Küsimused, tootearutelud Brumisateur à ultrasons Trixie Reptiland Fogger XL
78 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
evan
Tere, kas see õhuniisutaja teeb häält? Ja kui palju minuteid järjest on võimalik seda kasutada? Samuti soovin kasutada pöördosmoosivett, kas see seade sobib sellele veele? Lugupidamisega.
1 sõnumid
alexandre
Tere, seade on vähe mürarikas, kuid võib siiski häirida, kui teie terraarium asub magamistoas. Ma lasen sel töötada 1/4 tundi iga 2 tunni järel ainult öösel. Seda seadet kasutatakse ainult demineraliseeritud või osmoseveega. Mis tahes muu vesi võib kaasa tuua membraani kahjustumise.
1 sõnumid
lea
Tere, ma just sain oma paki kätte, kuid see ei tööta. Oleme vaadanud juhiseid, punane märgutuli süttib. Juhistes on kirjas, et tuleb vaadata magnetit ja kaant, kas need on korralikult paigaldatud. Oleme seda kõike kontrollinud, kuid see ei taha ikka veel töötada, punane märgutuli püsib põlemas. Oleme lisanud destilleeritud vett. Kas saate mind aidata või kuhu peaksin paki tagasi saatma?
1 sõnumid
margaux
Tere, rumal küsimus, pole kasutusjuhendit, kuhu vett panna? Valgesse ossa, mis mind üllatab, või sinisesse ossa, aga kus on vee lisamise ava? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere hommikust, kasutusjuhend on otse tootelehelt allalaaditav. Veepaak, sinine osa, tuleb eemaldada ja ümber pöörata, et kaant eemaldada ning seejärel vesi sisse valada. Pöörake tähelepanu sellele, et seade mustuse ja katlakivi tõttu määrdevabaks hoida, tuleb kasutada destilleeritud või puhastatud vett. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
simon
Tere, ma soovisin teada, millal see jälle saadaval on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see udu tegija on taas lattu jõudmas ja on saadaval nädala lõpus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
james
Tere, ma tahaksin teada, kas pihusti sobiks 1m30x60x50 suurusele terrariumile, et hoida niiskust umbes 70% juures, ja kas niiskus püsib terrariumis stabiilne. Tänud ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see niisutaja on reguleeritav, saate ise valida soovitud niiskustaseme. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
7 sõnumid
arnaud
Tere, kas saaksite mulle öelda toru läbimõõdu? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toru läbimõõt on 2,3 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
quentin
Tere, mul on kaks rohelist anoolist, neile on vaja 70-85% niiskust ja ma tahaksin teada, kas see pihustusaparaat sobib ideaalselt roheliste anooliste elupaigaga. Tänan teid ette teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle udumasina voolukiirus on reguleeritav, seega saate kohandada oma roomajatele vajalikku niiskustaset. See sobib nii troopilise keskkonna loomiseks kui ka lihtsalt hommikuse kaste simuleerimiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
françois-henry
Tere, mul on kaks troopilist terraariumi! Üks on 60.60.45 cm ja teine on 2,5 m kõrge ja 2 m lai füsignaatide jaoks! Ma tahtsin teada, kas ma saaksin mõlemat terraariumi niisutada, kui panen otsiku kahe erineva toruga! Ja kas selle 1,80 cm voolikuga ei teki probleeme "suitsuga"? Ma ei tea, kas te saate aru! :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode ei ole mõeldud kasutamiseks kahes terraariumis. Soovitame kasutada iga terraariumi kohta ühte foggerit, mis lihtsustab voolu juhtimist ja iga elupaiga niiskuse taseme kontrollimist. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pierre
Tere, kas saate mulle soovitada teie käest hiljuti ostetud pihusti paigaldamist? Mul on terrarium mõõtmetega 90x45x90. Kas ma peaksin pihusti toru lihtsalt terraariumi kohale asetama või peaksin selle terrariumi põhjani laskma?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mõlemad sobivad, see sõltub teie paigaldusest. Kui võimalik, soovitame selle kõrgemale paigutada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
romain
Tere, kas Fogger XL sobiks furcifer pardalisele flexarium'is? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, selle sisse saab paigaldada udugeneraatori. Sellest hoolimata, kuna tegu on võrega terraariumiga, siis võib udu kiiremini aurustuda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aurelien
Tere, Soovin osta udutegijat, kas saaksite mulle öelda, kui pikk on umbes voolik? Kui see on liiga lühike, kas saame selle välja vahetada? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu kirjelduses märgitud, on sellel udugeneraatoril 1,80 m reguleeritav voolik. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
2 sõnumid
malorie
Tere, ostsin selle pihusti oma kameeleonile. See töötab väga hästi, kuid ma ei suuda hoida niiskustaset stabiilselt 70/80 peal, kuna see tõuseb 90-ni. Kas teil on nõuandeid või lahendusi? Suur tänu ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teil see ühendada taimeriga, et see töötaks vähem. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
julien
Tere, ostsin selle niisutaja! Pakk on väga heas seisukorras, niisutajal endal ei näi olevat kahjustusi, ei teki veidraid helisid ega muud, kuid kui ma selle sisse lülitan, jääb väike punane tuli põlema, kuid midagi ei juhtu! Ma ei tea, mida teha, palun aidake!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kutsume teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega (läbi teie tellimuse jälgimise). Teie sõnumi kättesaamisel vastab teenindus teile kiiresti, kuidas edasi toimida. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
6 sõnumid
léa
Tere, kas see udusti sobiks kuningpüütonile? Soovin paigaldada kaskaadi, kuid lugesin, et täiuslikuks niiskuseks tuleks lisada udusti. Ja viimane küsimus, kuidas udusti paigaldatakse?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pihusti sobib teie terraariumile. Saate tutvuda selle kasutusjuhendiga, kopeerides järgmise lingi: https://static.zoomalia.com/prod_img/pdf/76123.pdf Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
anthony
Tere, ma sain oma pihusti kätte, aga ei suuda seda tööle panna. Kas saaksite mulle selgitada, kuidas seda ühendada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Täname teid, et võtate meiega ühendust müügijärgse teeninduse kaudu oma tellimuse jälgimise kaudu, et meie meeskond saaks tarnijaga ühendust võtta. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
emilien
Tere Oleksin tahtnud teada, milline teie müüdavatest membraanidest vastab sellele niisutusmudelile Tänud ette ;)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vaja on membraani ref. 28876 Fogger XL-ile https://www.zoomalia.com/animalerie/membrane-de-rechange-pour-brumisateur-trixie-p-9918.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
arnaud
Nii et siis, tellisin selle pihusti koos digitaalsete termostaadi/hügrostaadiga 2 ahelaga ja minu küsimus on, kas seda pihustit saab seadistada selle termostaadiga teades, et mul on soojenduslamp, soojendusmatt ja UV-toru? (Pogona jaoks)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, saate ühendada oma niisutaja digitaalse termostaadi/niiskusregulaatoriga, millel on 2 vooluringi. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
3 sõnumid
michel
Tere, Minu 120x50x50 terrarium on reguleeritud Trixie kahe ringi termostaat/hügrostaatiga. Kas seda udugeneraatorit saab selle süsteemiga programmeerida ja kas see on piisav, et saavutada umbes 80% niiskust? Tänan vastuse eest Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 39679 viitenumbriga termostaat/hügrostaatiga saate kasutada ükskõik millist udugeneraatorit. Udugeneraator XL sobib suurepäraselt. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
mireille
Tere, kas on võimalik seadmele lisada teist toru, et jaotada udu korraga kahele terrale, palun. Parimate soovidega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ei, sellel udukogul on ainult üks udu väljund. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
damien
Millist vett tuleks sisse panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Peate kasutama demineraliseeritud vett. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
sebastien
Tere. Kas välja tulev udu on soe või külm? Mis temperatuur umbes? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Üles tulnud udu on külm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
aymeric
milline on toru läbimõõt?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toru läbimõõt on 2,5 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
franck
Aitäh vastuse eest. Mul on viimane küsimus. Kas see niisuti on piisav, et saavutada niiskustase 80% terraariumis mõõtmetega 120/80/60? Ja kas see sobib veedraakonile? Lugupidamisega, Franck.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see peaks olema võimalik selle Fogger XL-iga. Kui niiskuse tase siiski ei ole saavutatav, ärge kartke lisada teist. Mis puudutab teie veedragoone, siis pole probleemi. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
3 sõnumid
franck
Aitäh vastuse eest, kuid ma ei saa päris hästi aru, kuidas see toimib? Lugupidamisega, Franck.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Toote lehel saate vaadata selle toote kasutusjuhendit. Siin on link: https://static.zoomalia.com/prod_img/pdf/76123.pdf Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
franck
Tere, sooviksin teada, kas pihusti on tarnitud koos voolikuga või ilma? Ja kas see töötab iseseisvalt? Lugupidamisega Franck.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode on varustatud voolikuga, see töötab elektrivõrgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vanessa
Tere, kas saaksite mind aidata? Kui ma panen vee paaki, voolab vesi väga suure kiirusega ja väljub masina ventilatsiooniavade kaudu. Mida ma peaksin tegema? Minu arvates ei ole see normaalne. Ette tänades, Vanessa
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, see tundub ebanormaalne. Soovitan teil pöörduda meie klienditeeninduse poole numbril 0892 494 028, kes on avatud kella 14.30-17.30, et saaksime teid võimalikult hästi aidata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
kévin
Tere, kas me saame selle kavandada, et see õigel ajal käivituks, või kas see tuleb panna pistikupesaga taimerile? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel udutajal pole seda funktsiooni. Ainus seadistus, mida saate teha, on udutugevuse kontroll. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
jonathan
Tere, kas see pihusti sobiks eremiitvähkidele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
anthony
Tere. Sain juhendi kätte, aitäh. Aga see ikkagi ei tööta. Ainult külm õhk tuleb torust välja. Ja kui ma seadet liigutan, on selline heli, nagu pallike veereks sees, kas see on normaalne? Lugupidamisega, tänan vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitan teil võimalikult kiiresti pöörduda klienditeeninduse poole, et teatada sellest rikkest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
anthony
Kuna sa ei ole saanud kasutusjuhendit, tahaksin teada, kui kaua läheb aega enne, kui udu või niiskuse mõju näha on. Tänan teid vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Palun edastage meile oma e-posti aadress, et saaksime teile saata juhendi digitaalses formaadis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
keenan
Tere, kas see pihusti on piisav, et saavutada niiskustase 80% 110x100x60 cm terraariumis? Kui ei, kas saate soovitada mõnda toodet? Aitäh ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, põhimõtteliselt piisab sellisest niisutajast. Ideaalne on see ühendada hügrostaatikaga, et saavutada alati vajaliku niiskuse taset automaatselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jonathan
Tere, kas ExoTera terraariumil on foggeri toru läbiviimiseks mingisugune lahendus olemas või pean selle asetama restile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kõik sõltub teie huvitatud terraariumist. Selle teabe leiate terraariumi kirjeldusest. Näiteks terraarium 13708, 30x30x30cm firmalt Exo Terra, on varustatud viie suletava juhtme- ja torusisendiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
alain
Tere, kas 1m70 kõrguse, 1m70 pikkuse ja 1m20 laiuse terrariumi jaoks piisab udustajast 80% niiskuse saavutamiseks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Pelgalt võib olla liiga kitsas, sest teie terraarium on ikkagi väga suur.Lugupidamisega,Zoomalia meeskond
2 sõnumid
brigitte
Tere, seoses minu 29/08 sõnumiga PASTILLE kohta vastasite, et see, mida ma pean pastilleks, on tegelikult membraan. Kuid ma ütlesin teile, et see ei ole keraamiline membraan, vaid pastill, mis asub kohe kõrval. Ostsin teilt selle membraani, mille just vahetasin, ja mu seade ikka veel ei tööta. 6 kuud eluiga on natuke lühike! Eriti kuna ilma selleta on mul raske hoida piisavat niiskusesisaldust oma püütonile. Mida te saaksite teha? Aitäh vastuse eest. Brigitte
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võtsime tarnijaga ühendust ja saadame teie toote hooldusteenindusse. Me teeme teile kogu kokkuvõtte meili teel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
brigitte
5 kuud tagasi ostsin teilt 'Fogger XL' ultraheliniisuti, mõõtmetega 28 × 27 × 15 cm. Täna see enam ei tööta. Tahaksin teada - 1. Milleks on tarvis pastilli (mitte keraamilist). Minu oma on täiesti kulunud. Alles on vaid väike plastmassrullik. Kas see takistab seadme toimimist? Kui jah, siis kas seda saab tellida? 2. Keraamilisel pastillil on kaks juhet. Kas saame seda vahetada? Mis oleks viitenumber? Tänan vastuse eest. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mida peate pastilliks, on tegelikult membraan. On normaalne, et teie niisutaja ei tööta enam, kui te seda membraani aeg-ajalt ei vaheta. Saate selle tellida siit: https://www.zoomalia.com/animalerie/membrane-et-cle-de-rechange-pour-brumisateur-trixie-p-9918.html See on viitenumber 34637. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jerome
Tere kõigile, ma tahaksin teada, millist niisutajat ma peaksin oma terraariumisse panema. Siin on mõõtmed: pikkus 100 cm, kõrgus 42 cm, sügavus 32 cm. Seal sees on kaks kuninglamadu. Tänan teid!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selline niisutaja on piisav. Ideaalis oleks see hügrostaadiga seotud, et niiskustase oleks alati automaatselt vajalikul tasemel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
christophe
see tuleb kaljukotka maksimumiga ühendusse panna, kuna nendele on vaja 80 protsenti õhuniiskust, eks? Mul ei ole prantsuskeelset kasutusjuhendit, see on veidi niru, eks ole.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 80% jaoks ärge pange niiskust maksimaalselt, muidu saavutate 100% niiskust (see sõltub teie terraariumi suurusest). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
christophe
Tere, sooviksin teada, milline membraanitüüp sobib Trixie Fogger XL ultraheli-udupritsile.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meil ei ole praegu seda membraani. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
18 sõnumid
christophe
ta saadab niiskust tunni või iga 30 minuti järel
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see udugenerator tarbib 300 ml vett tunnis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marianne
Tere, milline on selle pihusti mahutavus? Kas ultraheliga on ohtusid roomajale? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mahutavus on 3L. Ilmselt ei ole roomajale ohtu, kuna see on terraariumile mõeldud toode. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond