Küsimused, tootearutelud FRANCODEX Pipetid Parasiitide Vastu Icaridiiniga närilistele ja küülikutele
100% kliendid
soovitan seda toodet
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
laurine
Tere, Kas see toode on lihtsalt tõrjevahend või putukatõrjevahend? Minu kääbuslõvilakaga küülik püüdis kirbud minu kassipoja tõttu ja ma ei tea, millist toodet võtta, et kõik eemaldada, sest tema karva alumine osa on villane, kui nii võib öelda. Kas oskate soovitada mõnda toodet? Tänud ette!
2 sõnumid
christelle
Pipetid on täis, minu angooraküülik püüab pidevalt parasiite, aga alates sellest, kui ma neid pipette kasutan ja puuri kresooliga puhastan, ei ole enam midagi.
2 sõnumid
laurine
Mis on Crésyl?
2 sõnumid
christelle
Kresool on puhastusaine ja desinfektsioonivahend, mis on tõhus bakterite, seente ja pärmseente vastu. Seda leiab aianduskeskustest, kuid mitte alati, siin müüakse seda Gammvertis kanamajadest või Internetis. Sellel on eriline lõhn, kuid see on suurepärane. Minu angooraküülik, niipea kui ta bakteri saab, levib see kuni kõrvadeni ja põhjustab kärntõbe. Alates ajast, mil hakkasin kasutama pihusteid ja puhastasin puuri kresooliga, pole tal enam midagi külge hakanud.