beebi vaskuss

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
william
1 sõnumid
william fr

Tere, poolteise kuu eest leidsime vigastatud vaskussi, kelle me üles korjasime. Oleme talle loonud terraariumi, püüdes võimalikult palju jäljendada tema looduslikku keskkonda. Täna tegime üllatava avastuse – ilmusid mitmed beebid. Sooviksime teada, mida teha, kas peaksime nad emast eraldama ja kuidas neid toita? Meie terraarium on 30 cm korda 30 cm, kas see võib jääda liiga väikeseks? Me pole neid veel kindlaks teinud, sest nad on hästi peidus, seega me ei tea, kui palju beebisid seal tegelikult on. Kindlasti kolm, kuid võib-olla rohkem. Kuidas eristada isaseid emastest ja kas nad võivad koos olles mingit ohtu kogeda?

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, William,

Kui emal läheb paremini, siis soovitan sul kogu see väike pere vabastada. Siil on kogu territooriumil kaitsealune loom, seega on selle kinnipidamine keelatud. Ma saan aru, oled teinud ilusa teo, püüdes seda siili päästa, see on väga hea, palju õnne, kuid ma arvan, et nüüd on tema koht looduses.

Looduses suudavad need loomad hakkama saada, aga hoides neid vangistuses ilma nende elustiili teadmata, võid teha halba ja panna nad surema.

Kohtumiseni, William!

Julien
18 sõnumid
julien fr

Ma veidi võtan üles eelmise vastuse, kuid Prantsusmaal olevaid isendeid ei tohi mingil juhul võtta, nad on kõik kaitstud.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest