Küsimused, tootearutelud Tsintsilja ja tuhkrupuur - H155cm - Savic Suite Royal XL

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jean-Christophe
1 sõnumid
jean-christophe fr
Tere. Kas on võimalik varuosi tellida? Eelkõige huvitavad mind plastikust platvormid. Link ühes teie eelnevas vastuses suunab lehele 404. Lugupidamisega,
Romain
2 sõnumid
romain fr
Tere, milline on paki kogukaal?
gabriela
1 sõnumid
gabriela fr
40 kg paki kaal
Aurélien
1 sõnumid
aurélien fr
Tere, kas on võimalik tellida plastist tasapindu koos metalltoega varuosadena? Aitäh!
Émilie
1 sõnumid
Émilie fr
Tere, olen teie ilusa puuri vastu tõesti väga huvitatud, kas te oskate öelda, kas saate neid peagi juurde? Suur tänu!
Sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, sooviksin teada, millal see puur jälle saadaval on? Lugupidamisega,
jessica
1 sõnumid
jessica fr
Tere õhtust, ma sooviksin teada, kas platvormidega saame teha ühe tervikliku ala, st 3 platvormi koos, ilma et see blokeeriks ukse avanemist. Aitäh!
natacha
2 sõnumid
natacha fr
Tere, sooviksin teada, kas Royal XL 115 puuri saab kasutada ilma tasandit paigaldamata? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Korrus on lahutamatu osa puurist, seda pole võimalik sinna mitte panna. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
laetitia
1 sõnumid
laetitia fr
Tere, mind huvitab väga Royal XL 115 cm puuri komplekt, kuid see on hetkel otsas. Kas saate öelda, millal uusi juurde tuleb? Minu meil on [email protected]
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode on uuesti saadaval järgmise nädala jooksul. Ärge kartke regulaarselt meie veebisaidil vaadata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
HUGO
2 sõnumid
hugo fr
Tere, mul on selles puuris deegu ja nad on täiesti läbi närinud plastikust alustopsikuid ja platvorme. Kas te müüte neid eraldi, nagu Suite Royali puhul? Või äkki oskate öelda, kust võiksin neid leida? Tänan
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Platvormid on saadaval järgmisel lingil: https://www.zoomalia.com/animalerie/plateforme-de-rechange-pour-cage-suite-royale-haut-ou-bas-p-20436.html

Lugupidamisega,

Zoomalia meeskond
Cécile
21 sõnumid
cécile fr
Tere õhtust, ma tahaksin teada, kas anumate süsteem on sama nagu tema väiksel õel (Suite Royal 95), kui jah, siis kas anumate sügavus on identne? Kui ei, siis kui palju on erinevust? Millised on pritsmete takistuste kõrgused?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kuninglikud 95 alused ei ole sama mõõtu, kuid neil on sama sügavus. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest