Küsimused, tootearutelud Exo Terra Faunarium plastist terrarium - Saadaval mitmes suuruses
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
julie
Tere, XXL mudeli mõõtmetega 46x30x17 cm puhul soovisin teada, kas 17 cm on kõrgus? Aitäh
8 sõnumid
tatiana
Tere, kas on võimalik paigaldada soojendavat vaipa alla?
1 sõnumid
jérémy
Tere, millised karbi mõõtmed sobiksid täiskasvanud pogooni transportimiseks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame mõõta oma Pogona. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pierre
Tere õhtust, soovides alustada krevettidega, tahtsin teada, kas see akvaarium sobib, arvestades, et plaanin võtta davidi liike (seega pole kütet vaja). Tänan ette, lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kahjuks ei ole me spetsialistid krevettide zooloogias. Kutsume teid proovima ja andma meile selle toote kohta positiivset või negatiivset tagasisidet. Täname teid ette. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lise
Tere, ma sooviksin teada, kas suur mudel mõõtmetega 37 x 22 x 24,5 cm on uuesti laos saadaval või on see mõneks ajaks otsas. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Seda toodet tarnitakse uuesti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jennifer
Tere, ma pean kolima Pariisist Nancysse (300 km) ja mul on 200-liitrine akvaarium skalaaride, tetraadide, kulide, korydoorade ja ancistrustega. Mõtlesin transportida oma kalu mitmes faunariumis, kas need sobivad? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See faunarium sobib teie kalade ajutiseks majutamiseks kolimise ajaks. Head paigutamist! Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
yann
Tere, sooviksin teada keskmise ja suure kasti suurust, kuna mõõtmed on identsed... arvan, et tegemist on veaga, ja teada, kas suure kasti hind on ikka 15,95 €. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Suure hind on tõesti 15,95 eurot. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.