Küsimused, tootearutelud Exo Terra Basking Spot Daylight Ampoule Lumière du jour

49 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tiphaine
1 sõnumid
tiphaine fr
Tere, Kas see pirn sobiks kinosternon baurii kilpkonna jaoks 80*40*30 akvaariumis? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib teie kilpkonnale. Ärge kartke kontrollida eralduvat soojust ja reguleerida kõrgust vastavalt vajadusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
MAFALDA
1 sõnumid
mafalda fr
Tere, sooviksin teada, kas see pirn sobib kokku Reptilus Glow Light'i keraamilise lambialusega? Tänan teid vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see lamp on ühilduv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nunziata
1 sõnumid
nunziata fr
tere, sooviksin teada, kas see Sun Glo päevavalguslamp koos T8/10.0 UV-neoonlambiga sobib 120x60x60 terrariumi jaoks pogoona hoidmiseks. Samuti tahaksin teada, kas see lamp sobib leopardgekole 60x45x60 terrariumis. Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Umbes 32°C temperatuuri saavutamiseks 30 cm sügavusel peate kasutama 150 W pirni. POGONA puhul soovitame teil kasutada HALOGEEN-pirni Sun Glo, mis pakub POGONA jaoks vajalikku suuremat soojust. 100W (viide 2039) pirn annab umbes 38°C temperatuuri 50 cm sügavusel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
François-henry
2 sõnumid
françois-henry fr
tere, kas see lambipirn sobib konnadele (dendrobates), et luua suurde terraariumisse väike soe ala?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see sobib, tuleb paigaldada termostaat, et temperatuuri kontrollida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
oria
18 sõnumid
oria fr
Tere, kas see lamp sobib Exo Terra kaubamärgi kompaktsele Top Lighting Gallery'le ja mitu vatti soovitate mahtuda terrariumi kohale (terrariumi ülaosa on klaasist)?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, seda lampi ei saa kasutada kompaktse pealmise galleriis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Karen
1 sõnumid
karen fr
Tere, mul on plaanis hankida üheaastane Hermann'i maismaatigu, mille panen Exo Terra terrariumi mõõtudega 60x45x45. Millist pirni valgustuse jaoks koos alusega ning millist soojenduspirni koos alusega soovitaksite? Aitäh. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate võtma pirni SOLAR GLO 125W + WIRE LIGHT toe + LIGHT BRACKET riputusvarre. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Loan
4 sõnumid
loan fr
Tere õhtust, mul on 60x45x45 terrarium väikese päevase roomajaga ja sooviksin osta päevavalgust lampi (terrariumis peaks olema 30 kraadi), kuid ma ei tea, mitu vatti sobiks. Suur tänu ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, on raske täpselt vastata, teadmata teie roomaja liiki. Saame teid suunata sellise juhendi poole, mis teid aitab: https://www.exo-terra.com/download/lighting_guides/Exo_Terra_Lighting_Guide_FR.pdf Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Vincent
2 sõnumid
vincent fr
Tere, mul on 130*90*60 suurune võrguga terraarium kiivriga kameleoni jaoks. Kas see pirn sobib ja millise võimsuse (W) peaksin valima? Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib (kasuta 100W võimsust, et saavutada umbes 30°C temperatuur 30cm kaugusel) Saate alla laadida valgustuse juhendi, et leida sobiv pirn veebisaidil www.exo-terra.com. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Janic
2 sõnumid
janic fr
Tere, mul on Exo Terra kaubamärgi terraarium mõõtmetega 60x45x45. Kavatsen varsti soetada leopardgekot. Sooviksin teada, millist UVA/UVB neoonlampi, millist pirni ja millist soojusjuhet peaksin ostma? Millised vattid valida iga toote jaoks? Tänan väga.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teile seda tüüpi pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-reptile-vision-a-spectre-visuel-reptilien-p-16932.html Seda tüüpi lambialust: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-dome-pour-terrarium-p-20708.html või https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-sun-dome-avec-douille-en-ceramique-et-reflecteur-en-alliage-p-79.html ja seda tüüpi soojendusmatti: https://www.zoomalia.com/animalerie/plaques-chauffantes-heatwave-pour-terrarium-desertique-p-386.html UVB ei ole selle roomaja jaoks vajalik, ainult UVA on vajalikud. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Tere, terrariumis suurusega 90x45x30 sooviksin saavutada temperatuuri 23 °C kuni 28 °C, säilitades samal ajal head niiskustaset. Millist Sun Glo pirni te mulle soovitate? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub lambihoidiku kaugusest. On raske nõu anda ilma eeluuringuteta. Soovitame pöörduda spetsialiseeritud foorumite poole, mis käsitlevad erakkrabisid. Tegelikult võivad selliste loomade omanikud anda teile väärtuslikke nõuandeid. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Benjamin
1 sõnumid
benjamin fr
Tere, olen omandanud Tribolonotus Gracilis'e paari 60x45x30 (pikkus, laius, kõrgus) terrariumis ja sooviksin saavutada temperatuuri 27/28°. Kas see pirn sobib? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn peaks sobima. Saate selle ühendada soojendusmatiga. Kui teil on küsimusi, ärge kartke soetada termostaati, mis võimaldab teil oma terraariumi kliimat paremini hallata. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
douglas
1 sõnumid
douglas fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see pirn sobib lihasööjate taimede jaoks
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Lihasööjate taimede jaoks soovitame pigem sellist neoonlampi: https://www.zoomalia.com/animalerie/tubes-t8-grolux-p-6445.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Hélène
1 sõnumid
hélène fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see lamp kiirgab UVB-d ja kui jah, siis millist võimsust soovitate 45x45x60 (Pxlxk) terrariumile, kus on kaks anolis carolinensis't? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn ei eralda UVB-kiirgust. Soovitame pigem seda pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-fluorescente-repti-glo-5-0-p-583.html. Kui paigaldate kaks pirni, soovitame panna mõlemad 13W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sylvain
1 sõnumid
sylvain fr
Tere, avatud vannile (k, 20; laius, 50; pikkus, 100) kas see 50 W pirn on piisav ja kas see annab ka UVB-d, see on mõeldud peaaegu 2-aastastele TT-dele. Aitäh. Kui ei, siis millist soovitate? "Vajan seda vastust, et oma tellimus lõpule viia" koos selle toega: 2051 Hageni klamber Glow Light Maxi, millel on portselanist pesa.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile seda pirni: https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-sunray-uva-et-uvb-p-16929.html https://www.zoomalia.com/animalerie/ampoule-tout-en-un-sunray-uva-et-uvb-p-16929.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Justine
4 sõnumid
justine fr
Tere, kas see pirn on sobiv "Glow Light Mxi klambri kinnituslampiga", mille diameeter on 14 cm? Millist võimsust tuleks kasutada 1 m x 40 x 50 elaphede terraariumis?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See pirn sobib, soovitame teile 75W. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
christelle
1 sõnumid
christelle fr
Tere, ma sain 2 vesikilpkonna. Sooviksin teada, kas see UV-pirn on ühilduv veeteraariumiga suuruses 35x50x30 cm? Ja millise võimsusega peaksin valima?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 50 W lamp peaks olema piisav, et soojendada puhkeala temperatuurini 32°C. Mis puudutab vett, siis peaksite seda soojendama veemahuti takistiga, näiteks sellisega: https://www.zoomalia.com/animalerie/chauffage-speciale-tortue-turtle-heater-p-558-c-849.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alizée
5 sõnumid
alizée fr
Tere, kas see pirn sobib Dual top 2x25W + 2x35W pirnidega 90cm lambialusele? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei tohiks probleemi olla. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
angy
1 sõnumid
angy fr
Tere, 120x80x170 terrariumi jaoks on soojuspunktis vaja 35 kraadi, seega millised vattid valida ja kas see lamp võib sobida kraega sisaliku jaoks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 100 W pirn ei pruugi teie terraariumi jaoks piisav olla. Soovitame seda kombineerida soojendusmati või soojenduskaabliga. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
florent
2 sõnumid
florent fr
Tere, mul on Exoterra terrarium mõõtmetega 45x45x60, mille sees on Exoterra valgustusriba kahe kompaktse Sunglow'i lambiga: üks 2.0 ja teine 5.0. Mul on maas soojendusmatt, mis annab kuuma kohapeal temperatuuriks 34 kraadi, külma kohapeal on temperatuur _____ . Tahtsin teada, kas ma peaksin lisama veel ühe Sunglow'i ja kas ma saan panna öölambi. Tahan sinna panna leopardgekot. Ma arvan, et mu soojendusmatt on liiga suur. Millise suurusega soojendusmatt ja kui võimas peaks olema terrariumi jaoks? Suur aitäh. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, külmpunkt peaks jõudma umbes 25°C-ni. Esialgu ei tohiks teil vaja minna lisalampi, arvestades teie terraariumi kitsust, kuid teil tuleks mõõta temperatuuri sobiva termomeetriga. Te ei pea kasutama öölampi. Seevastu tuleks soojendustekk jätta ühendatuks 24/7. Ideaalis peaksite võtma umbes 28 cm x 28 cm suuruse soojendusteki (suurus 2 alloleval lingil): https://www.zoomalia.com/animalerie/tapis-chauffant-pour-terrarium-p-83.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sandrine
4 sõnumid
sandrine fr
Tere, kas ma saan selle pirni panna rohelise leguaani terrariumi sisse? Aitäh, lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn sobib teie iguaanile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Myriam
1 sõnumid
myriam fr
Tere, mul on 60x45x30 terrarium ja ma ei tea, millise võimsusega pirni ma peaksin valima. Kas on võimalik aidata?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pirn 75W peaks olema piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
GWENDOLINE
1 sõnumid
gwendoline fr
Tere, tahaksin teada, mitu pirni ja millise võimsusega ma pean paigaldama 200x50x60 cm terraariumisse? Seda trio Pogona vitticeps jaoks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie terraariumi suuruse jaoks on teil vaja 160-vatist võimsust. Kui temperatuur on liiga madal, saate alati lisada küttekaabli. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.
kenny
1 sõnumid
kenny fr
Tere, ma tahaksin teada, kas 60 cm pikkuse, 45 cm kõrguse ja 40 cm sügavuse terraariumi jaoks oleks vaja valida 50 vatti või 75 vatti? Kardan, et 75-vatine pirn võib olla liiga võimas ja soojendab kogu terraariumi; siis ei jääks ühtegi külma punkti... Tänan teid nõuannete eest. Kenny
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub terrariumis olevast loomaliigist (iga liigi temperatuurivajadused on erinevad). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
FABRICE
1 sõnumid
fabrice fr
Tere, lihtsalt väike küsimus, ma tahaksin teada selle lambi sokli suurust. (E27 või muu)? Ettetänades. @++ Fabrice
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, see on tõesti e27. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
olivier
1 sõnumid
olivier fr
Tere, ma sooviksin teada, kas seda tüüpi pirn ühilduv PT-2052 alusega? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, need päevavalguslampid sobivad suurepäraselt seda tüüpi alusele. Lugupidamisega, Pierre-Adrien THOLLET

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest