Küsimused, tootearutelud Terrariumi küttekaabel Exo Terra
71 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
kevin
Tere Mul oleks vaja nõu Nii et ma hakkan kääbikute kasvatamisega tegelema. Mul on vaja soojenduskaablit, et tuua soojust plastikust kastidesse, kus mu kääbikud hoiustatakse. Olen kastid kõrgemale tõstnud, et need kaablit ei puudutaks. Minu küsimus on, millise võimsusega kaabel peaksin oma paigalduse lõpetamiseks valima. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, turvalisuse kaalutlustel ei soovita me kasutada plastmassist kaste koos küttekabliga, isegi kui puudub otsene kontakt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jodie
Tere, sooviksin teada, millist kaablit valida 60*40*40 klaasterraariumi jaoks? Praegu on see varustatud soojendusmatiga, kuid see ei anna piisavalt soojust mu püütonile. Kasutan juba 7-meetrist 50W kaablit oma 120*60*60 terraariumi jaoks, mis on ideaalne, kuid sama suurus oleks liiga suur väikesele terraariumile. Minu mureks on, et pikkuse muutmisel ei ole intensiivsus enam sama. Kas 25W soojenduskaabliga jõuan oma terraariumis kuumas kohas 32°-ni? Tänan teid ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võimsus kohandub kaabli pikkusega, kuid eralduv temperatuur on alati sama. Pikk kaabel vajab lihtsalt suuremat võimsust, et korrektselt toidet saada (oma pikkuse tõttu). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aymeric
Tere, soetasin endale 20 mm paksusest vineerist terrariumi, mille sisemõõdud on 1450×600x500 (P×l×k). Soovin soojendada ainult 1/3 pikkusest terrariumi sees ja põrandal temperatuurini 30/32° kuumpunkti. Mida soovitaksite? Mida saaksin panna kasutajatelt sellele osale, et mu boa constrictor ei oleks otseselt kokkupuutes ei substraadi ega puiduga. (Kaitse mao ja puidu jaoks). Suur tänu :)
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, küttetraat tuleb asetada terraariumi alla. Tuleb jätta piisavalt ruumi puidu ja traadi vahele, et puit liiga palju ei kuumeneks. Soovitame soojuslampi, mis on paigutatud võredesse, et teie roomaja ei saaks ennast ära põletada. Selline paigaldus on turvalisem. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
eric
Tere, mul on 90x30x45 vivaarium ja soovin asendada oma soojenduslambi soojenduskaabliga. Millist kaablit peaksin valima, teades, et tegemist on bcl-iga, seega peaks soojates punktides olema umbes 30° ja külmades punktides 24°. Mainin, et vivaarium on klaasist, kas ma saan kaabli otse klaasile asetada ja substraadi alla panna või pean eraldaja panema? Tänan teid ette teie vastuse eest. Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, parem on kasutada soojendusplaati kui soojenduskaablit. Soovitame näiteks soojendusplaati Heatwave (ref 1761). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
faustine
Tere, Minu terrass on troopiline puulaadne tüüp ja mõõtmed on 45x45x60. Kas arvate, et 25W kaabel oleks piisav, et kuum koht oleks umbes 35°C? Tänan teid ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soojakaabel ei lähe üle temperatuuri 26-28°C. Soovitame kasutada pigem soojenduslampi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
jeremy
Kas temperatuur tõuseb probleemideta 30-31 kraadini koos 50 vattiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see sõltub teie tünni suurusest, ruumi ümbritsevast temperatuurist, me ei saa seda teile tagada. Tuletame teile meelde, et on oluline seda ühendada termostaadiga ja teise soojusallikaga, et pakkuda teie roomajale vajalikku soojust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
jeremy
Tere, kas ma saaksin oma riiulite sisemust 50 W juures kütta kuni 30 kraadini, teades, et see ei tõuse üle 26 kraadi? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, saate oma riiulite sisemust soojendada 50 W-ga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
gwenn
Tere, kuidas kinnitada kaabel oma terraariumi alla? Ja millist suurust valida 90x45x60 terraariumi jaoks maoma jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ärge kasutage soojenduskaablit, vaid pigem paigaldage kütteplaat terraariumi klaasi välisküljele. Soojenduskaabel on mõeldud ainult üle 90 cm pikkadele terraariumidele. Seetõttu soovitame seda tüüpi toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/plaques-chauffantes-heatwave-pour-terrarium-desertique-p-386.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
tristan
Tere, ma hakkan varsti hankima kahte väikest panterophis guttatust ja tahan neid paigutada puidust terraariumisse mõõtmetega 120*50*60. Millist küttetrossi te mulle soovitate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saame teile soovitada mudelit Soojenduskaabel 15W - 3,15 meetrit, viitenumber 1773 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
wendy
Tere, ma tahaksin teada, kas küttekaabli saab panna substraati ja mis vahe on võimsustel. See oleks suur terraariumi kütmiseks, peamiselt altpoolt
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, te saate oma küttetraadi paigaldada terraariumi sisse (substraadi alla), tingimusel et te paigaldate kaitse ja et madu ei saaks juhtmega otse kokku puutuda (põletursoht). Mida suurem on võimsus, seda rohkem teie terraarium soojeneb (kõik sõltub soovitud temperatuurist). Oluline on kasutada termostaati koos küttekehad, et vältida õnnetusi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
benjamin
Tere, 80x45x50 mõõtmetega terrariumi jaoks, millist tüüpi küttekaablit peaksin kasutama? See on mõeldud kahele harilikule nastikule.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame soojenduskaablit 25W. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
pierric
Tere, ostsin 120x60x60 vivariumi püütonkuninga jaoks, sain 50w kaabli, mille asetasin vivariumi alla, kuid temperatuur ei tõuse piisavalt kõrgele. Pean saavutama ligikaudu 37 kraadi, kuid temperatuur ei tõuse üle 30 kraadi. Mida ma saan teha, kas pingutada kaabli vahe või kas ma saan selle ohutult vivariumi sisse panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Python regius'e puhul peaks kuuma piirkonna temperatuur jääma vahemikku 30–32 °C, mitte rohkem. Kui teil ei õnnestu seda temperatuuri saavutada, võite tõepoolest kaablit pingutada, mis võimaldab saavutada kõrgemat temperatuuri. Tuleb luua termiline gradient, seega peab küttekaabel olema alguses väga pingul ja lõdvem, kui liigutakse terrariumi teise otsa. Kui teil siiski ei õnnestu saavutada õiget temperatuuri, tuleks kasutada suuremat võimsust. Olge ettevaatlik, küttekaablit ei tohiks kunagi asetada terrariumi sisse ilma usaldusväärse kaitseta, mida madu läbi ei purusta. See võib põhjustada väga tõsiseid põletusi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
rufus
Tere, mulle soovitati kasutada praeahjudele mõeldud soojenduskaablit ... mida te sellest arvate ja millist suurust valida?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub sellest, kui pikka pikkust vajate (3,5–4,5 ja 7 m), edastatav soojus on pidev (umbes 26 °C). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
valerie
Tere, kas OSB-terraariumi jaoks, mille mõõtmed on 80*50*50 ja mis on mõeldud kuningpüütonile, piisab 50W kaablist, et saavutada termostaadi Thermocontrol Pro 2 abil 32°C?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Turvalisuse kaalutlustel ei ületa küttekaabli temperatuur 26-27°C. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
magalie
Tere, ma tegin melamiinist terraariumi mõõtmetega 160*40*40 leopardgekole. Sooviksin teada, kas ma saan panna kaabli terraariumi põhja, katta selle liivaga ja kui jah, siis millise võimsusega (W)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soojenduskaabel peab olema paigutatud terrariumi põhja alla ja isoleeritud substraadist. Soovitame kasutada 50 W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
léa
Tere, milline on nende kaablite maksimaalne temperatuur sõltuvalt nende tugevusest?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See sõltub mitmest tegurist (terraariumi suurus, teine soojusallikas...). Siiski ei ületa kaabli tekitatud soojus 26°C. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
4 sõnumid
jean-paul
Tere, mul on plaanis soetada OSB terrarium mõõtmetega 148/54/54 paari Pogonade jaoks. Tahaksin teada, kas 50W küttekaabel sobib ja kuidas seda oma terrariumis paigaldada. Tänan teid ette. Lugupidamisega, Carole.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Küttekaabel peaks olema paigutatud terraariumi põhja alla ja substraadist isoleeritud. Kaablilt eralduv soojus ei ületa 26°C. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
isabelle
Tere, millist kaablit soovitaksite OSB3 terra jaoks, mille pikkus on 120 cm x 60 x 60 cm ja milles on kaks tugevkulma? Kas paigaldamiseks on olemas juhend (kuhu see panna jne...)? Aitäh, Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame soojenduskaablit 50W - 7 meetrit. Kasutusjuhend on kaasas. Kaabli võib paigaldada terraariumi sisse või väljaspoole. Tähelepanu, see ei ole veekindel, seega ärge pange seda otsesesse kontakti veega. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
guillaume
Tere, otsin soojenduskaablit oma terra jaoks, mille mõõtmed on 60x120x60 (lxhxL). Ma olen mõelnud, kas see sobib, arvestades, et tegemist on troopilise, seega niiske terraga.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see küttekaabel peaks sobima (siiski jälgige, et asetate selle oma terraariumi alla). See on niiskuskindel. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
5 sõnumid
julian
kas seda saab ühendada termostaadiga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, mingit probleemi pole seda termostaadiga ühendada. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
2 sõnumid
pedro
Tere, kas on võimalik kaabli kütteosa terrariumi sees liiva sisse matta ja kas see võib olla vette kastetud? Kas keegi on seda juba proovinud? Kas on oht ülekuumenemiseks või liiva tekitatud kulumiseks (isegi kui see jääb liikumatuks)?? Ohutusjuhistes on märgitud, et mitte... arvestades, et mõned tootjad kipuvad ohutuse osas liialdama, et end igasuguste intsidentide korral juriidiliselt kaitsta... ette tänades teie vastuste eest!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See kaabel on veekindel, kuid soovitame teil mitte jätta seda lõputult vette. Võite selle liiva sisse panna, kuid olge ettevaatlik, et mitte liiga sügavale panna. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
océane
45x45x60 terrariumi jaoks. Kas oleks parem võtta 25 või 50 W?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 25 W peaks olema piisav. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
4 sõnumid
catherine
Tere, ma tahaksin paigaldada soojenduskaabli istutatud terrariumi (Exo Terra) ALLA, kus elab puugekk (lygodactylus williamsii). Kas see võib taimedele probleeme tekitada? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See ei tohiks teie taimedele probleeme tekitada. Soovitatav on jaotada soojust ühtlaselt, asetades kaabli "siksakki". Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
yan
Mida oleks parem võtta, kas 25 W või 50 W? 60/45/30 exo terra jaoks? Arvestades, et see on leopardgekole? Et ruum, kus terra asub, on pidevalt soojendatud vahemikus 20° kuni 25°? Et kaabel on minu terra ainus soojusallikas? (kas mul on hädavajalik oma leopardgekole valgus ette näha, arvestades, et ruum on meie elutuba, väga hästi valgustatud, ja geko saab toidulisandina kaltsiumi/D3? Kas need kaablid on ühilduvad Hydroset Hydor termostaadiga? Kas need on hõlpsasti paigaldatavad terra alla? Kas tuleb ette näha kaabli jaoks tugiplaat ja kui jah, siis millisest materjalist? Aitäh abi eest, olen alles algaja!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame valida 50W, mis on täiesti sobiv Hydroset Hydori termostaadiga. Valguse osas, kui teie ruum on väga valgusküllane, peaks sellest piisama. Ärge unustage, et leopardgekode terrariumis peab olema nii külm kui soe pool. Kui teil on lisaküsimusi, ärge kartke meie poole pöörduda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
olivier
Tere, ma tahaksin teada, mis on sobiv pikkus mõõtmetega 90*45*45 terra jaoks.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile 50 W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Tere, sooviksin teada iga kaabli KÜTTEOSA suurust aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kõigil küttekaablitel on elektriline (sokli) osa, mis ei kuumene, pikkusega 1,70 meetrit iga kaabli kohta. Seega on kütteosad järgmised: 1,45 m (3,15 m pikkuse kaabli puhul), 2,80 m (4,50 m pikkuse kaabli puhul) ja 5,30 m (7,0 m pikkuse kaabli puhul). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
léo
Tere, sooviksin soetada soojenduskaabli, et soojendada minu leopardi gekko terraariumit mõõtmetega 45x45x45. Millise suurusega kaabel sobib? Kas see on kütmiseks piisav? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile Exo Terra küttestringi pikkusega 3,15 m või 4,50 m. See sõltub juba teie terrariumisse paigaldatud võimsusest (valgus, soojusallikas...). Küttestringi eeliseks on see, et on võimalik luua nii kuum kui ka külm punkt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
2 sõnumid
david
Tere, millist soojenduskaablit saaksite soovitada Exo Terra 45x45x45 terraariumi jaoks, kuna kavatsen sinna panna leopardgekot. Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Leopardgekole ja sellele terraariumile võite valida kas 4,5 m pika 25W küttekaabli, kuid kõige kindlam oleks valida 7 m pika 50W küttekaabli. Mõelge ka temperatuuri varieerumisele terrariumis (külmem ja soojem tsoon), see on leopardgekole soovitatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
thibault
Tere, mul on vaja kütta 47x60x33 suurust ruumala umbes 25-30° maksimaalse temperatuurini. Millist küttesüsteemi peaksin paigaldama? Kas soojendusmatid, pirn või kaabel? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Kõik sõltub sellest, milline loom teil terrariumis on. Tuleks teada, et saab paigaldada lambi ja lisada soojendusmati. Lambi mõõtmed ja võimsus sõltuvad teie looma liigist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
3 sõnumid
christopher
Aitäh selle kiiruse eest. Kavatsesin panna ühe integreeritud Solar Glo 160W pirni, kas see sobib? Milline suurus soojendusmatist sobiks kõige paremini, keskmine mudel või suur, või isegi kaks keskmist? Tänan ette vastuse ja teie saadavuse eest. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see pirn sobib ja vaipade osas peaksid 2 keskmist suurust põhimõtteliselt sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
christopher
Aitäh vastuse eest. Kas soovite öelda, et soojenduslamp on piisav pogonale? Või soovitate soojendusmatti? Kui jah, siis milline sobiks kõige paremini. Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie pogoona jaoks soovitame: - soojenduslampi - UVB-neoonlampi - soojendusmatti Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
christopher
Tere, ma sooviksin teada, millist suurust soojenduskaablit soovitaksite 120x60x65 (Lxlxh) puidust teraniumile kahe pogooni jaoks. Tänan teid Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie terraariumi suuruse jaoks soovitame 50-vatist 7-meetrist mudelit. Kuid ettevaatust, soojenduskaabli kasutamist ei soovitata üldjuhul põrgulasele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
guy
Ma valmistan gekode inkubaatorit mõõtmetega 25/20/10 cm polüstüreenist. Kui pika küttekaabli peaksin ostma, et saavutada temperatuur 26 kuni 28 kraadi? Või oleks parem kasutada soojendusmatti ning mis suurusega see peaks olema? Tänan teid nõuannete eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Exo Terra pakub kolme erineva pikkusega soojenduskaablit, võib-olla on teie kasutuseks piisav 4,50 m kaabel (vastasel juhul saame kasutada 7 m kaablit). Samuti on võimalik kasutada Ferplasti soojendusvaipa, mille puhul on saadaval kaks suurust (28 x 28) või (28 x 42), olenedes teie terrariumi suurusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
denis
Tere, sooviksin teada, kas oleks võimalik paigaldada soojenduskaabel umbes 1 cm turba või liiva alla terrariumi sees, mida juhib Lucky reptile'i Thermocontrol Pro II termostaat.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, see on võimalik. Küttekaabli ühendus on klassikaline 220V ühendus. Teil tuleb kohandada toodet nii, et see töötaks teie termostaadiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sarah
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik seda kaablit vette panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,See on täiesti võimalik. Tegemist on tavalise küttetraadiga, mis on peaaegu identne akvaariumi omaga.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
kas see poleks parem plastikust taust mu kilpkonnadele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See ei pruugi tingimata olla sobivam kui soojendusvaip. Lugupidamisega, Animastore