Küsimused, tootearutelud Plante Abutilon Exo-Terra pour terrarium
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
gaelle
Tere, ma just sain kätte oma Exo Terra taimed, millele on märgitud 20*55.. Need tundusid mulle väikesed, seega mõõtsin need üle, aga need ei ole pika 55 cm!!!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Täname teid, et võtsite tellimuse jälgimise kaudu ühendust müügijärgse teenindusega, et saaksime esitada kaebuse oma tarnija vastu. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
13 sõnumid
adrien
Tere, kas peaksite kasutama plasttaime või tõelist taime BHT-de jaoks? Kui parem on kasutada tõelist taime, kas siis Plantatsiooni mulla substraat sobib?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Taimetüübi valimine on teie otsustada. Kõik sõltub täpselt sellest, mida soovite oma terrarisse panna. Soovitame teil viidata mõnele Bernard l'Hermite'ile spetsialiseerunud foorumile. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
2 sõnumid
vivien
Tere, kas see taim sobiks minu California kuningmaole?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see sünteetiline taim on paigaldamiseks terraariumisse, seega sobib see teie California kuningmaole. Lugupidamisega Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
sandra
Tere! Kas see kunsttaim sobiks vesikilpkonnadele? Kui ei, siis milliseid kunsttaimi võiksin oma akvaariumiterrariumi jaoks valida? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teile pigem akvaariumitaimi. https://www.zoomalia.com/animalerie/plantes-artificielles-aquarium-c-172-1.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jonathan
Tere, kas sellel tootel on iminapp?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see toode on varustatud iminapaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond