Küsimused, tootearutelud Thermomeeter Hügromeeter digitaalne kaugandur Reptil'us
5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
fabrice
Tere, ma just sain termomeetri kätte, kuid patareisid sisse pannes ei kuvata midagi.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kui midagi ei kuvata, kontrollige kindlasti patareide polaarsust ja tutvuge juhistega. Kui probleem püsib, võtke julgelt ühendust meie müügijärgse teenindusega oma tellimuse jälgimise kaudu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stephanie
Tere, ma just sain oma termomeetri kätte ja pärast patareide panemist ei kuvata midagi. Kas ma pole mõnda nuppu näinud, et seda sisse lülitada? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tuleb patareisid eemaldada ja uuesti paigaldada, olles kindel, et suund on õige. Võite viidata tootelehel allalaaditavale kasutusjuhendile. Kui vaatamata sellele midagi ei kuva, võtke ühendust meie klienditeenindusega oma tellimuse jälgimise kaudu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sandrine
miks toode kuvab teist hinda, kui ostukorvis?? Näiteks termomeeter-hügromeeter = kuvab 7.99, kuid ostukorvis on see üks euro rohkem ja kõik muu ka...... pettus??
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ülal pildi kõrval kuvatav hind on siis, kui termomeeter müüakse komplektina, mis koosneb kolmest tükist. Ühiku hind on 8.99€, nagu on märgitud toote reas "lisama" kõrval. Lugupidamisega Zoomalia meeskond