Küsimused, tootearutelud Versele Laga Country's Best Cuni Fit Plus avec coccidiostatique jänes

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
STEPHANIE
8 sõnumid
stephanie fr
Tere, kas tiinele minilop küülikule tohib seda anda? Arvestades, et selles on antioksüdiootikum?
Typhaine
1 sõnumid
typhaine fr
Tere. Mul on mini lópi ja kääbusjäneste farm. Annan neid graanuleid kõigile oma jänkudele: tiinetele emastele, imetavatele emastele ja isegi poegadele, seega pole probleemi.
Niamh
7 sõnumid
niamh fr
Ma olen neid andnud oma tiinele emasele (jäär), oma vanemale küülikule (11-aastane) kääbusele ja oma kaheaastasele minikääbusele. Mul ei ole olnud mingeid probleeme ja olen neid juba 4 aastat kasutanud.
Roselyne
1 sõnumid
roselyne fr
Tere, minu 5 kääbusküülikut on seda toodet tarbinud alates nende võõrutamisest. Nad on 1 kuni 3 aastat vanad ja ma annan neile seda kogu aasta jooksul ülepäeviti. Nad on väga heas vormis ja armastavad seda. See on ainus toode, millel olen leidnud koktsidioosivastase toime. Soovitan soojalt.
Tatiana
4 sõnumid
tatiana fr
Tere, kas seda toitu võib pikemaajaliselt anda kääbusküülikutele või on see pigem soovitatav farmiküülikutele, nagu ma kuskilt lugesin? Aitäh
béatrice
1 sõnumid
béatrice fr
Talu- või kääbusküülik on lagomorf! Seega võib talle anda versel l'aga koktsidioosivastast ravimit! Kääbusküülik elab kindlasti toas!
Florence
2 sõnumid
florence fr
Kodustatud ja korteris, väljas või taluloomana peetav liha jaoks kasvatatav küülik jääb alati küülikuks. Minu omad reageerivad väga hästi ning hindavad tõesti Versele Laga Country's Best Cuni Fit + koos koktsidiostaatikumiga (küülik).
Niamh
7 sõnumid
niamh fr
Olen neid kasutanud oma küülikule (11-aastane) ja kaheaastasele belgian küülikule juba 4 aastat. Ja mul pole mingeid probleeme olnud.
xavier
1 sõnumid
xavier fr
Mis on umbes korgi läbimõõt? Lihtsalt selleks, et teada saada, kas need on suured või väikesed. Ma tahan neid kasutada laboris puuris ja väikesed lähevad läbi söödaaugu.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need on väikesed graanulid, mitte pelletid, need lähevad läbi laboripuuride restide. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
Cathy
1 sõnumid
cathy fr
Arvestades, et see on 20 kg mahuti, kas oskate öelda, milline on toidu säilivusaeg enne ja pärast koti avamist? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode valmistatakse kuus kuud enne pakendil märgitud säilivuskuupäeva ning säilib ka pärast seda kuupäeva veel kuus kuud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest