Küsimused, tootearutelud Exo Terra Ampoule UVB 150 Climat désertique (Ancien Repti Glo 10.0)
71 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
isabelle
Tere, milleks vastab Exo Terra UVB 150 lampi number 150, palun aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Exo Terra on juba mõnda aega oma UV-pirnide klassifikatsiooni muutnud ning asendanud kriteeriumid 2.0, 5.0 ja 10.0 numbritega. Need numbrid 100, 150 ja 200 näitavad UVB keskmist võimsust 10 cm kaugusel lambist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mickael
Tere, kas seda lambipirni on võimalik kasutada koos valgusregulaatoriga? Aitäh ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tehniliselt on see võimalik. Kuid see ei ole siiski ette nähtud selliseks kasutuseks, seega on parem valida kohe alguses sobiv võimsus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
lionel
Tere, kas see 26 W pirn sobib noortele stepi kilpkonadele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Amp Reptile 10.0 sobib noorele stepi kilpkonnale, lambipirni võimsus tuleks valida vastavalt terrariumi suurusele ja kaugusele, kuhu lamp paigutatakse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
sarah
Tere, kas 100x50x50 terra jaoks on vaja 13 või 26 W pirni? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See sõltub vastuvõetud liigi elutingimustest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
jade
Tere,Kas see lamp sobib alla aasta vanusele Hermanni kilpkonnale, kes on talvel terraariumis?Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile pirnid 5.0, mis on paremini sobivad. Võimsus tuleb määrata vastavalt teie terraariumi suurusele. https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-uvb-5-0-climat-tropical-p-29964.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
anaelle
Tere, millist vatijõudu soovitate pelomedusa jaoks Tortum 100x40x30 akvaterrariumis? Tahaksin valgustada ainult ühte randa ...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 13W on piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sylvain
Tere, mul on osb terrarium mõõtmetega 120x60x60 minu pogona vitticeps'i jaoks. Tahaksin teada, mis oleks talle parem, kas 2 reptiili UVB 150 repti glo 10.0 26W lambipirni või 1 reptiili UVB 150 repti glo 26W lambipirn koos 1 repti flo 2.0 26W lambiga. Tänan teid vastuse eest... Lugupidamisega, Sylvain
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, vajate 2 reptiilide UVB 200 25 W pirnid ja 1 reptiilide UVB 100 pirn. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sylvain
Tere, mul on 120cmx60cmx60cm suurune terraarium oma pogona vitticeps'ile, sooviksin teada, kas see 26W pirn sobib ja on piisav talle? Või tuleks sellele lisada repti glo 2.0 pirn? Kui jah, siis mitu vatti peaks see olema? Kas need kaks pirni sobivad kokku exo-terra glow light klamberlampidega? Tänan vastuse eest. Lugupidamisega Sylvain
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Glow Light'i pistiklampide tugi sobib kruvi-tüüpi kompaktlampidele, nagu Repti Glo kompakt, Basking Spot ja Solar Glo. Võite kombineerida 26W pirni 2.0'ga, et saada väga suur nähtava valguse emissioon, kuid ei ole kindel, kas see on teie pogonale kasulik. Ära kõhkle spetsialiseeritud foorumitega konsulteerimast, et saada täpset teavet. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandre
Tere, 120*50*60 terraariumis kahele poogoonale on parem kasutada kolme UVB10 26W lampi, mis on monteeritud Exo Terra 60 cm galeriile.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 13 W lambid on piisavad, eriti kui neid on kolm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
lucas
Tere, kas see pirn sobib leopardigeckole, teades, et terrarium on 60/45/30
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame valida lambi 5.0 asemel 10.0, see sobib teie lemmikloomale paremini. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
omar/celine
Aitäh. Niisiis see pirn tõesti soojendab saart + UVB?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn taastoodab kõrbe kliimale omast kiirgust, see ei ole küttepirn. See tagab UVB kiirguse väljastamise, mis on roomajatele hädavajalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
omar/celine
Tere. Mul on pelomedusa ja ma soovin eemaldada oma UVB 10.0 neooni, et saaksin ühe ja sama lambipirni, mis annaks välja nii UVB 10.0 kiirgust kui ka soojust... Kas see sobiks? Mul on glow light hoidik. Kas soovitate 13W või rohkem?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Glow light tugi ühildub kõigi E27 sokliga lampidega kuni 250 W. Pirni võimsuse valik sõltub teie terraariumi pindalast ja teie roomaja vajadustest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
chloé
Tere, sooviksin teada, milline lamp sobib kõige paremini leopardgekole, terrariumidimaksud on 130*60*45?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Leopardgekko ei vaja kas üldse või ainult väga vähe UVB-d, seega on lampide valik teisejärguline. Suur neoonlamp võib olla piisav. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
2 sõnumid
simon
Tere, ma tahaksin teada, milline sobib paremini leopardgeko jaoks, arvestades, et terraarium on mõõtmetega 60x45x30? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile selle asemel sellist lampi: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-lumiere-du-jour-sun-glo-daylight-p-576.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
anthony
kas seda pirni saab kasutada koos solar glo'ga, et anda veel rohkem UVB-d? kasutamine pogoonale
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, raskele on sellele küsimusele sobivalt vastata. See sõltub terrariumist. Seda ei soovitata, sest võite oma roomaja liiga intensiivse UVB-kiirguse kätte seada, mis toob kaasa tõsised ainevahetusriskid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
celine
Tere, mul on Hermannuse kilpkonna beebid, millist lampi ja alust ma neile ostma peaksin? Kas lambi ja kilpkonnade vahel peab olema võrk? Tänan teid vastuste eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Hermann kilpkonnadele soovitame seda tüüpi pirne: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-a-faisceau-etroit-sun-glo-p-577.html (Kitsasfookuseline Sun Glo lamp päevitamiseks) https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-repti-glo-5-0-reproduisant-le-climat-tropical-p-583.html Soovitame seda tüüpi lampide alust: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
angela
Tere, kas see pirn vastab UVB 10.0 13W lambile? Kas see on uus mudel? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn on uus põlvkond, mis asendab 10.0 pirne. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marie
Tere, just sain endale noore Hermanni kilpkonna. Kas see pirn on piisav? Või oleks parem lisada terrariumile ka soojuslamp? Ja, kas see pirn sobib igale alusele? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Hermannide kilpkonna puhul soovitame kasutada REPTILE UVB 200 pirni, tuleb võtta Exo-Terra GLO LIGHT hoidik. Lugupidamisega Madeline Zoomaliast
3 sõnumid
cyril
Tere, kas teil on versioon 100? sest ma ei leia seda, leidsin vaid versioonid 200 ja 150
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meil ei ole seda artiklit meie kataloogis. Palun vabandage. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laurane
Tere, Mis sokkel sellel lambil on? Ja kas see on piisav habemega agama jaoks, koos selle lambiga: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-spot-reflecteur-a-chaleur-culot-e27-p-9471.html ? Minu terraarium on 120 x 60 x 60!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sobiv sokkel on E27. Kutsume teid külastama EXO TERRA veebisaiti. Jaotisest "UV rating system" peaksite leidma vajalikku teavet. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
3 sõnumid
france
Tere, mul on leopardi geko. Kas terrariumi suuruses 45*45*30 piisab sellest lambist koos soojendusplaadiga Repti Mat Pro terrariumi kütmiseks ja valgustamiseks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, valgustus ei pea olema eriti tugev ja see peaks töötama 10-12 tundi päevas, sõltuvalt aastaajast. UV kiirte kasutamine ei ole hädavajalik, kuid soovitatav, kui gekode toidule ei lisata eraldi kaltsiumi ja D3-vitamiini. Soovitame, kui soovite kasutada UV-d, valida lamp 2.0 (eriti kui teie gekod on albiinod, sest nad on tundlikumad valguse suhtes), lamp 5.0 sobib teistele (tingimusel, et see on paigutatud vähemalt 35 cm kõrgusele). Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
3 sõnumid
france
Mul on terrarium mõõtmetega 45*45*45 ja leopardi geko. Kas AINULT sellest pirnist piisab, et soojendada ja anda talle vajalikke UV-kiiri?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see pirn sobib, kuid pöörake kindlasti tähelepanu võimsusele ja kasutusjuhendis soovitatud kaugusele vastavalt teie terrariumile. TÄHELEPANU, see pirn ei ole soojenduspirn. Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
christophe
Kas seda tüüpi pirnid sobivad Elaphes guttata jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, see pirn võiks sobida. Siiski, nagu temperatuuri puhul, tuleb järgida ööpäevaringset tsüklit: 12h kütmist ja valgustust, 12h pimedust umbes 22-23°C juures. Lugupidamisega Christelle Zoomalia'st
1 sõnumid
audrey
Tere, mul on 120x60x60 puidust terraarium ja ma tahaksin panna noorele pogoonale sisse soojuslambi. Kas see lamp toodab piisavalt soojust selle suurusega terraariumi jaoks? Mida te mulle soovitaksite, kui ei? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame ühendada 26W järgmise lambipirniga: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-2-0-a-lumiere-du-jour-p-582.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
10 sõnumid
anthony
Tere, kas ma pean oma pogoonale klaasist terrariumis mõõtmetega 80/40/60, millel on 125-vatine Solar Glo lamp, lisama veel ühe UV-lambi? Kui jah, siis millist te mulle soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Solar Glo pirn kiirgab juba UVA- ja UVB-kiirgust, pogoona jaoks soovitame sellel kaugusel (60 cm) kasutada pigem Solar Glo 160W pirni. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
5 sõnumid
mikael
Tere õhtust, kui ma panen selle pirni koos infrapuna soojendusega Heat Glo lambiga, kas ma pean lisama veel ühe?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn peaks sobima. Soovitame teil osta ka termomeeter, et temperatuuri kontrollida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
claire-marie
Tere, kas see pirn sobib 2-aastasele stepi kilpkonnale 60x50 terrariumis (26W) koos 14 klambri lambiga. Tellisin neid 2, loodetavasti ei hinnanud ma seda toodet valesti. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, arvestades, et kuumapunkt, mis sobib kilpkonnadele, on vahemikus 50 kuni 60W, ei tohiks nende pirnidega probleeme tekkida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
arnaud
Kas see toode sobib Zoomalias müüdava klambrilambiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See pirn peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
jonathan
Tere, mul on 200x45x60 cm terraarium. Tahtsin teada, kas 4 x 26W lambid, mis on kinnitatud galeriile, oleksid piisavad? Arvestades, et mul on lisaks "Solar Glo kõik ühes 125W", et luua kuum koht oma kolmele pogoonale.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See sõltub sellest, kas teie pogoonad on täiskasvanud või mitte. Teie terraariumi suuruse jaoks on vaja umbes 160-180 vatti. Kui teil on juba 125 W pirn, soovitame lisada kaks 26 W pirni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
5 sõnumid
quentin
Tere, mul on plaanis võtta Pogona (habemenokk-kivikaar) terraariumisse mõõtmetega 45x45x45. Mida peaksin tema vajaduste rahuldamiseks hankima?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Teie pogoon vajab tõepoolest soojusallikat. Tal on vaja nii sooja kui ka külma tsooni. See lamp võib olla sobiv, kuid see tuleb paigutada nii, et teie loom ei saaks end põletada. Lisateabe saamiseks võite külastada meie veebisaidi blogi jaotisi. Lugupidamisega,Zoomalia meeskond.
11 sõnumid
christine
Tere kõigile, kui ma õigesti aru saan, siis see pirn annab ainult UVB-kiirgust, kuid mitte soojust?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, nagu iga lambipirn toodab ka see soojust. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
10 sõnumid
jonathan
Tere! Ma mul on 100x50x50 terraarium pogoonale, kas Repti Glo 10.0 26W Exo Terra lamp ja kitsasuunaline SunGlo 75W Exo Terra lamp on piisavad minu pogoonale? Öelge, millise võimsusega lampe oleks vaja? Ja milline pistikupesa sobiks nende lampidega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Põhimõtteliselt peaks see sobima, kuid kui see ei soojenda piisavalt, võite alati lisada soojenduskaabli või -mati (kuid paigutage see pigem terraariumi välisküljele, et vältida põletuste ohtu). Keraamiline pesa pro sokkel sobib täiesti repti glo 10,0 26 vatti pirnile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
maeva
Minu kilpkonn on gracea!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Siin on link, mis annab teile kõik juhised oma kilpkonna õigeks kasvatamiseks: http:/jacques.prestreau.pagesperso-orange.fr/tortues/pdf/10_terrarium_pour_tortues_terrestres.pdf Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
maeva
Tere, mul on Exo Terra 45x45x45 terraarium maalelava kilpkonna jaoks, kas see lamp oleks piisav? Kas on vaja ka soojendavat matti? Kas saaksite anda mulle õiged viited! Lugupidamisega prl Martin
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mis liik teie kilpkonn täpselt on? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sailly
Tere, mul on plaanis soetada kaks agame persimilist ja soovin enne sisustada nende terraariumi. Terraariumi suuruse jaoks 100x40x30, kas peaksin valima 13 W või 26 W lambi? Aitäh!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, sellise suurusega terraariumi jaoks võite probleemideta valida 26w. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
severine
Tere, mul on just pogona soetatud. Mul on puidust terrarium, mille mõõtmed on 120x60x60. Tahaksin teada, kas peaksin võtma Reptigo UVB-lambi 10.0 või 5.0, et täiendada mu 2.0. Ja kas peaksin valima 13W või 26W. Lisaks on mul olemas soojuslamp, kuid tahaksin teada, kas sellest piisab või on vaja ka soojusmatti. Kui võimalik, sooviksin kiiret vastust, et saaksin tellida varustuse oma pagona mugavuse tagamiseks. Ette tänades. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie terariumi mõõtmete tõttu on soovitatav kasutada pogona jaoks Repti Glo 10.0 26W pirni. Samuti soovitan investeerida soojendusmatile, mis aitab säilitada looma jaoks vajalikku kõrget temperatuuri (28 kuni 35 kraadi, õhuniiskus 40%). Lugupidamisega, Animastore