Küsimused, tootearutelud Valge akvaarium filtrita Aquatlantis Tortum

21 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Clélia
1 sõnumid
clélia fr
Tere, mul on probleem. Ma ei tea, millist filtrit ma peaksin oma akvaariumi panema. Mul on seal ainult üks kilpkonn ja mul on 20 l filter (api superclean 20), kuid nädala pärast sain aru, et see pole piisav, arvestades vee seisukorda. Ma ei saa aga iga nädal vett vahetada akvaariumi kaalu tõttu... Millist tüüpi filter oleks kõige sobivam? Kas 40-liitrise akvaariumi filter, arvestades, et see mahutab 33 l? Kui 40-liitrine filter on piisav, siis milline neist oleks kõige sobivam? Ettetänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Vee saastel on mitu põhjuseid: kas filter ei ole kohandatud, toidujääke on liiga palju (toidukogus on liiga suur ja see laguneb vees) või on bassein liiga väike loomale. Kilpkonnad on suured saastajad ja seetõttu on vajalik tõhusa filtreerimise kasutamine. 40-liitrise basseini jaoks mõeldud filter sobib ja aitab hoida vett kauem puhtana. Saate valida järgmise filtri, mis on spetsiaalselt kilpkonnadele kohandatud: https://www.zoomalia.com/animalerie/tetra-reptofilter-rf-250-p-15258.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Véronique
1 sõnumid
véronique fr
Tere, ma olen oma terraariumi hästi paigaldanud, kuid sooviksin teada, kas ma saaksin panna teisele poole põgenemisvastase klaasi... seal on veel 2 soont, üks keskel ja teine suurem paremal, muidu milleks need on mõeldud? Suur aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, põgenemisvastase klaasi ei müüda eraldi. Saate kasutada sälke, et paigaldada eritellimusel valmistatud põgenemisvastane kaitse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sophie
1 sõnumid
sophie fr
Tere, kas terrarium 40x20x18 on piisavalt suur väikesele veekilpkonnale? Või peab seda kasvatades suurendama? Kas kogu kujundus on kaasas nagu pildil? Kas on kaasas ka lamp? Kui suur on selle akvaariumi maht liitrites? Kas sellesse akvaariumisse saab panna filtri, kui jah, siis millise teie saidil? Aitäh vastuste eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Väikest mahutit sobib veekilpkonnadele, olenevalt liigist võib olla vajalik hankida suurem mahuti. Lamp, lambialus ja dekoratsioonid ei ole kaasas, kaasas on vaid rand. Võite lisada filtri, nanoakvaariumite mudel sobib. Võite valida ka selle: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-speciale-tortue-turtle-heater-50w-p-558.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laurine
1 sõnumid
laurine fr
Tere. Kas see terraarium sobib Hermannuse kilpkonnadele? Kas randa saab eemaldada? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle terraariumi randa on maismaa kilpkonna jaoks liiga väike. See komplekt sobib paremini veekilpkonnadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alison
1 sõnumid
alison fr
Tere õhtust! Mul on 55 liitrine akvaarium ja see on väga hea. - Kas tõesti on vaja veepiirist mitte üle minna? - Kas selles kõrguses on piisavalt vett, kui järgite seda joont? Mulle tundub, et ei ole, ja see muudab juurdepääsu rannale raskeks. - Kas vett on vaja soojendada? - Mõne päeva pärast on vee peale hakanud tekkima palju valgeid mullikesi. Kas see on bakter? Minu akvaariumis on filter ja vesi vahetati vaevalt 6 päeva tagasi. (Mullid ilmnesid 2-3 päeva pärast veevahetust.) Olen oma kilpkonna tervise pärast mures :-( Täname vastuste ja nõuannete eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Peamine on austada oma kilpkonna ja tema liigi elutingimusi: kui vesi peab olema teatud temperatuuril, siis on vaja seda järgida ja vajadusel soojendada. Vee kõrguse osas, on see, mida tootja soovitab, võite lisada natuke vett, kui see tundub vajalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Vincent
1 sõnumid
vincent fr
Tere, mul on teile mitmeid küsimusi, mis puudutavad minu kilpkonni - ma tahaksin teada, kui tihti tuleb akvaariumi vett vahetada, kui meil pole filtrit - ma tahaksin teada, kas me saame panna 2 kilpkonni sellesse akvaariumi - ma tahaksin teada, kas me saame anda oma kilpkonnadele süüa midagi muud peale graanulite - ma tahaksin teada, kas akvaariumi külge kinnitatud valgus peab põlema terve päeva Ette tänades. P.S. Vabandust õigekirjavigade pärast
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui te ei pane oma akvaariumterrariumi filtrit, peate vett vahetama iga päev. Soovitame enne oma valiku tegemist tutvuda spetsialiseeritud foorumitega, et teada saada oma kilpkonnade vajadusi vastavalt nende liigile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Nicolas
5 sõnumid
nicolas fr
Tere, kas kilpkonna akvaariumi jaoks on vaja filtrit võtta? Milleks filter vajalik on?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Filter on hädavajalik, et hoida vett puhta ja hapnikurikkana. Samuti väldib see liiga sagedast vee vahetamist, kuna kilpkonnad määrivad oma vett kiiresti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Karine
4 sõnumid
karine fr
Tere, ostsin selle akvaariumi, mille mõõtmed on 55×30×20, kuid seal pole märgitud mahtu liitrites. Kas te saaksite mulle palun öelda, kui palju liitreid see sisaldab?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Maht on 33L. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nicole
2 sõnumid
nicole fr
Tere, kas te saaksite öelda, milline neoon on vajalik, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Aquaterra TORTUM-ile kohandatav valgusti on lampe Tortum (valge jaoks viide 65399 ja musta jaoks viide 65398). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aicha
1 sõnumid
aicha fr
Tere, ma tahtsin teada, kas kõik on kaasas (kivid, kivikesed jne.)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see akvaarium on varustatud kaldtee ja juurdepääsuteega, samuti klaasist osalise põgenemisvastase kattega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Damien
7 sõnumid
damien fr
Tere, ma mõtlesin, kas tuleks jätta tuli ja pump pidevalt tööle või võib ööseks kõik välja lülitada? Tänan ette Damien
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie kilpkonnade mugavuse huvides teha valguse tsükkel. Teie filter peaks siiski pidevalt töötama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest