Küsimused, tootearutelud Cunipic Alpha Pro Complete täiskasvanud küülikutele väga kiudaineterikas
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
delphine
Tere, kas neid graanuleid saab kergesti purustada, kas neid saab vees pehmendada? Minu küülikul on suured hambaprobleemid ja see muutub vanusega väga keeruliseks.
1 sõnumid
clara
Tere, minu arvates need ei murene lihtsasti käes, kuid ma arvan, et kasutades midagi kokkusurumiseks, peaks see toimima. Muidugi on neid lihtne veega pehmendada.
1 sõnumid
pascal
Tere, ei, need ei muutu puruseks, vees ei ole ma kindel, uurige oma loomaarstilt, arvan, et tema oskab paremini teie jänese jaoks sobiva soovitada. Igal juhul, minu jänku armastab neid. Jõudu teile ja teie jänesele
1 sõnumid
angélique
Tere, ma tahtsin teada, kas ma saan oma kääbusjänesele seda anda? Lugupidamisega Mlle Helier
5 sõnumid
julie
Tere, ma kaaluksin Versele Laga täissööta cuni, isegi kui need ei ole ideaalsed krõbinad, arvan, et need kuuluvad esiviisikusse. Head päeva.
1 sõnumid
muriel
Tere, meie eksootiliste loomade veterinaar soovitas meile Cunipic alpha pro (40 g päevas) täiendusena köögiviljadele ja heinale. Graanulid meeldivad meie küülikule. Head päeva, Muriel
1 sõnumid
emilie
Tere, minu lemmikloomaarst soovitas neid graanuleid minu küülikutele (ühte peetakse lõvipeaks ja teist prantsuse liblikaks); olen neid neile aastaid andnud ja nad naudivad neid väga. Soovitan neid graanuleid kindlasti kõigile küülikute omanikele.
1 sõnumid
pascal
Ma arvan, et pole probleemi, kuid on olemas spetsiaalne noorte küülikute vahemik
1 sõnumid
genevieve
Pole probleemi, mul on väike lontkõrvaline küülik ja ta jumaldab