Küsimused, tootearutelud

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
JEAN LOUIS
1 sõnumid
jean louis fr
Tere, mind ahvatleb selle inkubaatori uuesti ostmine, kuid .... eelmine läks katki. Ma ei saanud kunagi kätte remondiskeemi, et leida komponendid, kuna see oli mitu aastat tagasi müüja (mitte Zoomalia) ja importija poolt võimatu. Tulemus - prügi. Kuidas on lood tänapäeval müügijärgse teenindusega? Olin selle varustusega rahul kuni rikkekohani (temperatuur oli maksimaalselt kinni ja munad kadusid). Termostaat oleks võinud asendada, kuid seadme lahtivõtmise kava saamine, et ilma purunemiseta jõuda ülaossa, oleks olnud rohkem kui kasulik. Teie arvamus ja klientide arvamuste vaatamine enne tellimist oleksid teretulnud. Aitäh ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, klientide hinnangud selle toote kohta on väga positiivsed ning me ei registreeri ebanormaalset rikete ja tagastuste määra. Nagu kõigi nende toodete puhul, on need rikete korral üheks aastaks garantiiga kaetud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christophe
1 sõnumid
christophe fr
Tere, mu inkubaator näitab 4°C ja ma ei saa temperatuuri ei tõsta ega langetada ega isegi valgust sisse lülitada. Olen mitu korda välja ja sisse lülitanud ning isegi kõik lahti ühendanud, kuid miski ei aita. Kui ma selle uuesti sisse lülitan, näitab näitaja 31°C ja langeb kiiresti 4°C-ni ja jääb sinna, ventilaator töötab pidevalt. Kas ma pean selle teile tagasi saatma või on teil lahendus? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see võib olla kas tõrge või vale kasutamine. Soovitame teil meie klienditeenindusega otse ühendust võtta oma tellimuse jälgimise kaudu. Meie klienditeenindus teeb kõik endast oleneva, et pakkuda kiiret vastust ja vajadusel pöörduda toote tarnija poole. Samuti saate helistada meie klienditeenindusele numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10:30-12:30 ja 14:30-17:30). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
thierry
1 sõnumid
thierry fr
Tere, olen sellest tootest huvitatud, kuid kas sellega on sama palju probleeme kui eelmise versiooniga, 2499 Exo Terra. Lugupidamisega, hr Serron
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, uut põlvkonda on täiustatud. Praeguseks ei ole me selle toote kohta mingeid tagasiside avaldusi saanud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Corinne
1 sõnumid
corinne fr
Tere, sooviksin teada selle toote garantii kestust
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode on 1-aastase garantiiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
daniele
1 sõnumid
daniele fr
Tere, kas saaksite mulle öelda Exo Terra reptiilimunade inkubaatori maksimaalse võimaliku temperatuuri? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, maksimaalne temperatuur on 40°C. Enne kasutamist on oluline alati hoolikalt lugeda juhiseid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest