Küsimused, tootearutelud CARNILOVE Täiskasvanud Lõhe koertele

100% kliendid

soovitan seda toodet

24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Guillaume
2 sõnumid
guillaume fr
tere, sellel lehel https://www.zoomalia.com/animalerie/croquettes-pour-chien-sans-cereales-c-997-g-237-1.html on märgitud 12kg +2kg tasuta, samas kui sellel lehel https://www.zoomalia.com/animalerie/carnilove-adult-saumon-pour-chien-p-30215.html on kirjas 12kg+1.5kg tasuta ja veidi allpool 12kg+2kg tasuta, aga kui tellid, siis on 12kg+1.5kg, see pole selge ja on petlik....
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere, ma just tellisin selle komplekti ja mõtlesin sellele. Kui Carnilove pakendid on 1,5 kg, siis ma arvan, et nad ei teinud meelega 2 kg pakki... igatahes on see siiski säästlik, kuigi eksitav, olen teiega nõus. Uuendan oma kommentaari, kui olen oma tellimuse kätte saanud.
Mathieu
85 sõnumid
mathieu fr
Tere, see on promo makrooniga seotud viga, praegune pakkumine on tõesti: 12 kg + 1,5 kg TASUTA. Täname teid tagasiside eest. Soovime teile head päeva, Zoomalia meeskond.
ayane
3 sõnumid
ayane fr
Tere. Sooviksin teada, kas see on madalal temperatuuril küpsetamine. Ma ei leia teavet selle kohta.
julie
5 sõnumid
julie fr
Tere, mul on Ameerika bully, tal on atoopiline nahk ja suured allergiad. Varem sõi ta Royal Canin Maxi Puppy't, praegu proovin Optimus Sensitive Skin'd, aga kas Carnilove on mitte parem valik? Kuna see on teraviljavaba ja hüpoallergeenne, mida te soovitate?
Océane
2 sõnumid
océane fr
Tere Julie.P, mul on samuti kiusupunn, kes kannatas allergia all ja kaotas palju karvu, aga pärast Carnilove'i kasutamist ei ole tal enam allergiat ja ka karvade osas vahetan sageli maitseid. Minu jaoks on see parim, sest see ei sisalda teravilja.
julie
5 sõnumid
julie fr
Tänan vastuse eest. Minu omal on punnid ja peale karvade kaotust on tal kõrvad, silmad ja käpad punased. Praegu kaalun, kas valida Optimus Fishi või Carnilove'i vahel.
Océane
2 sõnumid
océane fr
Ah jah, ma koeral oli täpselt sama probleem, tal olid punased laigud. Kasutasin algul Royal Canini dermacomfort'i, kuid sellest polnud mingit kasu. Nüüd oleme Carnilove'iga olnud umbes aasta ja pole enam mingeid probleeme. Optimust ma pole proovinud, aga kui see on teraviljavaba, siis peaks see ka hea olema.
julie
5 sõnumid
julie fr
Jah, samamoodi sobivad punased nupud ja punane tahvel, need tekitavad koorikuid ja kukuvad ära. Aitäh, ma proovin.
Stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Bj, mul olid samad probleemid oma sharpeiga ja tal olid samuti samad krõbinad nagu teil ning nüüd olen üle läinud Carnilove lõhetoidule (tunnistan, et alguses ta ei olnud nende suhtes vaimustuses), kuid nüüd pole tal enam nahaprobleeme ja tema karv on muutunud väga läikivaks ja pehmeks.... ma soovitan neid krõbinaid soojalt
julie
5 sõnumid
julie fr
Olen tellinud paki, loodan, et see sobib talle....
jessica
7 sõnumid
jessica fr
Tere, minu koer on liha suhtes väga talumatu, talub ainult kala, eriti lõhet, ja kaotab palju karvu aastaringselt, kui ta ei saa sobivat toitumist. Kas Carnilove lõhe vastab sellele probleemile?
amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere Jessica, ma ei tea, kas see aitab teid, aga Carnilove krõbinad on suurepärased! Ainsad krõbinad, mida mu koerad meelsasti söövad. Olen viimased 3 kuud proovinud lõhe krõbinaid, kuid lähen tagasi karpkala ja forellikrõbinatele, mis minu arvates on paremate koostisosadega, kuigi krõbinad on suuremad, aga see ei häiri minu väikseid koeri. Kuid teie koera karvkatte jaoks peaksite proovima Grizzly lõheõli, see on suurepärane! Hea teie koera tervisele ja karva väljalangemist peaaegu ei toimugi enam.
Charlene
1 sõnumid
charlene fr
Tere, Jessica. Mul oli sama probleem nagu sinulgi, mu koer kaotas 3 kilo, isegi kui toit sisaldas 40% tõelisi valke. Ta ei talunud enam vanu lihapõhiseid krõbinaid. Sõbra soovitusel proovisin CARNILOVE LÕHE krõbinaid. Need olid tõesti imetegijad, mitte mingit kõhulahtisust ega halba lõhna tänu jukale. Proovi väike pakk ja sa näed ise!!! Ma lisan sellele 100% loodusliku QUALITY SENS lõheõli ZOOOMALIA-st. Mu beebi on nüüd kolm kuud oma krõbinatest vaimustuses. Loodan, et sain sind aidata.
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Mina annan 200g. Sportlik koer, kes kaalub 19 kg, aga ta sööb kahes osas, ta reguleerib ennast ise.
DAVID ET INGRID
1 sõnumid
david et ingrid fr
Tere, kas oleks võimalik teada saada graanulite suurust ja kogust, mida anda umbes 13 kg kaaluvale koerale. Suur aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, umbes 160 g päevas on vajalik 13 kg kaaluva koera jaoks. See kogus on antud vaid suunisena ja seda tuleb kohandada vastavalt teie koera vanusele ja aktiivsusele. Samuti tuleb arvestada, kas koer on kastreeritud või mitte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Melissa
4 sõnumid
melissa fr
Tere, mu prantsuse buldog on steriliseeritud ja tal on pehmed väljaheited, ta lakub käppasid ja kratsib lõua ümbrust. Tal on algav piodermia. Kas Carnilove võiks aidata? Ta kaalub 8,9 kg. Kui palju peaksin talle andma? Aitäh, et aitate.
Amélie
3 sõnumid
amélie fr
Minu väike buldog kaalub 14 kg ja ma annan talle hommikul ja õhtul 75 g
Fanny
1 sõnumid
fanny fr
Tere, minu buldogil on allergiad, seega pean teadma, milline on krõbinate pakend. Kas erinevad suurused on suletud plastikus või paberist karbis? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See on hermeetiliselt suletud plastik. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
celine
2 sõnumid
celine fr
Tere, mul on keskmise suurusega Saksa spits, kes saab peagi 9-aastaseks. Tal on esinenud kergeid toidutundlikkusi ja ma sooviksin teada, millist Carnilove toote tüüpi võiksin tema kui seeniori koera jaoks valida.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Saate valida kas CARNILOVE lõhega (ref 68872) või lambalihaga (ref 68868), mõlemad sobivad tundlikele koertele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Bruno
1 sõnumid
bruno fr
Tere õhtust, mu koer on tolmulestade suhtes allergiline ja tahaksin teada, milliseid krõbinaid te soovitate? Ta sügeleb palju ja sööb praegu Royal Canin hüpoallergeenseid krõbinaid.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teraviljadeta krõbinad on hea alternatiiv ja võivad aidata, sest teraviljad põhjustavad sageli allergiaid. Soovitame kaaluda Carnilove lõhe või lambalihaga krõbinad. https://www.zoomalia.com/animalerie/carnilove-lamb-wild-board-adult-p-30213.html https://www.zoomalia.com/animalerie/carnilove-saumon-pour-chien-adulte-p-30215.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest