dressuurikael
Minu 22,5 kg kaaluvale emasele bokserile ostsin kaelarihma CANICOM 200 FIRST. Probleem on selles, et olen seda kolm korda proovinud ja ta hakkas ulguma, heitis pikali ja värises, kuigi kasutasin seda esimesel tasemel. Kas arvate, et see on liiga tugev? Kas peaksin selle tagastama?
Tere õhtust,
Tavaliselt töötab kaelarihm selle "ebamugavuse" tõttu, mida see põhjustab, kui koer (haugub, põgeneb, hammustab või teeb muud...) vastavalt tema treeneri valikule. See ei ole reeglina valulik, vaid pigem ebamugavustunne. Kui vana on bokser? See üllatas teda kindlasti!!
Tervitused!
Noh, kõigepealt parandan, et ta kaalub 25 kg lol ja on 18 kuud vana. Täna lasime tal joosta ja ta reageerib väga-väga-väga hästi ainult helisignaalile. Ma arvan, et me hoiame seda alles. Tänan siiski vastuse eest.
Tere, saate ka oma koera õpetada ilma talle ebameeldivaid asju tegemata, kui ta valesti teeb, vaid andes talle häid asju, kui ta hästi teeb. See toimib väga hästi tehnika ja teadmiste abil ning mis peamine, see on tasuta, kui teete seda ise! Sest kaelarihm võib ületada teie koera taluvuse piiri, kui tegemist on tundliku koeraga...trauma oht. Ei tohiks segi ajada, kas teie koer kuulab teid, sest ta kardab teid, või kuulab, sest ta austab teid...mõtlemiseks...Pealegi seostavad paljud koerad kaelarihma kandmist ja laengut, mida te teete päeval, kui teil pole kaelarihma?
Kui vajate haridusalast nõu, pole probleemi.
Veebisait: www.epc-animalier.fr
Ma korraldan koolitust neile, kes soovivad koera kohta rohkem õppida, teda mõista, juhtida ja õpetada...
www.education-canine-14.com