Habitrail lutipudel

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
maxence
3 sõnumid
maxence fr

Tere, mul on Habitrail OVO sinine ja roheline majakujuline puur, aga joogipudel lekib. See võib olla normaalne, kuna ma ei ole selle toimimisest aru saanud. Kui keegi saaks mind juhendada...

suur tänu teile

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Maxence,

Kust su lutipudel lekkib?

maxence
3 sõnumid
maxence fr

Tere,

Ma keeran pudeli ümber ja see voolab allolevasse torusse, aga ma ei tea, kas see on normaalne

Lisaks teeb minu hamster ära selle torusse, nii et ta joob selle sees

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Maxcence,

Kui vaatad kommentaare tootele "maison habitrail ovo home", siis ilmselt on ühel kasutajal sama probleem mis sinul: ta ütleb, et veekera ei ole eriti mugav ja vett voolab igal puuri liigutamisel. Kas sinu pudel on tõesti veekera?

Kohtumiseni

maxence
3 sõnumid
maxence fr

Jah, see on nii ja teises poes öeldi mulle, et sellel puuris on defekte ja et see pole väga sobiv,

seega ma ei tea, kas tegin õige otsuse.

Lisaks, kui hamster jookseb rattal, läheb tema väike käpp läbi.

Ma kardan, et ta võib haiget saada.

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Maxence,

kui kardad, et su hamster võib endale haiget teha, siis saidil on kaks ratranud mudelit, mis võivad sulle sobida (sest need on täispinnaga rattad, mille vahelt hamster ei saa oma väikest käppa läbi pista):

- Treeningratas, plastik (5,49 eurot või 6,49 eurot)

- Puidust ratas (12,99 või 17,99 eurot)

Soovitan sul neid tooteid vaadata, leiad need kategooriast "näriline", "näriliste mänguasi", "näriliste ratas".

nägemist

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest