Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
laura
Tere, tellisin selle terraariumi ja ootan seda pikisilmi, kuid olen natuke segaduses kõigi erinevate lampide tüüpide osas! Komplektiga kaasas olev lamp toodab UVB-d, kuid kas see on ka soojuslamp või tuleb see eraldi lisada? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kaasasolev lamp on UV-lamp, vajalik on valida soojenduslamp. Selle võimsus sõltub liigist, mida te plaanite pidada, ja ruumi temperatuurist, kuhu terrarium paigaldatakse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
keltoum
Tere õhtust Te ei räägi täielikust komplektist, nii et seal on filtreerimine ja küte. Lgp
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on täielik komplekt maismaa kilpkonnadele, seega ei sisalda see ei küttesüsteemi ega filtrit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
michael
Tere, soovin seda terraariumit tellida, te räägite tasuta kohaletoimetamisest alates 69-eurosest ostust suurte esemete puhul, aga tellimuse esitamise hetkel maksan kohaletoimetamise eest, kas see on normaalne?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on habras, vajab erilist käsitlemist ega saa tasuta saatmist.https://www.zoomalia.ee/informatsioon/eelis/ Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandre
Ma telliskivide komplekti tellisin kilpkonnale. Mul on 13-vatine Reptile pirn koos glo lite hoidjaga. Ilmselt on kilpkonndele parim pirn solar glo. Kas see sobib minu hoidjaga, kui ma selle ostan? Aitäh, ja mitu vatti on soovitatav võtta?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui soovite paigaldada SOLAR GLO pirni, peate kasutama tugijalgt WIRE LIGHT: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html REPTILE UVB 150 pirn jagab 20 cm kaugusel 50µW/cm2 UVB-d. SOLAR GLO pirn annab 20 cm kaugusel 340µW/cm2 UVB-d, mis on liiga palju. See pirn tuleb paigutada 30-40 cm kaugusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
céline
Tere, mu abikaasa tellis mulle selle terraariumi, kas see sisaldab UV-lampi, sest UV-kiirgus on kilpkonnadele tähtis. Täname vastamast.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see pirn (repti glo 10.0) eritab tõesti UVB kiirgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond