Küsimused, tootearutelud Klaasist terrarium troopiline kliima Exo Terra - 90x45x60 cm

35 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jerome
2 sõnumid
jerome fr
Tere, kas see terraarium sobib kahe Pogona nooruki jaoks või on parem võtta 90 45 45? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Noorte isendite jaoks võib piisata 90 x 45 x 45 cm terrariumist, kuid see tuleb asendada, kui nad saavad täiskasvanuks. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Mélodie
1 sõnumid
mélodie fr
Tere, kas see terraariumi suurus sobib vesidraakonite paarile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Veedraakon vajab täiskasvanuna palju ruumi. Paarile soovitame terrariumi mõõtmetega 180x60x100cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Adeline
1 sõnumid
adeline fr
Tere, otsin sellise suurusega terra. Kas teil on seda olemas? Ma ei näe seda teie veebisaidil.
Steven
1 sõnumid
steven fr
Tere, ma sooviksin teada, milline on selle terraariumi tühimass, suur tänu
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium kaalub umbes 50 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Warren
3 sõnumid
warren fr
Tere, sooviksin teada, kas see terrarium sobiks umbes 80 cm pikkusele kuningpüütonile, teades, et sooviksin terrariumi säilitada ka siis, kui ta maksimaalne suurus on saavutatud, või mida te mulle soovitaksite? Aitäh ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame järgmisi suurusi: 100 x 50 x 50 terrarium täiskasvanud emasele ja 80 x 50 x 50 isasele täiskasvanud loomale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Carole
2 sõnumid
carole fr
Tere, kas see terrarium sobib kahe liivahiire jaoks? Otsin lahendust, et mul ei oleks saepuru mööblil ja põrandal igal pool.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pakume näriliste puuridele pleksiklaasiga kaane. Siin on näide: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-d-elevage-maxi-duna-multy-p-11750-c-137.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Tere, isegi kui minu küsimus ei ole selle tootega seotud, sooviksin teada, millal on 90x45x45 eco terra terraarium jälle saadaval, sest tahaksin selle peagi tellida ja leian, et see on väga hea toode. Aitäh...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda toodet tellitakse praegu meie tarnijalt. Pärast kättesaamist on see meie veebisaidil taas saadaval. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Baptiste
2 sõnumid
baptiste fr
Tere, kas see terraarium on piisavalt suur kameeleoni jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See terrarium peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
stephane
2 sõnumid
stephane fr
Tere, millistele puudustele Terral tuleb tähelepanu pöörata? Tänan, Sébastien.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kas teil oli terrariumiga probleeme? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
VALERIE ET FREDERIC
4 sõnumid
valerie et frederic fr
Tere! Kui palju liivakotte (kilodes) oleks mul vaja 90x45x65 terraariumi põhja jaoks? Tegelikult, kui paksu kihi peaksin panema? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Pigem küsimus oleneb sinust endast, sellest, millist suurust soovid oma terraariumile ja millist liiki sa vangistuses pead.Lugupidamisega,Zoomalia meeskond
william
1 sõnumid
william fr
Tere, kas see terra on piisavalt suur kahele Cordylus cataphractusele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, põhimõtteliselt on selle liigi jaoks soovitatav terrarium, mille mõõtmed on vähemalt 100 x 50 x 50 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
BRYAN
1 sõnumid
bryan fr
Tere, kas see terra on piisavalt suur minu täiskasvanud kuningpüütoni jaoks, kes on 1,55 m pikk? Kas see terra on piisavalt suur SIISKI?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see terraarium sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
LAURENT
2 sõnumid
laurent fr
Tere, kas on võimalik paigutada kaks Exo terra kallakut mõõtmetega 45x9x20 peale? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tavaliselt see pole ettenähtud. Kuid natuke nokitsedes püsivad mõlemad kaldteed ilma probleemideta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
raphael
2 sõnumid
raphael fr
kas see terra suurus on pogona jaoks sobivtänan vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitatav minimaalne terrariumi suurus varaani jaoks on 100x50x60 cm. Ideaalne oleks 110x110x70 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nelly
1 sõnumid
nelly fr
Kas seda taustakaunistust saab eemaldada või muuta? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, täiesti võimalik, võite selle eemaldada või muuta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
2 sõnumid
isabelle fr
kas see terraarium sobib küpressele maole? Lisaks, kas ma peaksin panema sinna ka purskkaevu ja kui jah, siis mis on selle eelised? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, elaphe jaoks mõeldud terraariumi suurus peab olema vähemalt 80x50x50 cm, seega jah, teie valitud terraarium võib sobida. Purskkaev ei ole vajalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anthony
3 sõnumid
anthony fr
Tere, kas purskkaevud sobivad kesk-austraalia agama jaoks? Kas selle terraariumiga ei lähe niiskustase liiga kõrgeks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kuna pogooniad on kõrbealadel elavad loomad, siis pole purskkaev vajalik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
anthony
3 sõnumid
anthony fr
Tere, kas sellesse terraariumisse saab paigaldada keskmise suurusega kose purskkaevu pogona vitticepsile? Kas selliste mõõtmetega terraariumi on lihtne soojendada? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sinna on täiesti võimalik paigaldada purskkaev, kuid olge ettevaatlik mõõtmetega (terraariumi mõõtmed 90x45x60). Kütte jaoks võimaldab täielikult eemaldatav restkaan läbi pääseda U.V.B ja infrapunakiirtel ning lihtsustab juurdepääsu terraariumi kaunistamiseks ja puhastamiseks. Restkaane tagaosas, mõlemal küljel, on viis suletavat ava juhtmete ja torude jaoks. Terraariumi alus on tõstetud, et võimaldada kuumutusfilmi paigaldamist substraadile, et soojendada osa laienenud pinnast. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
ALEXANDRA
2 sõnumid
alexandra fr
Tere, kas keegi teab kulleri telefoni numbrit? Minu terraarium saadeti välja 20. kuupäeval, kuid ma pole seda ikka veel kätte saanud... Aitäh abi eest.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest