Küsimused, tootearutelud Klaasterraarium kõrbe kliima jaoks Exo Terra - 90x45x45 cm

79 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, kas ma saan paigaldada 60 cm pikkuse rambi resti kohale või kas resti keskosa sulab, kui see on valmistatud PVC-st? Aitäh
elora
1 sõnumid
elora fr
Tere, soovin adopteerida maisemaomaadla (Pantherophis guttatus Fire). Sooviksin teada, kas see terraarium piisab selle kogu eluea jooksul või kas seda tuleb mingil hetkel muuta? Lisaks sooviksin teada, milline küttevõimalus sobib selle terraariumi ja maod kõige paremini. Aitäh, lugupidamisega, Elora
Loic
3 sõnumid
loic fr
Tere, mul on praegu testudo horsfieldi kilpkonn ja ma tahaksin teada, kas 90*45*45 terrarium koos kahe 23W UVB 6.0 lambiga, mis asub terraariumi kohal, sobib sellele liigile. Tänud, kui keegi oleks nõus mind aitama.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraariumi suurus sobib noortele või väikest kasvu isas kilpkonnadele, kuid osutub ebapiisavaks keskmise suurusega emasele. Mis puudutab lampe, siis soovitame teie valgusribale panna 100W soojuslambi, et luua soe punkt vahemikus 32 kuni 35°C. UV 10.0 lampi saab lisada selleks, et tagada UVB vajaduse rahuldamine. Kõiki neid parameetreid tuleb kohandada vastavalt ruumi temperatuurile, kus terraarium asub, lampide kaugusele põrandast ja teie kilpkonna vajadustele. Ärge kartke meie foorumiga liituda, et saada rohkem isikupäraseid nõuandeid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Loïse
1 sõnumid
loïse fr
Tere, milline on antud toote uste ja ventilatsioonivõre all olev kõrgus sentimeetrites? Mul on sama küsimus mudeli 90x45x60 kohta. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, terraariumi põhja ja uste vahe on 13 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
corentin
1 sõnumid
corentin fr
Millised lambid valida selle terraariumi kütmiseks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate valida kas toe või valgustusrambi, mille asetate terraariumi peale. Pirnide valik sõltub peetavast liigist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
rosemary
6 sõnumid
rosemary fr
Soovin peagi soetada selle terraariumi, et tutvustada kääbus-pogona't. Soovin teada, millist soojenduslampi on vaja ja mitu vatti see peaks olema. Lisaks soovin osta lambi, mis kiirgab UVA ja UVB - millist võiksin kasutada ja mitu vatti peaks see olema minu pogona jaoks? Suur tänu.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 100W lampist peaks piisama. Kui hiljem soovite kõike ühes lambi, võite valida 125W Solar Glo. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Melanie
3 sõnumid
melanie fr
Tere. Kui palju vatte on lambipirnil, palun
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Valgustus ei kuulu selle terraariumi juurde. Pirni valik sõltub majutatavast liigist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Melanie
3 sõnumid
melanie fr
Tere, mul on 90x45x45 terraarium, kuhu tahan panna harilikku habemenastikut. Ma sooviksin teada, mis mõõtmetega peaks olema soojendusmatt, palun.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, üldiselt peaks soojusmatt katma kolmandiku terrariumi pinnast. Kuid see sõltub teistest soojusallikatest ja ruumi ümbritsevast temperatuurist. Ideaalne on luua üksik soe koht ja hoida üks külm koht. Peate hoolitsema termostaadi ja termomeetri eest, et tagada temperatuuride stabiilsus ja kohandada kütteviise vastavalt vajadusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
Tere, kas ExoTerra terrariumid saavad omavahel ühilduda? See on patarei loomiseks, mul on kolm 90x45x60 terrariumit.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, loogiliselt ei tohiks, sest Terras paigutatakse valgustuslamp. Lisaks ei ole soovitatav neid omavahel kokku panna, sest 90 cm Terra kaal võib alumise nurga alla vajutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jerome
2 sõnumid
jerome fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see terraarium oleks piisav noorele boa kitsikule. See on esimest aastat. Pärast seda kaalun 150 80 80 suurust.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Noorele sobib see hästi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Julie
1 sõnumid
julie fr
Kas see terraarium sobiks üheaastasele Hermann'i kilpkonnale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see sobib teie noorele kilpkonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
damien
8 sõnumid
damien fr
Ma tahtsin ka teada, millist läbimõõtu on mul vaja soojendava mati jaoks ja kas ma pean lisama ka soojenduskivi sisse, kui palju cm sügavust ma peaksin liiva panema, millist tüüpi lampi ma peaksin paigaldama ja milleks on taimer vajalik?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ilma eelnevalt teadmata, millist looma te omate, on raske täpselt kõigile teie küsimustele vastata. Soovitame teil uurida loomaliigi spetsialiseeritud foorumites. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
damien
8 sõnumid
damien fr
Tere, kas ma saan panna 3 või 4 leopardgekod sellesse mõõtmesse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellesuuruses terraariumis tundub 3 või 4 gekot liiga palju olevat, soovitame suuremat suurust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
millist terraariumi pakute täiskasvanud agamiile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Täiskasvanud agami puhul soovitame terrariumi mõõtmetega 120×60×60cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Anthony
8 sõnumid
anthony fr
tere, hetkel on mul minu noore savanniagama jaoks Exo Terra terrarium mõõtudega 60x45x30... tahaksin teada, kas kui ta on täiskasvanud, on Exo Terra terrarium mõõtudega 90x45x45 piisav?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, täiskasvanud pogona jaoks soovitame pigem terrariumi, mille suurus on 120×60×60cm Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christian
1 sõnumid
christian fr
Tere, plaanin osta kaks noort pogoonat, kas terraarium mõõtudega 90x45x30 oleks piisav? Või kas oleks parem valida kohe 90x45x45? Mis on musta kattega valgustusaluse peamine funktsioon? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pogona jaoks on alati huvitav anda neile võimalikult palju kõrgusruumi, et suurendada nende eluruumi. See võimaldab neil palju rohkem liikuda söötmise ajal. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Sophie
2 sõnumid
sophie fr
Tere, kas ma võin panna oma kaks stepikilpkonna sinna terrariumisse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium sobib väikesele isasele. Kahe looma jaoks on parem omada suuremat terraariumi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
FREDERIC
1 sõnumid
frederic fr
Tere, kas see on täiskasvanud elpahe jaoks piisav?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, täisealise ronikuningmao terraariumi suurus on 100*50*50. Seetõttu saame teile soovitada seda terraariumit: https://www.zoomalia.com/animalerie/terrarium-multi-dimensions-p-14504.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
RUFUS
4 sõnumid
rufus fr
Kas arvate, et leopardgekko võiks elada terrariumis selliste mõõtmetega või kas talle piisaks terrariumist suuruses 60x45x45?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Paari vastuvõtmiseks soovitame suurust: 60 x 40 x 40 cm. Üksikisiku jaoks 45 x 45 x 45 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
kevin
1 sõnumid
kevin fr
Tere õhtust, ma sooviksin teada, kui kaua kestab kampaania
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me ei ole praegu kuupäeva määranud. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, kas see terrarium sobib pogoanidele? ja millised lisaseadmed on sobivad? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest, see terraarium sobib pogoona jaoks. Kõik tarvikud on selle tootega kohandatavad. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Ma ostan endale parasjagu terraariumi, kuid mind üllatab probleem: ost on rohkem kui 29 eurot ja ma pean tasuma 37 eurot transpordi eest. Kas saaksite seda selgitada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, rasked, habras ja mahukad esemed on allutatud transpordikuludele ning seetõttu ei saa te saada tasuta transpordikulusid. Allpool leiate lingi, mis võimaldab teil tutvuda meie transpordikulude tingimustega: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Tere, ma sooviksin teada, kui palju cm terraariumi esimestest ustest maast kõrgemal asub, et teada saada, kui palju cm substraati ma saaksin panna. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, terrariumi põranda ja uste vahel on 13 cm. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Kas see terra sobib minu 7-8 maismaa erakvähile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium sobib ideaalselt teie erakvähkidele. Siiski olge ettevaatlik, et mitte liiga palju asju sinna panna. Erakvähid vajavad sooja punkti temperatuuriga 28°C ja jahedamat punkti temperatuuriga 23°C. Siin on veebileht, mis võib teid aidata: http:/coenobita.e-monsite.com/pages/amenagement-et-soins/amenagement-du-terrarium.html Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
dominique
1 sõnumid
dominique fr
Tere, mul on üheaastane kuningpüüton terraariumis mõõtmetega 60-40-30, sooviksin tema eluaset suurendada, mis oleks sobivad mõõtmed, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see terraarium sobiks täiesti teie kuningpythonile. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
amar
1 sõnumid
amar fr
Tere, kas see terrarium sobib veelohele või mitte, aitäh?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, vähem kui 18 kuu vanuse vesidrooni jaoks on selline terrarium piisav, kuid hiljem on vaja ette näha minimaalsed mõõtmed 120 x 60 x 90 cm ühe või kahe täiskasvanud isendi jaoks. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
Patxi
6 sõnumid
patxi fr
Tere, ma sooviksin teada, millist tüüpi valgustust te soovitate sellele terraariumile. Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teile seda lampi koos teie lemmikloomale sobivate pirnidega: 2063 Compact Top galerii luminofoorlambi jaoks 90cm 4 pistikupesa: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-compact-top-pour-lampe-fluorescente-p-585.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Olivier
2 sõnumid
olivier fr
Tere, kas see terra on piisav täiskasvanud maisimäele? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium tundub teie maole piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Olivier
2 sõnumid
olivier fr
Tere, kas see terra on piisav täiskasvanud maisimadu jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, nendele madudele on soovitatav minimaalne suurus 80 x 50 x 50 cm, see terrarium peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
tommy
1 sõnumid
tommy fr
Tere, kas see terraarium sobib viiele erakvähile? Kui ei, siis mida te soovitate? Kas nende loomade jaoks on vaja valgustust ja soojendusmatti osta? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See terraarium sobib täielikult teie 5 eraki jaoks. Erakvähid vajavad kuuma kohta temperatuuriga 28°C ja külma kohta temperatuuriga 23°C. Siin on sait, mis võib teile abi pakkuda: http:/coenobita.e-monsite.com/pages/amenagement-et-soins/amenagement-du-terrarium.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Baptiste
2 sõnumid
baptiste fr
Tere, kas see terraarium sobiks kameeleonile? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium peaks olema veidi väike. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
françoise
1 sõnumid
françoise fr
Tere, kas see terraarium sobib kahele maismaa kilpkonnale? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See võib sobida sõltuvalt teie kilpkonnade suurusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SANDRINE
2 sõnumid
sandrine fr
Kas seda terraariumi saab kasutada vene kääbushamstritele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitav on võtta näriliste puur. Kui soovite vitspuuri, soovitame seda: https://www.zoomalia.com/animalerie/habitat-pour-rongeurs-moving-home-p-15533.html Hamstrid armastavad traatidel ronida, meie hamstripuuride valiku leiate, klõpsates järgmisel lingil: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-hamster-c-396-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Titi
13 sõnumid
titi fr
Kas see terrarium on kuningboamao noorlooma jaoks liiga suur? Ma ei tahaks hiljem teist osta, kui see täiskasvanuks saab.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See terraarium on teie täiskasvanud püütonile liiga väike. Teil on vaja pikemat ja kõrgemat. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Quentin
5 sõnumid
quentin fr
Tere, palun öelge mulle, milline valgustus on vajalik Pogona jaoks. Ja kas on võimalik panna paar pogonat sellesse terraariumisse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellesse terrariumisse on võimalik panna paar pogoonat. Valgustuse jaoks soovitame paigaldada "ballast t8" Exo Terra 2x30W ref 1937 hinnaga 50,47€: https://www.zoomalia.com/animalerie/ballast-t8-double-programmable-exo-terra-p-571.html ning neoonlambid "Neoon T8 Repti Glo 10.0 Desert" Exo Terra mudel 30W 90cm ref 2017 hinnaga 19,10€ tükk: https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-t8-repti-glo-10-0-desert-p-575.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
charles
2 sõnumid
charles fr
Tere, kas saame seda mudelit kasutada akvaariumina? kahele veekilpkonnale (plastron 10 cm) kui jah, siis kui palju mõõdab osa, mis läheb terraariumi alusest kuni ukse juhikuni (vee maksimaalne kõrgus)?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sobib maismaa loomadele, kuid mitte veekilpkonnadele. Meil on spetsiaalsed kilpkonnabasseinid järgmise lingi all: https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-tortue-c-124-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
Benjamin
1 sõnumid
benjamin fr
Tere, sooviksin teada, mis terrariumiga kaasas on. Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terrarium tarnitakse koos dekoratiivse taustaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurélien
3 sõnumid
aurélien fr
Tere, sooviksin teada, kas terrariumi põhi on komplektis nagu fotol või on see kõik klaasist? Tänud ette. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, taustaks on terrarium. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
michael
1 sõnumid
michael fr
kas teil on see terrass, mille pikkus on 1m20, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, meil pole seda mudelit suuruses 1m20. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
charlotte
1 sõnumid
charlotte fr
Kas see on kuningpüütoni jaoks piisav?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,See on kuningpüütoni jaoks veidi väike. 90 cm laius on miinimum, kuid kui jääte selle mõõtme juurde, on parem ette näha ka 90 cm kõrgus.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
quentin
8 sõnumid
quentin fr
Tere, kas sellele terraariumile saab paigaldada neoonvalgustuse? Aitäh, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, algselt pole kohta ette nähtud, kuid miski ei takista teid sinna külgedele või peale kinnituva kaldtee paigaldamast. Lugupidamisega, Frédéric

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest