Küsimused, tootearutelud Reptiilide aretuskast Exo Terra Breeding Box - Saadaval erinevad suurused
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
enzo
Tere, ma tahaksin teada, kas suur kasvatuskast Breeding Box sobib piisavalt noorele maisimao (Elaphe guttata) kasvatamiseks? Palun.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Noortele võib see tõesti sobida, kuid mitte täiskasvanutele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
loic
Tere, aitäh vastuse eest. Tahaksin teada, kas minu terraariumis saaksin panna lihasööjaid taimi koos sisalikuga. Lugupidamisega
3 sõnumid
loic
Aitäh vastuse eest, mu roomaja on alla 20 cm pikk. Teie arvates kui kaua ta vastu peaks (kui teda toita ...).
11381 sõnumid
zoomalia
Raske on öelda.. kõik sõltub teie hooldusest, kõne all olevast liigist, pesakasti asukohast (valgustus, niiskuse tase...) dieedist...Igal juhul peab see olema ajutine ning oma roomajale võimalikult kiiresti sobiva elupaiga looma. Lugupidamisega, Specianimo
3 sõnumid
loic
Tahaksin teada, kas roomaja ei sure kasvatuskasti ruumipuuduse tõttu, kui otsin talle terrariumi.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik sõltub roomaja suurusest, kuid esialgu võivad nad jääda karbi sisse ilma probleemideta. Suur mudel on lisaks veel üsna avar. Lugupidamisega, Specianimo