eriti väike jänes

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Léa
40 sõnumid
léa fr

Tere, mul on 6-kuune ekstra väike küülik.

Sooviksin teada, kui kaua elavad need väikesed loomad?

PS palun ärge vastake stiilis "niisiis kõigepealt väidetakse, et ekstra väikesed küülikud ei eksisteeri... Aitäh

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Tere Léa!

Ma arvan, et nad elavad 7 kuni 9 aastat!

Léa
40 sõnumid
léa fr

aitäh sabrina !!!!!

Angélique
1 sõnumid
angélique fr

7 aastat, võib-olla veidi rohkem

sabrina
80 sõnumid
sabrina fr

Tere õhtust,

Vanus on vahemikus 5 kuni 6 aastat, pärast mida peab olema sobivates tingimustes ja saama head toitu :)

aurélie
1 sõnumid
aurélie fr

Tere,

Küüliku eluiga on keskmiselt 7-8 aastat, kuid mõned küülikud elavad isegi 10 aastat! kui nad on väga heades tingimustes =)

sabrina
80 sõnumid
sabrina fr

Jah, aga see sõltub ka tema liigist

aurélie
2 sõnumid
aurélie fr

Selle liigi, see tähendab??

aurélie
2 sõnumid
aurélie fr

Tema liik tähendab, et?

Küülikud, olgu nad kääbikud või mitte, kuuluvad sama liiki =), hiljem on tegemist "tõugude" või "variatsioonidega", kuid see ei muuda nende eluiga, hiljem on tegemist ligikaudse hinnanguga vanusele =)

Xavier
1 sõnumid
xavier fr
Kääbusküülik või mänguküülik elab 5 kuni 8 aastat
Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

kõikide küülikute tõugude keskmine eluiga on 7 aastat, seejärel sõltub see iga indiviidi vastupidavusest

genevieve
161 sõnumid
genevieve fr

10 aastat terve

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest