Küsimused, tootearutelud Thermostaat Hygrostaat digitaalne Trixie Reptiland

50 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere õhtust! Kas on võimalik 3 lampi selle termostaadi külge ühendada? Kui jah, siis kuidas seda teha? Või kas oleks parem ühendada toiteplokk? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei ole võimalik ühendada kolme lampi, kuna üks kolmest pistikust on mõeldud õhuniisuti jaoks. Kolme lambi programmeerimine on võimalik, kombineerides termostaadi/hügrostaat digitaalse taimeriga: https://www.zoomalia.com/animalerie/programmateur-digital-p-34852.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Thierry
1 sõnumid
thierry fr
Tere, härra, proua, mul on Trixie termostaat (sama, mis ülevalpool), kuid see enam ei tööta. Minu küsimus: kas te parandate neid või kas teil on selle elektrikava? Tänan teid.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, garantii korras kutsume teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, kes võtab tarnijaga ühendust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Mathieu
2 sõnumid
mathieu fr
Tere kõigile, kas kahe ahelaga digitaaltermostaadiga/hügrostaatiga saan ühendada päevavalguslambi, soojenduslambi ja sinise öölambi?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kolme lampi pole võimalik ühendada, sest üks kolmest ühendusest on seadistatud õhuniisutaja jaoks. Kolme lampi on võimalik programmeerida, kombineerides termostaadi/hügrostaadi digitaalajastiga: https://www.zoomalia.com/animalerie/programmateur-digital-p-34852.html Tervitades, Zoomalia meeskond
david
2 sõnumid
david fr
Tere, mul on probleem oma niiskuseanduriga, see näitab mulle 46% ja niisutab pidevalt terrariumi. Olen paigaldanud kaks teist hügromeetrit, mis näitavad umbes 85% õhuniiskust. Termostaat on umbes 2-3 kuud vana, kas nendele toodetele on garantii ja millised on vajalikud sammud? Tänan vastuste eest ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kutsume teid üles võtma otse ühendust meie klienditeenindusega teie tellimuse jälgimise kaudu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere õhtust! Juhendi selgitused ei ole väga selged. Kas oleks olemas video, mis näitaks täpsemalt, kuidas see töötab? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kaks videod on teie käsutuses meie YouTube'i kanalil: https://youtu.be/VCJ9UD2qxAE https://youtu.be/B66ynZmkyW0 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Wintz
1 sõnumid
wintz fr
Tere, mul on hügromeetri juures vilkuvad väikesed HH-d ja ma ei tea, millele need vastavad. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, HH-funktsioon on antud, kui andur puutub kokku veega. Kontrollige, et andur ei oleks otseses kontaktis veega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emmanuel
1 sõnumid
emmanuel fr
Tere, see on üsna pakiline. Mul on 90x45x50 kõrgune terraarium 3-kuulise boamao jaoks, mida soojendab 50 W soojendusjuhe, kuid ma pean lisama täiendava soojenduslambi, kuna mul on raskusi õige temperatuuri saavutamisega. Sooviksin teada, kas see termostaat võimaldab ka valgustuse ühendamist. Mul oleks ka vaja teada, millise võimsusega soojenduslampi ma vajan, arvestades 50 W soojendusjuhet, mis töötab koos sellega. Mainin ka, et plaanin kasutada keraamilist pirni. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võite ühendada nööri ja soojenduslambi ning kasutada termostaati oma terraariumi temperatuuri kontrollimiseks. Teie soojenduslambi võimsus tuleks määrata soovitud temperatuuri ja ruumi temperatuuri järgi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
jerome
2 sõnumid
jerome fr
Tere, ma ei suuda seadistada - ma ei leia a3 a4 a5 a6 a7 a8. Ma ei leia b3 b4 b5 b6 b7 b8. Ma ei leia c3 c4 c5 c6 c7 c8. Ja kas saab panna mitu seadet samale pistikule järgides maksimaalselt 400 W? Näiteks 2 soojenduslampi 100 W ühe pistiku A külge, 1 valgustuslamp pistiku B külge, 1 niisuti pistiku C külge.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil pöörduda meie klienditeeninduse poole tellimuse kaudu, mis on seotud teie artikliga, et nad saaksid teid kasutuselevõtuga aidata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
remi
1 sõnumid
remi fr
kas see mudel reguleerib temperatuuri järk-järgult või ainult sisse/välja meetodil?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See mudel töötab sisse/välja lülitatuna Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Michael
1 sõnumid
michael fr
Tere, ma sooviksin teada, kas see termostaat on ühilduv Exo Terra RS400 udugeneraatoriga ja ka soojendusvaibaga. Tänan teid ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate täielikult ühendada oma kaks toodet selle termostaadiga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandre
3 sõnumid
alexandre fr
Tere, sooviksin osta seda kahe vooluringiga termostaati/hüdrostaati, kuid mul on soojenduslamp ja soojenduskaabel ning tahaksin teada, kas on võimalus neid samaaegselt ühendada? Kui ei, kas on olemas muu lahendus? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, on võimalik ühendada tooteid, neid reguleerib termostaadiandur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandre
3 sõnumid
alexandre fr
Tere, sooviksin osta seda kahe ringi termostaati/hügrostaati, kuid mul on probleem. Minu terraariumis on neonlamp, soojenduslamp, niisuti ja soojenduskaabel. Kas on võimalik ühendada nii soojenduslamp kui kaabel? Kui ei, siis millised lahendused on saadaval? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, seadmeid on võimalik ühendada ja neid reguleerib termostaadiandur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, toodete ühendamine on võimalik, neid reguleerib termostaadi andur. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
steeve
1 sõnumid
steeve fr
Tere, mul on oma termostaadiga väike probleem, temperatuur ja niiskus toimisid seni hästi. Mure seisneb selles, et see ei näita enam temperatuuri ja niiskust, see kuvab seda --C° ja seda --%, kõik vilkudes. Vajutasin lähtestamise nuppu, aga midagi ei muutunud. Kas teil on aimu, milles probleem võib olla? Lugupidavalt.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Palume teil esitada see taotlus oma tellimuse jälgimisele, et teha tagastamine garantiiteeninduse jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Arnaud
2 sõnumid
arnaud fr
Tere, minu küsimus on, kas ma saan selle seadme külge ühendada kogu oma varustuse, milleks on soojenduslamp, soojendusmatt, UV-toru ja niisutaja? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Ei, selles mõttes, et te tahate ühendada liiga palju seadmeid (seal on ainult 3 pistikut, mille maksimaalne võimsus on 3 × 400 W) Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
laurette
1 sõnumid
laurette fr
Tere, kas keraamilist soojenduslampi saab ühendada? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, saate sinna ühendada sobiva lambialuse keraamilise soojenduslambipirni jaoks. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
mélanie
2 sõnumid
mélanie fr
Tere, ma sooviksin teada selle toote täpset hinda, kuna foto kõrval on märgitud 66,93 eurot ja allpool on see 69,93?? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Üksiku hind on 69,93 €. Kui valite 2 komplekti, on komplekti hind 133,86 € (ühikuna 66,93 €). Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
laurent
1 sõnumid
laurent fr
Tere, kas ma saan ühendada 600 W küttekeha pistikupessa?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, maksimum on 400W. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Florian
1 sõnumid
florian fr
Tere, ma tahaksin teada, kuidas saaksin seadistada oma hügrostaat nii, et see lülituks sisse kohe, kui on saavutatud soovitud minimaalne seadistus (70%), kuid tööle hakkaks 5-sekundilise viivitusega, mitte ei töötaks pidevalt, kuni saavutatakse minu seadistus (70%)? Sest on olemas teatav ajavahemik seadme käivitamise ja hügroskoopia tõusmise vahel terrariumis. Tänud
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate määrama mitu 5-sekundilist ajavahemikku. Lugupidamisega, Zoomalia Sandy
alphonse
1 sõnumid
alphonse fr
Tere, mul on selle seadme hügrostaadiga suur probleem. Alguses töötas see hästi, kuid nüüd ei lülita see enam minu õhuniisutajat välja. Kuna see ei lülitu välja, lülitub see ühel hetkel turvarežiimi ja ekraanile ilmub HH. Mida peaksin tegema? Palun vastake võimalikult kiiresti, kuna see on tõsine probleem minu terraariumite ja loomade jaoks.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil kirjutada klienditeenindusele oma tellimuse jälgimisest, me võtame tarnijaga ühendust. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Rémy
1 sõnumid
rémy fr
Tere, ma sain just selle termostaadi kätte. Seadistasin sätteid (küttelamp ja valgus ühendatud) *ST1 7:00 - ST2 18:00 *Päeva temperatuur 31±1 °C - Öö temperatuur 26±1 °C *rida A "00:00:00 23:59:59", et termostaat töötaks kogu aeg. *rida B "07:00:00 18:00:00", et valgus põleks 7:00-18:00. *rida C "00:00:00 23:59:59", et hügrostaat töötaks kogu aeg. Ma pole häiresätteid seadistanud. Ma arvan, et sätted on paigas, kuid mul puuduvad "ET" ja "EH" all temperatuuri või niiskuse väärtused. Kas sensorid ei tööta? Kas mu seadistuses on probleem?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, peate proovima 5-sekundilist lähtestamist. Temperatuur peaks kuvama isegi ilma programmeerimiseta. Kui see ei ole nii, on tegemist tooteveaga ja võtke ühendust hooldusteenindusega, et kaup tarnijale tagastada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aymeric
5 sõnumid
aymeric fr
mis on sondi pikkus?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sondi mõõtmed on 75 cm. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
christophe
2 sõnumid
christophe fr
Tere, kas võrreldes 2-pistikuga versiooniga on kolmas pistik reserveeritud niiskuse taseme juhtimiseks või saab seda kasutada ka kütmiseks (näiteks külmiku jaoks, samas kui pistik 2 teeniks kütmiseks)? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, miski ei takista teid kütteseadet sinna ühendamast, kuhu soovite. Seejärel toimub reguleerimine. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aurore
1 sõnumid
aurore fr
Tere, kas see võimaldab samaaegselt hallata päevast ja öist valgustust, niiskust, aga ka valgusallikat, mis on eraldi soojusallikast (kirjeldus pole sellel tasemel väga selge), aitäh?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see termostaat/hügrostaat saab täiesti hakkama päev/öö valgustuse, niiskuse ja ka teise valgusallika haldamisega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere, kas see juhib valgustust ööl ja päeval? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, digitaalne termostaat/hügrostaat on tõepoolest kahe vooluringiga päevaseks ja öiseks tööks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
david
1 sõnumid
david fr
Tere, kas Reptil Planeti Thermostats REPTI CONTROL PRO 3en1 ja nende teiste termostaatide vahel on mingeid erinevusi?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Siin on erinevused: trixie digitaalne termostaat/hügrostaat, • kaks vooluringi päevaseks ja öiseks tööks • temperatuuri ja niiskuse jälgimiseks ja kontrollimiseks korraga • sisseehitatud taimer, mis võimaldab niisutussüsteemi juhtimist sekundiliselt (tsükli min. 1 sek.) • kuni 8 programmeerimisvõimalust • pidev temperatuuri, reaalajas ja valitud funktsiooni kuvamine • vahemik 0 °C kuni 50 °C • muutus valitav 1 °C kuni 15 °C • niiskuskontrolli vahemik 20 kuni 90% • kasutatav soojendamiseks või jahutamiseks • kaabli pikkus: 2 × 180 cm • visuaalne häirefunktsioon • maksimaalne võimsus 3 × 400 W • patarei hoiab andmed voolukatkestuse korral Repti control pro 3 in 1 exo terra: 3 in 1 termostaat = hallake erinevaid temperatuure päeva ja öö jaoks (ühendage juhe, keraamiline lamp jne). -Hügrostaat = haldage päeva ja öö erinevat niiskustaset (ühendage udugeneraator, juga jne). -Taimer = haldage valgustust või muid seadmeid. Spetsifikatsioonid: - Temperatuuri täpsus: +/-1°C, niiskuse täpsus: +/-5%. - Temperatuuri vahemik: -20-50°C. - Niiskuse vahemik: 20-90%. - Minimaalne aja seadistus: 1 sekund. - Säilitab seaded ka rikke korral. - 3 pistikut. - Täielikult seadistatav (mitu programmi iga funktsiooni jaoks). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest