Küsimused, tootearutelud Substrat Naturel de fibres de coco en brique Exo Terra Coco Husk

27 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lucile
1 sõnumid
lucile fr
Tere. Kas see substraat sobib maismaal elavatele, kaevurite tüüpidele tarantlitele? Aitäh, ilusat päeva.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see sobib puuoksi elavatele tarantlitele. Samuti on soovitatav kasutada seda: https://www.zoomalia.com/animalerie/fibres-de-noix-de-coco-p-9453.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Maxime
1 sõnumid
maxime fr
Tere, kas see substraat sobib pogoonadele? Sest liiv mulle üldse ei meeldi
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellist substraati ei soovitata kasutada pogoonade puhul, kes võivad seda alla neelata. Soovitatav on kasutada liiva. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Olen ekslikult tellinud kookospähkli koort ja soovisin oma elaphe-dele kuusekoort... kas see sobib neile ikka? Kardan, et nad võivad söömise ajal kookose "karvu" alla neelata...
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Elapheidel võib kookospähkli koort kasutada, see ei tekita probleeme. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Clément
1 sõnumid
clément fr
Tere, ma tahaksin teada, kas lisaks istutussubstraadile on vaja kasutada ka kookospähkli kiudu?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, COCO HUSK täiendava substraadi paigaldamine ei ole kohustuslik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gwendoline
1 sõnumid
gwendoline fr
Tere, kas see substraat sobib täienduseks pöögikoorele minu noorele sulkale? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate tõepoolest anda oma noorele sulkaadile seda substraati. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mallory
6 sõnumid
mallory fr
Tere, kas kookoskiud sobib Achatina Fulica (teetigu) jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, kookoskiud sobib teie Achatina Fulica'le. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ANDRE
1 sõnumid
andre fr
Kas kookospähkli substraat sobib maismaakilpkonna jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest, see substraat sobib teie kilpkonnale väga hästi. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
sebastien
1 sõnumid
sebastien fr
Tere, kas see substraat sobib Aafrika paksusabalise gekko jaoks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie geko on selle substraadiga väga rahul. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
maxime
1 sõnumid
maxime fr
Tere, kas substraat sobib leopardgekole?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode sobib troopiliste terrariumide jaoks. Saame teile seda toodet soovitada: https://www.zoomalia.com/animalerie/tapis-de-sable-exo-terra-mini-28-5-x-29-cm-p-21892-c-881.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Tere, kui palju kotte oleks vaja 5 cm paksuse kihi jaoks poolel Eco Terra terrariumil (90x45x30). Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sellise terraariumi jaoks on teil vaja 3 kotti 7-liitrist substraati. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Adrien
13 sõnumid
adrien fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see substraat sobib 7 BHT jaoks
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see substraat võiks sobida Bernard l'Hermitte'idele. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Titi
13 sõnumid
titi fr
Kui palju substraati tuleks panna kuningpüütoni terrariumi põhja.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Arvestada tuleb 4–5 cm substraadiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aline
3 sõnumid
aline fr
Tere, ma sooviksin teada, milline on koti tegelik mahutavus, kuna kotil on kirjas 7l ja kirjelduses 20l. Kumb neist kahest on õige? 7 või 20l, sest vahe on märkimisväärne. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, mahutavus on tõesti 7L.Parimate soovidega,Frédéric
sonia
1 sõnumid
sonia fr
kas see toode sobib terrariumisse, kus on 2 Testudo hermani kilpkonna
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See substraat võib sobida aluspanu eesmärgil, kuid testudo hermani jaoks on ideaalne kasutada veidi tihkemat mulda, mis simuleerib välistingimustes olevat pinnast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest