Küsimused, tootearutelud Tsintsilja ja tuhkrupuur - H155cm - Savic Suite Royal XL
14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
jean-christophe
Tere. Kas on võimalik varuosi tellida? Eelkõige huvitavad mind plastikust platvormid. Link ühes teie eelnevas vastuses suunab lehele 404. Lugupidamisega,
2 sõnumid
romain
Tere, milline on paki kogukaal?
1 sõnumid
gabriela
40 kg paki kaal
1 sõnumid
aurélien
Tere, kas on võimalik tellida plastist tasapindu koos metalltoega varuosadena? Aitäh!
1 sõnumid
Émilie
Tere, olen teie ilusa puuri vastu tõesti väga huvitatud, kas te oskate öelda, kas saate neid peagi juurde? Suur tänu!
1 sõnumid
sandra
Tere, sooviksin teada, millal see puur jälle saadaval on? Lugupidamisega,
1 sõnumid
jessica
Tere õhtust, ma sooviksin teada, kas platvormidega saame teha ühe tervikliku ala, st 3 platvormi koos, ilma et see blokeeriks ukse avanemist. Aitäh!
2 sõnumid
natacha
Tere, sooviksin teada, kas Royal XL 115 puuri saab kasutada ilma tasandit paigaldamata? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Korrus on lahutamatu osa puurist, seda pole võimalik sinna mitte panna. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
laetitia
Tere, mind huvitab väga Royal XL 115 cm puuri komplekt, kuid see on hetkel otsas. Kas saate öelda, millal uusi juurde tuleb? Minu meil on [email protected]
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See toode on uuesti saadaval järgmise nädala jooksul. Ärge kartke regulaarselt meie veebisaidil vaadata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
hugo
Tere, mul on selles puuris deegu ja nad on täiesti läbi närinud plastikust alustopsikuid ja platvorme. Kas te müüte neid eraldi, nagu Suite Royali puhul? Või äkki oskate öelda, kust võiksin neid leida? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Platvormid on saadaval järgmisel lingil: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateforme-de-rechange-pour-cage-suite-royale-haut-ou-bas-p-20436.html
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Platvormid on saadaval järgmisel lingil: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateforme-de-rechange-pour-cage-suite-royale-haut-ou-bas-p-20436.html
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
21 sõnumid
cécile
Tere õhtust, ma tahaksin teada, kas anumate süsteem on sama nagu tema väiksel õel (Suite Royal 95), kui jah, siis kas anumate sügavus on identne? Kui ei, siis kui palju on erinevust? Millised on pritsmete takistuste kõrgused?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kuninglikud 95 alused ei ole sama mõõtu, kuid neil on sama sügavus. Lugupidamisega Zoomalia meeskond