Cameleon pardalis

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alix
1 sõnumid
alix fr

Tere. Ostsin kaks nädalat tagasi kameeleoni pardalis. Ta saab ühe aasta vanuseks 1 või 2 kuu pärast ja kaalub 80 g. Kuum koht on 35 kraadi, külm koht 25 ja öösel 19–23 kraadi, see on klaasterraarium, millel on ülaosas võrk ja taustapilt, et ta ei näeks oma peegeldust. Terraarium on mõõtmetega 62 * 45 * 100 cm, seal on fikus, looduslikud painduvad liaanid, valged orhideed ja kunstlik sõnajalg. Substraadiks on huumus ja kookoskiud. Plaanin paigaldada õhutusavadele ventilaatorid, et tagada hea õhuringlus. Esimene nädal toitus ta normaalselt (üks või kaks täiskasvanud kilki või üks või kaks prussakat), aga ta ei hüdreeru, vähemalt nii palju kui ma tean. Tal on tilgutisüsteem, mis ei huvita teda, ja niisutamine paneb ta põgenema, isegi kui piserdan kõrvale, ei reageeri. Siiski pole tal mingeid dehüdratsiooni märke, kuna pihustan söögi ajal vett tema suhu. Kuid see teine nädal on katastroofiline, ta ei söönud pühapäeval ega esmaspäeval, sõi ühe rohutirtsu teisipäeval, siis ei midagi kolmapäeval ja neljapäeval. Hakkan muretsema, sest tal pole toitu ega vedelikku. Annan talle käsitsi süüa ja ta on alati reageerinud, kui olen talle rohutirtse pakkunud. Lõpetuseks on tal suurepärane värv ja ta on mu käes väga aktiivne, kuid terrariumis ei liigu ta peaaegu üldse ja tema värv on pigem tumedam. Tänan ette

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest