C-vitamiini sisaldavad toidud merisigadele
Tere, ma tahaksin teada, kas on olemas maiustusi, mida merisead armastavad ja mis on rikkad C-vitamiini poolest? Aitäh.
Tere,
Saame teile soovitada toidulisandi kasutamist:
https://www.zoomalia.com/animalerie/vitamine-c-pour-cochon-d-inde-500ml-250ml-et-15ml-p-1282.html
Soovime teile head päeva ja head aastat.
Lugupidamisega.
Zoomalia tiim
Tänan teid vastuse eest ja kas merisea spetsiaalsetes seemnetes on C-vitamiini, aitäh.
Tere
Probleem on selles, et neil on raske neid toidulisandeid võtta
Aitäh
Mereva vöö määramine toidu kõrge C-vitamiini sisaldusega. Kindlasti mitte seemnesegu, see on nende tervisele väga kahjulik, kuid kvaliteetsed ekstrudeeritud toidud, mis on rikkad C-vitamiini poolest, nagu Versele Laga "crispy pellet guinea pig", mida müüakse sellel saidil. Olen merisigu kasvatanud aastaid ja need on parimad graanulid. Samuti tuleb neile anda head heina piiramatult ning võimalusel köögivilju, mis on rikkad C-vitamiini poolest, näiteks paprika, fenkol, vaheldumisi porgandite, endiiviate, kurkidega. Kuid kui teie merisiga pole harjunud köögiviljadega, tuleb neid järk-järgult tutvustada, vastasel juhul on oht kõhulahtisuseks. Mina annan neile köögivilju iga päev.
Selliste ekstrudeeritud toitude puhul saab teie merisiga oma igapäevase C-vitamiini vajaduse kaetud. Need on graanulid, mida enamik kasvatajaid kasutab, need on väga kvaliteetsed ja merisead armastavad neid. Ja C-vitamiini toidulisandeid polegi kõige selle juures vaja.
Tere, aitäh vastuse eest. Minu seemned on crispy muesli merisead rohkesti C-vitamiiniga ja neile meeldivad apteegitill, endiivia ja porgandid ning hein. Aitäh nõuannete eest.