Küsimused, tootearutelud Trixie Reptiland digitaalse imemiskinnitusega termomeeter ja hügromeeter

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Mélanie
2 sõnumid
mélanie fr
Tere, Eelnenud e-kirja kohaselt ei õnnestu mul klienditeenindusele e-kirja saata (öeldakse, et töötlemisel on juba olemasolev nõue ja peaksin vaatama oma rubriiki "lõpetatud tellimused". Siiski ei leia saadetud e-kirjast ühtegi jälge ja seetõttu pole mul ikka veel oma küsimusele vastust. Kas saaksite mulle edastada e-posti aadressi? Tänan ette. Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, klienditeenindusega saate ühendust võtta numbril 0892.494.028 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mélanie
2 sõnumid
mélanie fr
Tere, Pärast poolteist kuud töötamist ei näita mu seade enam terraariumi niiskust (mõned mustad triibud ei kuvata enam), mida te saaksite minu heaks teha? Aitäh, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil võtta ühendust meie klienditeenindusega oma tellimuse jälgimise kaudu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Danielle
2 sõnumid
danielle fr
Tere, olen saanud termohügromeetri Trixie 76115, kuid sellega ei olnud kaasas kasutusjuhendit. Komplektis on "väike must asi" ja üks ümmargune patarei. Kas ma pean selle avama? Kui jah, siis kust? Jah, ma tean, et ma olen natuke hajameelne! Aitäh, lugupidamisega, Danielle
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest tuleb digitaalse termomeetri/hügromeetri avamiseks ja selle tööle panemiseks panna sisse patarei. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest