Küsimused, tootearutelud Trixie Reptiland digitaalne termomeeter sondiga

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
geoffrey
1 sõnumid
geoffrey fr
Tere, kas seda saab kasutada akvaariumi jaoks (sondi sukeldamisel?) Mis on sondi täpsusaste? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode ei ole sobiv akvaariumide jaoks ja seda ei tohi vette kasta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
yvon
3 sõnumid
yvon fr
Tere õhtust, ma tahtsin teada, kas üks anduritest on temperatuuri ja teine on niiskuse taseme mõõtmiseks, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on üksiktermomeetriga, seega puudub niiskuseandur, vajate lisaks hügromeetrit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Manon
1 sõnumid
manon fr
Tere õhtust, Kas mul on automaatselt vaja seda termomeetrit, kui mul on juba teie poolt müüdav digitaalne Trixie termostaat olemas? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kui teil on juba termomeeter, ei ole seda tarvis tuua. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
HELENE
1 sõnumid
helene fr
Tere, kas patareid on kaasas? Aitäh,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, termomeetriga on kaasas patarei. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest