Küsimused, tootearutelud Baskerville Ultra jäik must koon

95% kliendid

soovitan seda toodet

57 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Thérèse
1 sõnumid
thérèse fr
Tere, ma kõhklen kahe suuruse vahel nimeltuse jaoks oma 33 kg saksa lambakoerale, kes on emane. Koon on 10 cm pikk ja koonuring on 25 cm. Millist suurust te mulle soovitate?
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, milline suurus on Austraalia lambakoerale sobiv? Ma kõhklen 3 ja 4 vahel. Aitäh
Nathalie
4 sõnumid
nathalie fr
Tere, ma ei tea, kas sellest on abi, aga minu ameerika staffil on suurus 4...
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
Tere, mul on Jack Russelli terjer. Millist suurust ma peaksin vaatama, kui mõõtsin tema koonu silmade alustest kuni ninani ja sain 7,5 cm? Suur tänu ette
Nathalie
4 sõnumid
nathalie fr
Minu arvates oleks jacki jaoks sinul vaja suurust 2
Pauline
1 sõnumid
pauline fr
Tere, millist suurust valida oma 1-aastase ja 25-kilose pitbull-tõugu koera jaoks, aitäh
cecile
4 sõnumid
cecile fr
Suurus 3
Dominique
1 sõnumid
dominique fr
Tere, mul on 6-kuune flat coated retriiver, kes kipub meie äraolekul veidi hävitav olema. Tema koon on 25 cm kitsas ja umbes 9-10 cm pikk. Loomulikult kasvab ta veel edasi. Milline suurus oleks talle kõige sobivam? Aitäh.
cecile
4 sõnumid
cecile fr
Suurus 3. Aga ÄRGE KUNAGI pange koerale suukorvi järelevalveta! Koer võib ennast vigastada. Eelistage transpordipuuri, mida kasutate pesana ja sulgete oma äraoleku ajal (mitte rohkem kui 3/4 tundi).
MARTINE
1 sõnumid
martine fr
tere dominique, minul oli 10-kuune bokser, aga lõpuks ma ei kasutanud suukorvi. valisin transpordipuuri, sest ta rikkus asju peamiselt öösel! kõik läks hästi, kuigi esimene öö oli veidi keeruline. ta haukus ja nuttis üle 3 tunni. aga ma pidasin vastu ja nüüd on kõik suurepärane.
cecile
4 sõnumid
cecile fr
Olen nõus, ma olen kõiki oma koeri sel viisil koolitanud
stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere, mul on isane Cane Corso, koonuliinus 33 ja pikkus 8, mis suurust peaksin võtma? Aitäh
Anne
1 sõnumid
anne fr
Tere, arvestades teie koera koonu mõõtmeid, võtaksin ma suuruse 5. See on suurus, mille ostsin oma Anatoolia lambakoerale, kellel on sama koonu ümbermõõt kui teie koeral, ja see sobib ideaalselt. Oluline on järk-järgult harjutada koera suukorvi kandma (vaadake juhendid YouTube'is), et ta seda aktsepteeriks. Olen oma ostuga suuruse ja mudeli osas väga rahul.
Carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, mul on Jack Russelli terjer. Koonu ümbermõõt 19 cm Koonu pikkus 6 cm Millist suurust suukorvi te soovitate? Tänan teid abi eest.
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Suurus 2, mul on Parsoni terjer, tehniliselt on ta suuruste 2 ja 3 vahel, aga suurus 3 on liiga suur, edu
CYNTHIA
4 sõnumid
cynthia fr
Tere :) Mul on 48 kg kaaluv saksa lambakoer, koonukese ümbermõõt on 31 cm ja pikkus 12 cm, mis suuruse ma peaksin valima? Sama küsimus dobermanni kohta, kelle suurus on 29,5 cm ja pikkus 13 cm? Tänan teid väga vastuse eest.
Leisly
1 sõnumid
leisly fr
Tere, mul on rottweiler, kelle koonupikkus on 32 cm ja pikkus 11 cm. Millist suurust te soovitate? Suurus 5 või 6? Aitäh
Sarah
1 sõnumid
sarah fr
Mina isiklikult valiks 6, mul on 5 ja 6 minu töötajate/kogumispulka jaoks ja 5 on liiga väike. Parem on liiga suur kui liiga väike, ning seda saab kanda all kaelakeena + ülemine osa kinnitada samuti kaelakeena (mul on vana versioon, millel on ülemises osas konks, ma ei tea, kas sellel on selline).
Alycia
1 sõnumid
alycia fr
Tere, mul on samuti Rottweiler ja võtsin suuruse 6. Lisaks saab suukorvi sobivaks kohandada. Juhendis on kirjas, et kui seda kuumas vees leotada, muutub see pehmeks ja siis saab seda vastavalt teie koera ideaalsele suurusele vormida. Ma proovisin seda ja see toimib väga hästi.
François
1 sõnumid
françois fr
Tere, mul on isane poksija, kelle koonu ümbermõõt on ilmselt 30 cm. Mis suuruses ma peaksin talle võtma? Aitäh. Oleksin soovinud joonistust, et teada saada, kust kaela pikkust mõõta, sest ma ei leia ühtegi vastust olenemata sellest, kust ma mõõdan.
Melissa
1 sõnumid
melissa fr
Tere, minu poolt võtsin suuruse 3 borderkollile, kes kipub naabrite suhtes agressiivne olema ja tööle karjas ning olen sellega väga rahul. Ta ei võta seda ise maha, saab endiselt juua ja haukuda, nagu soovib.
lynda
1 sõnumid
lynda fr
Tere. Ostsin oma Austraalia lambakoerale Baskerville nr 4 suuruses koonurihma. Mul on seda talle kerge peale panna, kuid ta võtab selle sekunditega käppade abil ära. Kas peaksin kinnitama koonurihma ülemise osa kaelarihma külge, sest praegu on ainult alumine osa kinnitatud? Kas teil on lahendust välja pakkuda?
Régis
1 sõnumid
régis fr
Olin selle suukorviga äärmiselt pettunud. Ma tõesti ei mõista, mida rahulolevad kasutajad selles leiavad. Seda on tülikas peale panna. Koer võtab selle ära, kui tahab. Igal pool on rihmad, mis segavad koera jne....... See on müügiks leboncoin'il
maire
2 sõnumid
maire fr
Minu oma on täiskasvanud flandria karjakoer (isane); suuruse 3 suukorv on kinnitatud tema kaelarihmale: kõigepealt panen talle kaelarihma, seejärel suukorvi, lükates tema koonu korralikult sisse ning suukorvi paela panen läbi tema kõrvade taha ja kinnitan karabiiniga ning KINDLASTI PANEN TURVALUKU, libistades kergelt krobelise koha peale, et ta seda ära ei saaks võtta.
Danielle
1 sõnumid
danielle fr
Mul on belgia malinois ja see suukorv võetakse ühe käpaga maha, seega on see praegu kappi pandud.
kathy
1 sõnumid
kathy fr
Tere, öelge, kas suukorvi kinnitamiseks mõeldud kinnitus on plastikust või metallist? Lugupidamisega
Audrey
1 sõnumid
audrey fr
Kinnitus on plastikust.
maire
2 sõnumid
maire fr
Kinnitus on kõvast plastist!
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, mul on 5-aastane emane staffie, koonuse ümbermõõt 24, kaela ümbermõõt 41 ja koonu pikkus umbes 10. Kas suurus 2 sobiks? Tänan ette.
Sandrine
2 sõnumid
sandrine fr
Tere, mul on 6-aastane amstaff ja suurus 2 sobib talle hästi suukorvi osas. Kuid ma leidsin, et kinnitusklamber koonu all, kuhu kaelarihm sisestatakse, on liiga väike. Amstaffidel on lai kael, ja mulle tundub, et rihm on liiga lühike (eelviimane auk) ning aja jooksul võiks see kuluda.
Rose
2 sõnumid
rose fr
Tere, standardse American Bully jaoks, mis suuruses suukorvi rääkides? Kas suurus 5 või 6? Mõtlesin suurusele 5
Mélissa
2 sõnumid
mélissa fr
See on üsna suur. 30 kg saksa lambakoerale oli suurus 4 liiga suur ja see oli avanud tema koonuulet...
Chloé
2 sõnumid
chloé fr
Tere, ma arvan, et suurus 5 on täiesti piisav, eriti kuna bullytel on lühike koon... Mul on staffi segu emane koer, kellel ma panen 3 suuruse, et teadmiseks... Head ostlemist!
Alain
1 sõnumid
alain fr
Võtsin rottweilerile T 6 ja see on väga suur!
Baptiste
4 sõnumid
baptiste fr
Mul on 5-kuune ja 30 kg kaaluv XL kiusaja, hetkel sobib talle suurus 5, kuid kui teie kiusaja pea on suurem, siis valige pigem suurus 6, et tal oleks mugavam, vastasel juhul sobib suurus 5 hästi.
Alexandra
5 sõnumid
alexandra fr
Ostsin oma 30 kg kaaluv American Staffile suuruse 5, ja suukorv on natuke liiga suur, nii et kas suurus 4 või 5
lolita
1 sõnumid
lolita fr
Tere, ma tahaksin teada, millise suuruse peaksin oma staffi segaverelisele koerale valima. Nina ja silmade vaheline suurus on 9 cm, koon on 31 cm ümbermõõduga ning kaela ümbermõõt on 43 cm. Jään kahevahele, kas valida suurus 3 või 4? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame suurust 4, parem on, et see poleks suukorvis liiga kitsas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Chloé
2 sõnumid
chloé fr
Tere, mul on staffordi ristand ja panen talle suuruse 3, sest suurus 4 on liiga lai... eriti kuna tal on üsna lühike koon! Väike nipp: kleepin plaastri koonu pealispinnaga kokku puutuvale osale. Plastiku teravad servad kipuvad talle nahka sisse lõikama...
Mélodie
1 sõnumid
mélodie fr
Võtsin oma staffi jaoks suuruse 4, kuid tal on 53 cm laiune kael ja suurem koon kui teie koeral.
Stéphanie
1 sõnumid
stéphanie fr
millist suurust suukorvi jack russellile valida
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sobiva suurusega koonurihma valimiseks oma koerale on vaja mõõta tema koonu ja lähtuda kirjelduses toodud suuruse tabelist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere Selle suukorvi jaoks tuleb koonu suurus tõesti mõõta koonu otsast silmade tasemeni? See on mõeldud kahele kokkerspanjelile, kes on teineteise suhtes agressiivseks muutunud. Kahtlen suuruste 1 ja 2 vahel. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui tegemist on Inglise kokkerspanjelitega, tuleks valida suurus 3. Ameerika kokkerspanjelite jaoks sobib suurus 2. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alison
1 sõnumid
alison fr
Tere õhtust, mul on 9-kuune staffie, milline suurus võiks sobida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil mõõta oma koera koonu ja valida sobiva suuruse, tuginedes kirjelduses toodud mõõtudele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Véronique
1 sõnumid
véronique fr
Tere, kas suurus 4 sobib Hollandi lambakoerale? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see sobib Hollandi lambakoerale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
patrick
2 sõnumid
patrick fr
Tere, valisin oma 6-kuusele beauceronile suuruse 5, kas see on õige suurus või peaksin võtma suuruse 4? Lisaks ootan ma täiendamist, aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus 5 sobib. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
melany
2 sõnumid
melany fr
Tere, millal te arvate, et uued saadavused on olemas?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See artikkel on praegu tellitud meie tarnijalt. Meie järgmine varude täiendamine on kavandatud juuli alguses. Kui see toode meile tarnitakse, ilmub see märgisega "laos". Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Morgane
1 sõnumid
morgane fr
Tere õhtust, kui palju aega kulub 4-suuruses suukorvide (bullterjeri ja dalmaatsia koera ristandile) varude taastamiseks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks on see artikkel pikaajaliselt otsas. Hetkel ei ole meil saadavuse kohta kuupäeva anda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Miloud
1 sõnumid
miloud fr
Milline on malinoisi suurus palun aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Malinois'e jaoks peate valima suuruse 4 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alex
2 sõnumid
alex fr
Täiesti nõus.
Alex
2 sõnumid
alex fr
https://mysocksfr.com/

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest