Küsimused, tootearutelud

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Céline
7 sõnumid
céline fr
Tere, vastuseks eelmise kliendi küsimusele, soovitate tal paigutada alumisse ossa klassikaline puuri alus. Sooviksin teada, millise suurusega puuri alus sobib 140-sentimeetrise puuri jaoks?? Mul on vaba puuri alus, mille mõõdud on 120 x 58, see on Casita 120 oma. Kas arvate, et see sobiks?? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle puuri põhjale ei ole olemas aluskandikut. Kui aga soovite oma kandiku lisada, siis see on võimalik, kuid see jääb väiksemaks kui jänesepuuri mõõtmed. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, sooviksin teada, kas on olemas Ranchi jänesepuuri kate. Aitäh, Carole
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, meil ei ole selle küülikupuuriga koos katteid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
17289@rgpd.fr
1 sõnumid
Tere, ma küsin, kas all on prügikast, sest mul on seda vaja? Ma nägin, et prügikast asub üleval täiuslikuks puhastamiseks, kuid mul on seda vaja ka all. Kuidas saaksin selle lisada? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks pole allosas kandikut. Soovitame, kui teil on see olemas, lisada tavalise puuri kandik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest