Küsimused, tootearutelud Küüliku puuri - 142 cm - Ferplast Krolik 140 Plus

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
ISABELLE
2 sõnumid
isabelle fr
Kas puidust onni osa peab vastu küülikute hammaste rünnakutele? Me kardame, et meie küülik närib selle kiiresti läbi. Täname vastuste eest.
laëtitia
1 sõnumid
laëtitia fr
Tere. Mul on puur olnud üle aasta ja mu küülik pole puitu rünnanud.
ISABELLE
2 sõnumid
isabelle fr
Aitäh kiire vastuse eest. Meie jänes on juba rünnanud seina nurgas olevat puidust liistu. Ma ei tea, kas saate aru, mida ma mõtlen. Kas teie jänes kunagi?
Quentin
1 sõnumid
quentin fr
Tere! Minu jänes sööb kõike (nurgaseinu, puuri võrku), kuid ta ei puutu maja
Thierry
1 sõnumid
thierry fr
Tere, meie jänes pole aasta jooksul kunagi oma puumaja puutunud, kuid ometigi teeb ta pahandusi...
Maria-Nieves
1 sõnumid
maria-nieves fr
Tere, kas puuri kõrgus on 50 cm? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle puuri kõrgus on tõesti 50 cm, v.a puidust peavarju osa, mis on väiksem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nelly
1 sõnumid
nelly fr
Tere, kas puumaja on kaasas? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puumajaga laiendus on selle Kroliku puuri komplekti kuuluv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
PASCALINE
2 sõnumid
pascaline fr
Tere, mul on lõvilakaga küülik, kas maja avaus on sellele tõule piisavalt suur ja puurid piisavalt suured?
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Jah, seda on võimalik eemaldada
Sonia
1 sõnumid
sonia fr
Osi saab eemaldada, osad on eemaldatavad.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest