Küsimused, tootearutelud Terrarium en verre climat tropical Exo Terra - 90x45x90 cm

44 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Floriane
2 sõnumid
floriane fr
Tere, kas on võimalik tellida see terraarium, et kasutada tervituspakkumist ja järele tulla poodi? Kui jah, siis kuidas seda teha? Ette tänades
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere, meie saidil ei ole võimalik tellida ja kaupa poes kätte saada. Soovitan teil pöörduda oma lähimasse poodi, samuti on saadaval tervituspakkumised. Olen teie küsimustele alati avatud ja soovin teile kena päeva. Coralie Zoomaliast
Floriane
2 sõnumid
floriane fr
Aitäh vastuse eest. Helistan poodi. Ilusat päeva
Julien
1 sõnumid
julien fr
Tere, sooviksin osta terrariumi Exo Terra 90*45*90, kuid tahaksin teada, kas need mõõtmed (90*45*90) on välised või sisemised? Kui ei, siis millised on sisemõõtmed? Kui suured on mõlemad uksed? Aitäh
Bruno
1 sõnumid
bruno fr
Tere kõigile, sooviksin teada, kust ma võiksin leida taustakujundust sellele terraariumile, kuna originaal on kahjustatud. Tänan vastuste eest.
Damien
1 sõnumid
damien fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see terraarium sobiks kolmele subadultsele maisimaole? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terra võib ajutiselt sobida, kuid see jääb teie madude täiskasvanueas liiga väikeseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, ma otsin terraariumi, mille alumine osa peaks peamiselt toimima akvaariumina. Kas see terraariumi mudel on piisavalt veekindel, et mahutada vett kuni ukse restideni? Kui kõrge veetase sinna mahub?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Terraariumi põhi on veekindel. Klaasi kõrgus on 11 cm, seega mõelge piisava varu jätmisele, et see ei ületaks ääri. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alicia
3 sõnumid
alicia fr
Tere, ma tahaksin teada, kas ballast on terraariumi juurde kuuluv?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ballast ei kuulu terraariumi komplekti. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Manuel
1 sõnumid
manuel fr
Tere, kas tegemist on 90 cm pikkuse, 45 cm sügavuse ja 90 cm kõrguse terraariumiga? Tänan vastuse eest! :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see puudutab tõepoolest neid meetmeid. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
yoan
1 sõnumid
yoan fr
Tere, kui kaua kehtib terrariumi sooduspakkumine, aitäh?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pakkumine kehtib kuni tarnija varude lõppemiseni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Catherine
5 sõnumid
catherine fr
Tere, kas see terrarium on piisavalt suur, et mahutada üks veedraakon? Kui ei, siis milline oleks sobiva suurusega?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ühe nooruki jaoks soovitame terrariumi suuruses 50*50*80 (P*l*k). Ühe noore täiskasvanud isendi jaoks soovitame terrariumi suuruses 70*70*100 (P*l*k). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
bruno
2 sõnumid
bruno fr
Tere, ma just tellisin terrariumi XL suuruses 90x45x90. Kas saaksite öelda, mis selle kaal on? Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium kaalub umbes 50 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Warren
3 sõnumid
warren fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see terraarium sobib umbes 80 cm pikkusele kuningpüütonile, arvestades, et ma sooviksin terraariumi kasutada ka siis, kui ta on oma maksimaalse suuruse saavutanud, või mida te mulle soovitaksite? Tänan teid ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kuna kuningpüüton on pool-arboreaalne, sobib selline terraarium paremini: Terraarium 116: https://www.zoomalia.com/animalerie/terrarium-gris-aluminium-118x45x60-p-5877.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
leslie
1 sõnumid
leslie fr
Tere, kas see terraarium sobib kameeleonide paarile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terrarium tundub sobivat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aline
1 sõnumid
aline fr
Tere, sooviksin valmistada orhideariumit, kas teil on galerii, mis sobiks T8 või T5 neoonidega? Nägin ühte galeriid, kuid see oli läbimüüdud.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teile seda ballasti: 2718 GLOMAT 2x30W: https://www.zoomalia.com/animalerie/systeme-d-eclairage-glomat-t8-2-tubes-p-944-c-125.html Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Véronique
8 sõnumid
véronique fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see terraarium sobib täiskasvanud veelohe jaoks, kui ei, siis mida te mulle soovitate? Tänan teid vastuse eest ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium paistab teie roomajale sobilik olevat. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
François
1 sõnumid
françois fr
Tere, Soovisin teada, milline on substraadi osa maksimaalne kõrgus (see tähendab vahemaa terrariumi põhja ja esiventilatsiooni vahel)? Lugupidamisega, Rahulolev klient
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ukse asukoht on terrariumi põhjast 15 cm kaugusel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
32053
3 sõnumid
32053 fr
Tere,Kas see terraarium müüakse koos peal oleva valgustusgaleriiga? Kas sellel on neoon või mitte?Kui ei ole neooni, siis millist tüüpi valida?Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile seda galeriid: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-dual-top-t8-double-halogene-p-570.html Kõik vajalikud andmed (lambitüüp, neoon jne) leiate vastavalt tootelehelt. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
32053
3 sõnumid
32053 fr
Tere, Sooviksin paigaldada Rhacodactylus ciliatus'e paari sellesse terraariumisse. Mida täpselt oleks vaja, et seda korralikult varustada, teades, et sooviksin sinna paigaldada kose uduvihmaefektiga ning orhidee, papüürus? Parimat
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teil on vaja valgustuse galeriid koos sobiva valgustusega, substraati, peidukohti ja peamiselt toitu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
eric
2 sõnumid
eric fr
Tere, sooviksin teada, kui palju liivakotte mul oleks vaja, samuti kogu varustust nagu soojendusmatt, lambid või neoonlambid ja soojenduslamp. Lugupidamisega, Eric
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, te ei ütle mulle, millise looma jaoks see on. Tundub, et tegemist on pogoonaga. Vajalikku teavet pogoona terrariumide kohta leiate lingilt, mille teile saadan. https://www.pogona-vitticeps.net/Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
eric
2 sõnumid
eric fr
Tere, ma tahaksin teada, kas ma saan panna pogona henrylawsoni,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selle terraariumi mõõdud sobivad pogoonale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
Axel
1 sõnumid
axel fr
Tere, ma tahtsin teada, kas see terra sobib füüsignaatuse jaoks
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see võib sobida, kui tegemist on noore isendiga, kuid hiljem tuleb see välja vahetada, teades, et isane Physignatus cocincinus võib täiskasvanueas ulatuda 90 cm pikkuseks. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Matthieu
1 sõnumid
matthieu fr
Tere, sooviksin teada, kui palju kaalub ligikaudu kõik-ühes terraarium (lambid, dekoratsioonid jne). Tahan eriti teada, kas see kaalub alla 40 kg. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub liiva kogusest ja kaunistustest, mida sinna panete. Tühi terraarium kaalub umbes 20 kuni 25 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
beatrice
1 sõnumid
beatrice fr
terra transportimiseks, kuidas nad saadetakse aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, terraariumid saadetakse kaubaalustel ja on kaitstud kastides. Lugupidamisega, Frédéric
gaetan
1 sõnumid
gaetan fr
Tere, ma sooviksin teada, kas must alus terrariumi peal, kuhu paigutatakse soojendavad lambipirnid, müüakse koos terrariumiga?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see on Exo-Terra valgustuslambi rööbas, mida ei müüda koos terraariumiga. Lugupidamisega, Zooomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest