen talle, et liivahiirel on karvane saba, eelistab ta siiski hamstrit! Kuid mulle meeldib rohkem liivahiir.

Mulle meeldib väga oma loomadega aega veeta, ma mängin nendega ja ostsin oma hamstrile palju mänguasju (millele ta üldse tähelepanu ei pööranud!). Vahetan saepuru vähemalt kord nädalas ja vahetan joogipudeli vett iga kahe päeva tagant! Seega hoolitsen ma nende eest väga hästi! Ootan innukalt teie vastust, et öelda, millist närilist te mulle soovitate!

Tervitused

Augustin
9 sõnumid
augustin fr

Keegi pole?

=(

Damien
6 sõnumid
damien fr

Ära võta isiklikult, aga arvestades su noorust, soovitaksin sulle hamstrit.

Kuigi see on öine loom, on hamster loomult sotsiaalsem ja ei vaja nii palju tähelepanu kui liivahiir, kelle jaoks on vaja harjutamisaega.

Lisaks vajab liivahiir minimaalset kohalolekut ja ma arvan, et kooli kõrvalt võib see keeruline olla.

tsau

Damien
6 sõnumid
damien fr

Lisaks on puur liiga väike, et mahutada kahte liivahiirt.

Augustin
9 sõnumid
augustin fr

Järgisin sinu nõuandeid! Ja ma läksin ostma vene ahvit hamsterit! Tema nimi on Achille! Alguses ta hammustas, aga nüüd on ta harjunud ja enam ei hammusta. Ta teeb isegi takistussõitu! Aitäh nõuannete eest, sest ma oleksin peaaegu võtnud ühe liivahiire.

Damien
6 sõnumid
damien fr

Sa oled teinud head tööd, sa teed ta väga õnnelikuks :)

Natuke sporti ei tee hamstrile halba, pane pilt, et näeksime, kui ilus ta on.

florence
1 sõnumid
florence fr

ma ei ole teiega nõus, sest mul ei ole foto hamstri ja liivahiirega. Mul on neid kolm, nad on 6-kuused ja tõesti vahvad. Nad on väga uudishimulikud ja ei vaja palju aega üksi olemiseks. Ainus asi, mida nad ei saa, on üksi elamine, kuid kolmekesi löövad nad laineid. Ma jumaldan neid ja ootan innukalt, et neil oleksid beebid. Nad tulevad minu juurde ja on peaaegu iga päev vabaduses. Ausalt öeldes on mul olnud küülik, orav, hamster ja hiired, aga liivahiired on midagi täiesti muud. Neil pole lõhna ja vivaarimit vahetatakse iga kolme nädala järel. Elagu liivahiired!

Damien
6 sõnumid
damien fr

Sellel vanusel noorel poisil on see minu arvates parem. Pärast igaühe oma vaatenurka, nagu öeldakse. Mulle meeldib tema jaoks hamster rohkem kui liivahiir.

Augustin
9 sõnumid
augustin fr
[vasakul]Siin on minu väike Achilleus!! === http:/data.photos-animaux.com/photos/452/4519/451872.jpg [/vasakul]

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest