Küsimused, tootearutelud BUBIMEX Tursamaksaoli koertele ja kassidele

100% kliendid

soovitan seda toodet

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Céline
3 sõnumid
céline fr
Tere, kas pudelil on märgitud EPA, DHA ja kogumega-3 üksikasjad? Kui jah, siis millised on nende kogused, palun? Kas seal on ka E-vitamiini ja kui jah, siis millises koguses? Aitäh ette
Henriette
4 sõnumid
henriette fr
Kas see õli on 100% tursamaksaõli, kas see on mahetoodang?
Stéphanie
2 sõnumid
stéphanie fr
Tere, see õli on 100% naturaalsest tursamaksaõlist. Kuid puudub märge ökoloogilise toote kohta, kuid see on tõesti väga hea. Minu lapsed armastavad seda ja minu vanad koerad, kes ei tahtnud enam midagi muud peale kuivtoidu süüa, on oma isu tagasi saanud. Soovitan seda teile silmad kinni.
Henriette
4 sõnumid
henriette fr
Aitäh vastuse eest
Johanna
2 sõnumid
johanna fr
Ma liitun eelneva kommentaariga, tõepoolest on tegemist 100% tursamaksõliga, kuid mahepõllumajanduse kohta ei ole midagi märgitud ja mu koerale meeldib see tõesti väga palju.
Elisa
1 sõnumid
elisa fr
Tere, tõepoolest ühinen kahe eelmise kommentaariga. See on tõesti 100% tursamaksaõli. Kuid pole mingit teavet selle kohta, kas see on mahe või mitte... Head päeva.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest