Küsimused, tootearutelud Kõrbekõrbetaimede terraariumiliiv Exo Terra
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
lucas
Kas ma saan seda liiva leopardgekole kasutada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, liiv ei ole leopardgekodele, eriti noortele, soovitatav. Nad võivad seda alla neelata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
audrey
Tere, mul on liivaboa, kas see liiv sobib? Kui jah, siis mitu kotti on mul vaja 60 cm korda 30 cm terraariumi jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on matmismaja, seega vajab see liiva või muud aluspinda, et matta end sisse. Oluline on mitte toita madu oma terraariumis, kui kasutate liiva alusena. Kui valite mõne muu aluspinna, siis veenduge, et madu saaks ikkagi ennast sisse matta, see on talle vajalik. Teie terraariumi jaoks piisab 2 paketist liivast, et saavutada 3-4 cm paksus. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
david
Tere, kas see liiv sobib harilikule viljakäärule (Elaphe guttata)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei soovita selle liigi puhul liiva kasutada, kuna ta vajab keskkonda, mille niiskuse tase on 50–80% ja mis, hoolimata suurest kohanemisvõimest, ei ela kõrbelises keskkonnas. Lugupidamisega, Alexandra Zoomalia'st
1 sõnumid
melanie
Tere, kas see liiv sobib stepi kilpkonnadele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see liiv peaks sobima teie kilpkonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
sarah
Tere, kas see liiv sobiks minu putkedele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See liiv sobib ideaalselt pulgaloomadele. Ainus miinus on see, et nende munad võivad munemise ajal liivateradega segi minna. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
christian
Tere, Kui palju koti maapinda oleks mul umbes vaja 2,5 cm kihi jaoks, kui minu terrarium on 60x45x45 cm? Tänud ette...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 2,5 cm paksuse kihi jaoks on vaja 6,75 kg liiva. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
frederic
tere, kas mu leopardgekod ei ohusta soolesulgust selle liivaga
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Liiv sobib loomadele. Sellist muret ei tohiks olla. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
jean pierre
Tere, 120x50 suuruse terrassi jaoks mitu kotti on vaja? Tänud ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub kihi paksusest ja loomast terrariumi sees. Tavalise "tavalise" õhukese kihi jaoks on vaja umbes kolme kotti. Lugupidamisega, Pierre