Küsimused, tootearutelud

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, tellisin selle terraariumi ja ootan seda pikisilmi, kuid olen natuke segaduses kõigi erinevate lampide tüüpide osas! Komplektiga kaasas olev lamp toodab UVB-d, kuid kas see on ka soojuslamp või tuleb see eraldi lisada? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kaasasolev lamp on UV-lamp, vajalik on valida soojenduslamp. Selle võimsus sõltub liigist, mida te plaanite pidada, ja ruumi temperatuurist, kuhu terrarium paigaldatakse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
keltoum
2 sõnumid
keltoum fr
Tere õhtust Te ei räägi täielikust komplektist, nii et seal on filtreerimine ja küte. Lgp
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on täielik komplekt maismaa kilpkonnadele, seega ei sisalda see ei küttesüsteemi ega filtrit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Michael
1 sõnumid
michael fr
Tere, soovin seda terraariumit tellida, te räägite tasuta kohaletoimetamisest alates 69-eurosest ostust suurte esemete puhul, aga tellimuse esitamise hetkel maksan kohaletoimetamise eest, kas see on normaalne?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on habras, vajab erilist käsitlemist ega saa tasuta saatmist.https://www.zoomalia.ee/informatsioon/eelis/ Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexandre
1 sõnumid
alexandre fr
Ma telliskivide komplekti tellisin kilpkonnale. Mul on 13-vatine Reptile pirn koos glo lite hoidjaga. Ilmselt on kilpkonndele parim pirn solar glo. Kas see sobib minu hoidjaga, kui ma selle ostan? Aitäh, ja mitu vatti on soovitatav võtta?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui soovite paigaldada SOLAR GLO pirni, peate kasutama tugijalgt WIRE LIGHT: https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-wire-light-a-suspendre-p-404.html REPTILE UVB 150 pirn jagab 20 cm kaugusel 50µW/cm2 UVB-d. SOLAR GLO pirn annab 20 cm kaugusel 340µW/cm2 UVB-d, mis on liiga palju. See pirn tuleb paigutada 30-40 cm kaugusele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
céline
1 sõnumid
céline fr
Tere, mu abikaasa tellis mulle selle terraariumi, kas see sisaldab UV-lampi, sest UV-kiirgus on kilpkonnadele tähtis. Täname vastamast.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see pirn (repti glo 10.0) eritab tõesti UVB kiirgust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest